Heeee eskiden buralar dutluktu, çayır idi çimen idi. Herkeşler birbirini tanırdı.
Ahannda biz o halini bilmiyoruz hiç
eskiden yılbaşı çekilişleri olurdu kulupte hey gidi yıllar heyyyyy
1 milyon diyorlardı bi ara, gidip ülke kurulur bu rakamla.ben de bilmem o hal günleri.. ama özlem varsa yenileyelim el birliği ile he mi :)
Heeee eskiden buralar dutluktu, çayır idi çimen idi. Herkeşler birbirini tanırdı.
Ahannda biz o halini bilmiyoruz hiç
Bilmiyorum o yılları ama şimdi biraz karışık ortalık.Eskiden buluşmalar olurdu sitede,şimdi buluşalaım desek kimse gelmez.
Eskiden 2. Üyelik varmıydı ablaEskiden buluşmalar olurdu sitede,şimdi buluşalaım desek kimse gelmez.
Bilmiyorum o yılları ama şimdi biraz karışık ortalık.
Yani insanlar daha güvensiz, çünkü ortalık karıştıranlar var
Eskiden 2. Üyelik varmıydı abla
Sosyal medyadanın popüler olmasıyla, mertlik bozuldu heryerde.Kimse gelmez zaten..
Vardı da şimdiki gibi yönetime haber verme olayını çok iyi hatırlamıyorum.
Yoksa habersiz üyelik alan gidiyordu hemen..
Sosyal medyadanın popüler olmasıyla, mertlik bozuldu heryerde.
Zorladım canım ama sevmezmiş kaplıca çok kalabalıkmışız vs vs gelmek isteyen gelir boşveronun içinde değişiklik olurdu aslında ama bilemedim.zorlasan
Bu sene ilk defa gidiyorum canım diğerleri kısa günü birlik gezilerdi ama kaplıca değildiKaplıcalara doyamadın yawrummmmm
İlk defa gidiyorum bir yanlış anlaşılma mı var acaba @little dora aynını demişyine mi kaplıca :))
Bu sene ilk defa gidiyorum canım diğerleri kısa günü birlik gezilerdi ama kaplıca değildi
İlk defa gidiyorum bir yanlış anlaşılma mı var acaba @little dora aynını demiş
Güvenlik benim açımdanda önemli bana Yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapılmasını istemem. Herkesi anlıyorum bu yüzden ailemize anlatamadığımız derdimizi anlatıyoruz yeri geliyorbozdurmayız büyümüzü merak etme sen
Neysesakinim 4. arkadaşı da bulursak katılımda bulunacak hemen çalışmalara başlayalım :)
Sen gidince birde galiba bir arkadaş daha gitti bende mart başı gideceğim dedim ondan kaldı aklınızda sağlık olsun keseye benim de ihtiyacım var biz a ilecek Birbirimizi keseleriz daha ben milleti keselerim başkasına güvenemezler bizimkiler
Biz niye öyle hatırladık ki acep, belki konuştuk gittin sanıyoruz.
Neyse git bir kese masaj yaptır, pamuk şekeri kıvamında.
Benim de bu temizlikte tüm eklemlerim ağrıyor ihtiyacım var.
Sevmem kaplıcayı ama sanırım bir göbektaşı masajı iyi gelecek gideyim ben de.
Günaydın canım, güzel haberlerini verirsin inşallahGünaydın gençler
Ben yine hastanelerde
Bir ay sonra gelin demişti bir ay oldu dua edin kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırım diyetime dikkat ettim iki /üç kilo kadar verdim kendimde hafifleme hissediyorum
Önemli olan böbrek
Gece yine yarı uyanık yarı uykulu
Günaydın sipaydırgünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?