2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bu sene ilk defa gidiyorum canım diğerleri kısa günü birlik gezilerdi ama kaplıca değildi
İlk defa gidiyorum bir yanlış anlaşılma mı var acaba @little dora aynını demiş

Biz niye öyle hatırladık ki acep, belki konuştuk gittin sanıyoruz.
Neyse git bir kese masaj yaptır, pamuk şekeri kıvamında.
Benim de bu temizlikte tüm eklemlerim ağrıyor ihtiyacım var.
Sevmem kaplıcayı ama sanırım bir göbektaşı masajı iyi gelecek gideyim ben de.

bozdurmayız büyümüzü merak etme sen

Neysesakinim 4. arkadaşı da bulursak katılımda bulunacak hemen çalışmalara başlayalım :)
Güvenlik benim açımdanda önemli bana Yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapılmasını istemem. Herkesi anlıyorum bu yüzden ailemize anlatamadığımız derdimizi anlatıyoruz yeri geliyor
Burdan satışta yapıyor herkes hatta bir arkadaştan yıllar önce mum almıştım beş altı adet çok güzel mumlardı hala kullanıyorum . Kullandıkça hatırlarım çünkü mum harici hediye de yollamıştı mumları koyabileyim üçlü bir tabak çok duygulanmıştım bı ince düşüncesi için.

Birde bu sitede bir yarışma olmuştu genital bölge temizleyici hediye kazanmıştım aradılar adresi filan sordular önce şasırdım sonra güvenlik sorunu yaşamazsınız dediler Öyle de oldu çok şükür sıkıntı olmadı
WhatsApp grupları kuruyorlar görüşüyorlar eskiden daha çok olurmuş toplantılar ama ben yeni yıl çekilişini hatırlıyorum çünkü yeni yıldan iki üç gün önce kayıt olmuştum ilk konuşuyordu herkes arasında sonra hiç denk gelmedim herkesi rahatsız eden bir fikir ise saygı duyarım ben senin nazik davranışını diğer arkadaşlar ile paylaşmak istedim yoksa hiç sorun değil çekiliş vs bunlar basit şeyler
Bende senin gibi düşünüyorum insanlar iyi ise herkes iyidir iyilik ölmemeli bence
Arkadaşımlarımla oturduğum zaman buraya takıldığımı söylüyorum herkes biz girdik anlamadık çok saçma vs diyorlar iyide bilgi kirliliği her yerde var her yer gereksiz insanlar çok ben çok şey öğrendim burdan hatta SUHAN bilir benim bir topik vardı enerji üzerine orada çok güzel paylaşımlar yapıldı uygulandı. İpek vardı mesela Artık iptal etmiş galiba ben börek yapmayı ondan öğrendim tarif vermişti bana bir cesaret ysptım çok güzel oldu. Yemek yapmayı bilmeyen biri. İçin çok önemli bir duygu .

Velhasıl kelam herkes ne derse uyarım ben yoksa da cezam neyse başım gözüm üzerine

Sen gidince birde galiba bir arkadaş daha gitti bende mart başı gideceğim dedim ondan kaldı aklınızda sağlık olsun keseye benim de ihtiyacım var biz a ilecek Birbirimizi keseleriz daha ben milleti keselerim başkasına güvenemezler bizimkiler

Günaydın gençler
Ben yine hastanelerde
Bir ay sonra gelin demişti bir ay oldu dua edin kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırım diyetime dikkat ettim iki /üç kilo kadar verdim kendimde hafifleme hissediyorum
Önemli olan böbrek
Gece yine yarı uyanık yarı uykulu

Günaydın canım, güzel haberlerini verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…