Bende ki sayı üçtü okuyamadım bakalım kimler kabul ettiDün gece geldim ortalığa bir bakındım, en son 3 kişiydiler
Bence bu antepliler buluşur bi çay içer. Gidişat o
Aaa harikamo da antepli değilmiydi
Ütü çamasır öyle geçiyor gün valiz hazırlıyorum ayrıca hafta sonu yolculuk var sen ne yapıyorsun
benimde akşam atacağım iki makinalık var.bizde belki bi yerlere gideriz hafatsonu. eşim cumadan izin al dedi.bi düşüneyim dedim.o karar verecek ayarlamayı yapacak bakalım.siz nereye gideceksinizÜtü çamasır öyle geçiyor gün valiz hazırlıyorum ayrıca hafta sonu yolculuk var sen ne yapıyorsun
Annemlerle Sakarya ya kaplıcaya gideceğiz teyzem filan da gelecek eşim kalacak o gelmiyo kalabalık sevmiyormuş beyefendibenimde akşam atacağım iki makinalık var.bizde belki bi yerlere gideriz hafatsonu. eşim cumadan izin al dedi.bi düşüneyim dedim.o karar verecek ayarlamayı yapacak bakalım.siz nereye gideceksiniz
onun içinde değişiklik olurdu aslında ama bilemedim.zorlasanAnnemlerle Sakarya ya kaplıcaya gideceğiz teyzem filan da gelecek eşim kalacak o gelmiyo kalabalık sevmiyormuş beyefendi
slm iyiyim sen nasılsın.arada kaçıyor maalesefselam canım nasıslın
nasıl gidiyor namazlar
slm iyiyim sen nasılsın.arada kaçıyor maalesef
Kaplıcalara doyamadın yawrummmmmAnnemlerle Sakarya ya kaplıcaya gideceğiz teyzem filan da gelecek eşim kalacak o gelmiyo kalabalık sevmiyormuş beyefendi
Herkes bi posta kutusu kiralasın, oradan iletisim kurulsun isimler gizli kalır.harikamo Antep limisin görmedin galiba
Ayrıca herkes kimlik gizli kalsın istiyor ve çekiliş için çekinceleri var sen ne dersin farklı bir yol var mı aklında ayrıca en son üç kişi idik sayı çoğalmadı
harikamo Antep limisin görmedin galiba
Ayrıca herkes kimlik gizli kalsın istiyor ve çekiliş için çekinceleri var sen ne dersin farklı bir yol var mı aklında ayrıca en son üç kişi idik sayı çoğalmadı
Ütü çamasır öyle geçiyor gün valiz hazırlıyorum ayrıca hafta sonu yolculuk var sen ne yapıyorsun
Herkes bi posta kutusu kiralasın, oradan iletisim kurulsun isimler gizli kalır.
Geçen ay bir konu vardı, aslında özel hayat paylaşımları bir süre sonra ciddi sorunlar oluşturmuş kişiler arasında, sakın yanlış anlamayın birbirimizi korumak adına yazıyorum.
Sonra yönetime sürekli şikayetler vs gidiyormuş.
Yani uzaktan sevmek aşkların en güzeli ya, nacizane tavsiyem öyle kalması yönünde
sağol canımcım ilgin içinçok şükür iyiyim bendeeee canı
zamanla oturur inşallahh
owwwway Allah korusun ben görmedim.. ne gibi sorunlar olmuş ki..
bakın bir anımı paylaşayım tam da yeri..
biz ilk buluşma gerçekleştirdik üstelik benim evde.. belki 20 anne var çocukları ile.. bunlardan biri eşine demiş ki.. gittiğim evde 10 dk içinde seni aramazsam polisi al gel
neyse arkadaş geldi ortamı gördü .. o kadar güzeldik ki.. tabi kocayı unuttu aramayı
kapı çalıyor arkadaşın kocası ve yanında ekip
şok ben tabi..
hemen arkadaş durumu düzeltti hepimiz ufak çaplı bir şok yaşamıştık o an.. şimdi anlatır anlatır güleriz.. anısı kaldı
yıllar geçti dostluğumuz halen baki. eksik olmasınlar :)
büyümüz bozulmasın.bir gün ansızın gideceksin gibi korkuyorum.bırakalım bu rüya sabaha kadar sürsünHerkes bi posta kutusu kiralasın, oradan iletisim kurulsun isimler gizli kalır.
Geçen ay bir konu vardı, aslında özel hayat paylaşımları bir süre sonra ciddi sorunlar oluşturmuş kişiler arasında, sakın yanlış anlamayın birbirimizi korumak adına yazıyorum.
Sonra yönetime sürekli şikayetler vs gidiyormuş.
Yani uzaktan sevmek aşkların en güzeli ya, nacizane tavsiyem öyle kalması yönünde
büyümüz bozulmasın.bir gün ansızın gideceksin gibi korkuyorum.bırakalım bu rüya sabaha kadar sürsün[/QUOTE
Aman sabahlar olmasın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?