Oluyor ablacım bende bir dönemö yaptım sonra evde pulbiber kalmamıstı almaya üşendim sonrada yeniden baslamadım :)))Bunuda duymuştum faydası oluyor bunuda demi..
Oluyor ablacım bende bir dönemö yaptım sonra evde pulbiber kalmamıstı almaya üşendim sonrada yeniden baslamadım :)))
Kaptan şarj hakaten zortingen sen biraz ara ver
Bunuda duymuştum faydası oluyor bunuda demi..
Sarjda yazıyorum da bırakcam dolmuyorKaptan şarj hakaten zortingen sen biraz ara ver
Kolay gelsin ablacımBen kaçtım işlerimi halledeyi hemen gelirim kısmetse görüşürüz
Ben yatim abla faydasi var. 1hafta yatmadan 1 saat once yeniyor sonra 1 hafta araBunuda duymuştum faydası oluyor bunuda demi..
Yeterli 1 kase :)Günde 1 kase yeterli gelir herhalde..
Bana yeşil çay yasak ama limon içiyorum gercekten fark ediyorKendimiz yapıyoruz ödem atmak için cook iyi oluyor :)
Ben kendime göre yapıyorum ablacım tam ölcülerini bulup yazayım istersen
Gereken malzemeler yesilcay,limon ve soda :)
Afiyet olsun abls yasak lar kalksın bende atacağımDişimin kovuğuna bilem gitmez bunlar,akşam 2 tek attım kocamla götürdüm rakıyı
Birinden duymuştum adam baya kiloluydu bi gördük tığ gibi günde 2 kez yarım kilo limon yemiş, kemiklerini bile eritmişBana yeşil çay yasak ama limon içiyorum gercekten fark ediyor
Onu bende geceleri yapayim diyorum faydasi varmi canimyağ yakmaksa mevzu ben de yoğurt limon ve pul biber karışımını öneririm
Kiz nasil yemis iyi midesi delinmemis :)Birinden duymuştum adam baya kiloluydu bi gördük tığ gibi günde 2 kez yarım kilo limon yemiş, kemiklerini bile eritmişo derece zayıflamış.
Kendine güvenen yapsın, ben o kadar limon yesem ölürüm kesin midem bile erir sanırım
Onu bende geceleri yapayim diyorum faydasi varmi canim
Birinden duymuştum adam baya kiloluydu bi gördük tığ gibi günde 2 kez yarım kilo limon yemiş, kemiklerini bile eritmişo derece zayıflamış.
Kendine güvenen yapsın, ben o kadar limon yesem ölürüm kesin midem bile erir sanırım
Kiz nasil yemis iyi midesi delinmemis :)
limonu ben de soyar yerim o kadar severim de günde 2 kilo ne demek yaa :)
diyet için de yememiş aslında, "ok canı istiyor yiyormuş böylece kilo vermiş.
Bence hamileydi limon aşerdi, sonra doğurdu
Ya di mi aşerebilir insanlar. Mantıklı tabi:))) ben de hamileyken kilo kilo yemiştim.. bu doğru olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?