Zarpycimmmmmm evet kimse anlamıyor beni tüm arkadaşlarım ce annem babam onun tarafında, bak anlıyorsun beni sen
Çok masum terazi ve çok tatlı ikizler yükselenimcanım benim yaa :))
senin burcun ne merak ettim şimdi ..
kova ise anlayabilirim seni :))
du tahmin edeyim seninki yengece dönsün dımı
evet bir insanın ablalığı ,abiliği,babalığı,anneliği,arkadaşlığı,dostluğu vs tamamne farklıdır.iyi dost olur ama iyi bir abab olamaz.yada iyi bir eştir ama iyi bir abi olamazbu çok doğru bi söz kesinllikle
sen nasılsınharikamo :) neye dönüştürmek istiyosun zihin gücüyle:)
zuhaaaa bukadar da kendini övmekÇok masum terazi ve çok tatlı ikizler yükselenim
sağol canım çok şükür :)
valla sevgi ptıtrcığına dönüşsün ben gibim
hadi yapalım hadi hadi
Bunu kaçırdı gelinlerin tatlı telaşı gibi, sevdiğin yoğunluk ne ola kibende yoğunum ama insanın sevdiği türden yoğunluklar bunlar:) fırsat buldukça ufak ufak uğruyorum buralara:)
Çok masum terazi ve çok tatlı ikizler yükselenim
evet bir insanın ablalığı ,abiliği,babalığı,anneliği,arkadaşlığı,dostluğu vs tamamne farklıdır.iyi dost olur ama iyi bir abab olamaz.yada iyi bir eştir ama iyi bir abi olamaz
Tamam el ele tutuşup seslenelim seleeeenaaaaasağol canım çok şükür :)
valla sevgi ptıtrcığına dönüşsün ben gibim
hadi yapalım hadi hadi
araya kaynamış cidden ne yogunluğuBunu kaçırdı gelinlerin tatlı telaşı gibi, sevdiğin yoğunluk ne ola ki
Tamam el ele tutuşup seslenelim seleeeenaaaaa
Bunu kaçırdı gelinlerin tatlı telaşı gibi, sevdiğin yoğunluk ne ola ki
bilmediğimiz huylarımız yaşandıkça ortaya çıkıyor.zamanla anlıyoruzEvet aynen öyle.
Birde bana öyle geliyor ki insanın en gerçek hali sevgili olduğu/evlendiği kişiye karşı hali.Ben bile biriyle sevgili olunca kendimde bilmediğim huylarımı farkettimen çok o zaman tanıyor insan karşısındakini,kendini
araya kaynamış cidden ne yogunluğu
Tamam el ele tutuşup seslenelim seleeeenaaaaa
Ne güzel keyfini çıkar hep diyorum ya en güzel zamanlarınahhahaha yani sevdiğin şeyler yapınca yorulsan da o tatlı bi yorgunluk olur ya, o anlamda dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?