Mutlu güzel günler seninle olsun doğum günün kutlu olsunkızlar doğum günüm sebebi ileeeee çok yoğunum
Ne oldu çıktın mı takımdan hayırdırcuma diyet grubu serüvenim buraya kadarmış.
Suhannncuma diyet grubu serüvenim buraya kadarmış.
Doraaaa aynı hisleri yaşıyoruz.hiç sevmedim ben bu sürümü, biz kadınlar alışkanlıklarımızıdan kolay kolay vazgeçemeyiz,başka bir siteye yazıyor gibiyim
Diğer grupta sana emoji yollayamadım, sonra emoji koydum yazdıklarıma geri dönemedim, tekrar yazdım bu ne yaaaa.Doraaaa aynı hisleri yaşıyoruz.
Umarım eski sürümü kullan özelliği gelir. İsteyen bunu kullansın istemeyen eskide kalsın
Tam kriz geçirmelik değil mi yaaaDiğer grupta sana emoji yollayamadım, sonra emoji koydum yazdıklarıma geri dönemedim, tekrar yazdım bu ne yaaaa.
Bugün sinirimden bu saate kadar bakmadım bile, biraz uğraştım delirdim çıktım. Neyse ki sabah daha berbattı, okumak için ekranı kaydırıyorduk o düzelmiş bir tek.Tam kriz geçirmelik değil mi yaaa
İyi yapmışsın bakmamakla.daha da sinir olurdunBugün sinirimden bu saate kadar bakmadım bile, biraz uğraştım delirdim çıktım. Neyse ki sabah daha berbattı, okumak için ekranı kaydırıyorduk o düzelmiş bir tek.
Günaydınnnnn ❤
Günaydın canım heryerde ben varımgünaydın :)
Günaydın canım heryerde ben varım
gel canım burdan da diyete ordan tatlılara gidiyorumbende arkandan geliyorum canım haha
gel canım burdan da diyete ordan tatlılara gidiyorum
En kötüsüde o canım bozduktan sonra insan daha cok yiyorbende 2 gün diyetteyim 2 gün bozuyoorumm
En kötüsüde o canım bozduktan sonra insan daha cok yiyor
kac kilosun ki kac kilo vermek istiyorsun
Sporlaa çözersiinn o zaman canımaşırı bir kilom yokta göbeğim katman olma yolunda ondan dikatli yemek istiyorum60 klioyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?