- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.229
- 1.423
- 60
Aslında normal ölcüsü 1 litre oluyor gün içinde bitirmek gerekiyor :)
Cook kafa karıstırdım galiba
Canim veledden tqm okuyamadim ama dukan birasimi ben onu biraz seyrelttim 1 lt kaynamis suya 1 yesilcay koyup biraz ilimasini bekliyorum sonra sade soda ve yarim limon ekleyip iciyorummüsaitse bekliyorum :)
yapayım ay ben de .. malum ben de başlamdım artık.. en azından dikkat edeceğim hem pür dikkatt
Hemen bakıp geliyorum telefonn kapanmazzsa yüzde 2 sarjım kaldı1 litre suyamı katacaz bunların hepsini çayı sodayı limonu.
Insallah suan cok sis hissediyorum hayir arkadas kocaminda fizigi cok guzel cok sinir oluyorumTamam canım merak ediyorum yarın ki sonucunu ama yarın tartıda eksi göreceksin emin ol buna
1 litre suyamı katacaz bunların hepsini çayı sodayı limonu.
Canim veledden tqm okuyamadim ama dukan birasimi ben onu biraz seyrelttim 1 lt kaynamis suya 1 yesilcay koyup biraz ilimasini bekliyorum sonra sade soda ve yarim limon ekleyip iciyorum
Canim veledden tqm okuyamadim ama dukan birasimi ben onu biraz seyrelttim 1 lt kaynamis suya 1 yesilcay koyup biraz ilimasini bekliyorum sonra sade soda ve yarim limon ekleyip iciyorum
Hemen bakıp geliyorum telefonn kapanmazzsa yüzde 2 sarjım kaldı
Olur ablacımPoşet çay var o olur demii..
Poşet çay var o olur demii..
sanırsam susuz sek içiliyor bu
Olur ablacım
ben poşet çaydan yaptım valla
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendinebeferciimmmm sağol canım hiç sorma tam 7 dkk ://
ay içtim şimdi bir yudum.. aynı yaa.. limonlu yeşil çayı bol sulandırılmış şekilde içiyormuşum gibi geldi..
gerçi benim sürahinin içerisinde tarçın ve karanfil de var :)
yağ yakmaksa mevzu ben de yoğurt limon ve pul biber karışımını öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?