2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Aaa harikamo da antepli değilmiydi
harikamo Antep limisin görmedin galiba
Ayrıca herkes kimlik gizli kalsın istiyor ve çekiliş için çekinceleri var sen ne dersin farklı bir yol var mı aklında ayrıca en son üç kişi idik sayı çoğalmadı

Ütü çamasır öyle geçiyor gün valiz hazırlıyorum ayrıca hafta sonu yolculuk var sen ne yapıyorsun
benimde akşam atacağım iki makinalık var.bizde belki bi yerlere gideriz hafatsonu. eşim cumadan izin al dedi.bi düşüneyim dedim.o karar verecek ayarlamayı yapacak bakalım.siz nereye gideceksiniz

benimde akşam atacağım iki makinalık var.bizde belki bi yerlere gideriz hafatsonu. eşim cumadan izin al dedi.bi düşüneyim dedim.o karar verecek ayarlamayı yapacak bakalım.siz nereye gideceksiniz
Annemlerle Sakarya ya kaplıcaya gideceğiz teyzem filan da gelecek eşim kalacak o gelmiyo kalabalık sevmiyormuş beyefendi

Herkes bi posta kutusu kiralasın, oradan iletisim kurulsun isimler gizli kalır.

Geçen ay bir konu vardı, aslında özel hayat paylaşımları bir süre sonra ciddi sorunlar oluşturmuş kişiler arasında, sakın yanlış anlamayın birbirimizi korumak adına yazıyorum.
Sonra yönetime sürekli şikayetler vs gidiyormuş.
Yani uzaktan sevmek aşkların en güzeli ya, nacizane tavsiyem öyle kalması yönünde

Ankara' dayım ben :)

evet kimlikler deşifre olmayacak ki saten.. özelden görüşülecek paylaşılacak iletişim bilgileri.. benim için sakınca yok.. şeffafım dostluğa çok önem veriyorum .. arkadaş dost canlısıyım.. benim de ailem var ve ben de bir aileyim.. elbette ortalık çok kötü kimsenin kimseye güveni yok.. ama ben iyilikten güzellikten yanayım.. bela eden belasını buluyor.. benden zarar gelmez o bakımdan sorun etmiyorum.. tek başına kimsesiz biri değiliz kim kime ne yapabilir ki... kimin tavuğuna kış demişiz ki Allah ım kötülerin şerlerinden korusun amiiin

valla sonuna kadar varım.. hediyeleşmek sünnettir :) benim bu sosyal ağlardan sayısız dostluklarım görüşmelerim oldu.. yıllardır.. oğlumla yaşıt zaman dostluklarım.. ha zamansızlıktan çok sık görüşmeler olamıyor ayrı bir şey ama gönüller bir :)

ay Allah korusun ben görmedim.. ne gibi sorunlar olmuş ki..

bakın bir anımı paylaşayım tam da yeri..

biz ilk buluşma gerçekleştirdik üstelik benim evde.. belki 20 anne var çocukları ile.. bunlardan biri eşine demiş ki.. gittiğim evde 10 dk içinde seni aramazsam polisi al gel

neyse arkadaş geldi ortamı gördü .. o kadar güzeldik ki.. tabi kocayı unuttu aramayı

kapı çalıyor arkadaşın kocası ve yanında ekip

şok ben tabi..

hemen arkadaş durumu düzeltti hepimiz ufak çaplı bir şok yaşamıştık o an.. şimdi anlatır anlatır güleriz.. anısı kaldı

yıllar geçti dostluğumuz halen baki. eksik olmasınlar :)

owwww

güvenden yana sıkıntım yok.güvenmesem gelip şurda her derdimi anlatmam .sanal ortamım bana saklı kalsın sadece

büyümüz bozulmasın.bir gün ansızın gideceksin gibi korkuyorum.bırakalım bu rüya sabaha kadar sürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…