- 30 Ekim 2013
- 20.617
- 57.202
- 798
Yada biz hep biylemi yasayacagizgünaydınlar selamlar
tez vakit bu yeni sürüme alışmayı diliyorum ıyy ://
zipzip ne olacak bu rejim yemek yememek işleri yaw :))
salsan bir dert salmasan bin dert anam yaa
Gunaydin abla :)Günaydınlar hanımlar
Yada biz hep biylemi yasayacagiz
Gunaydin abla :)
Brn lahmacjnu icli kofteyi ekmege sarip yiyeni ve buna ragmen 38 beden olani gordumhe ya.. deli gibi yiyip cimcik duranlardan olmak istiyorum ben :))
Gecmis olsun abla havalar bir sicak bir soguk agrilar zipladi vallaCumartesi acildeydim bel ağrılarım başladı yine iğneyi yedim geldim randevuda aldım kontrollere gideceğim yine.
Gecmis olsun abla havalar bir sicak bir soguk agrilar zipladi vallaCumartesi acildeydim bel ağrılarım başladı yine iğneyi yedim geldim randevuda aldım kontrollere gideceğim yine.
Gecmis olsun abla havalar bir sicak bir soguk agrilar zipladi valla
Gecmis olsun abla bol yogurt ayran tuketince biraz hafifliyormu insallah sabit kalir ilerlemezKemik erimem var bel bölgesinde,bide kireçlenme olunca çarpşıyorlar arada luyor böyle.
Günaydın :))günaydınlar selamlar
tez vakit bu yeni sürüme alışmayı diliyorum ıyy ://
zipzip ne olacak bu rejim yemek yememek işleri yaw :))
salsan bir dert salmasan bin dert anam yaa
Iyiyiz yeni kk ya alısmaya calısıyoruz :)))nabersiniz naptınız gençler
Gecmis olsun abla bol yogurt ayran tuketince biraz hafifliyormu insallah sabit kalir ilerlemez
alıntılama ve yazışma çok akrışık geliyor .bildirime bakıyorum ordan kayıveriyor sayfa.renkler iyi göz almıyor ama.ana sayfada güzel daha dertli toplu duruyor ama.ifadedeler vs curcuna misaliIyiyiz yeni kk ya alısmaya calısıyoruz :)))
Sen nasılsın
Biz artık konuda olan üyeleri görebiliyoruzalıntılama ve yazışma çok akrışık geliyor .bildirime bakıyorum ordan kayıveriyor sayfa.renkler iyi göz almıyor ama.ana sayfada güzel daha dertli toplu duruyor ama.ifadedeler vs curcuna misali
Ben ufakliga yogurt yapacagim birazdan kavanoz kaynatiyorum :)sen nasilsin canimnabersiniz naptınız gençler
Biz artık konuda olan üyeleri görebiliyoruz
En sevdiğim özellik bu oldu sanırım
Biz artık konuda olan üyeleri görebiliyoruz
En sevdiğim özellik bu oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?