- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
çıkacağım bende brazdan yoruldum dolanıyorum.dorayla karşılaşmadık bugün
Ne uyuması yawwww hava güzeldi yürümelere doymadım. Yeni geldim.Bende görmedim sabah yoktum ama belki uyuyor olabilir sanki gece uyuyamadım yazmıstı
Mesajları mı karıştırdım acaba ben kafam gittiNe uyuması yawwww hava güzeldi yürümelere doymadım. Yeni geldim.
Spor sonra market alışverişi vs. Şimdi yatışa geçtim.
Dogru görmüşüm :))Gece hayalet gibi gezdim, uyuyamadım enerji fazla geldi sanırım.
Tüm gün yatmak istiyorum
15000 biraz geçtim, ama dünden bacaklar hamlanmış iyi yoruldumMesajları mı karıştırdım acaba ben kafam gitti
Ooo ne güzel spor yapmıs gelmissin kac bin adım attın :)))
Dogru görmüşüm :))
Bunu görünce uyucan sandım :))
Güzel yürüyüş yapmıssın canım :))15000 biraz geçtim, ama dünden bacaklar hamlanmış iyi yoruldum
Yok msj karıştırmadın kuzum uykusuzum yazmıştım evde kalsam yatardım attım kendimi sokağa
Gece gec yattım ondan sanırım uyku vaktimi gecirdim,sabahda 8 bucukda kalktım dısarı gittim geldim ama hava buz gibiydi sabah,en bi sevdiğim yatmak ama yapmadım.
Sen neler yaptın sende uykusuzsun sanırım.
Aynen öyle canım bugünde gezmeye gittik çok yoruldum daha yeni totomm yer tuttuNeysesakinim kaplıca kuşu pamuk gibi olmuşsundur ısıcaıısıcak
Sanmıyorum henüz farketmedim, geçen hafta hala 54 de çakılıydım. Tartılmadım.Güzel yürüyüş yapmıssın canım :))
Kilo durumunda değişiklik oldu mu canım :)
Yatmak yerine yürümen güzel olmus bugün güzelce dinlenirsin canım
Köprü vardı eski ordan geçmiş tik adı neydi acabaNe taraftan gitin
O kadar adım attın bence değişmiştir kilon canım inşallah yaza fit gireceksin :)Sanmıyorum henüz farketmedim, geçen hafta hala 54 de çakılıydım. Tartılmadım.
İniş çıkış beni demoralize ediyor.
Perşembe tartılacam
Bugün erken yat sende, denge şaşmasın. Ben düzeni bozunca zombiye bağlarım.Gece gec yattım ondan sanırım uyku vaktimi gecirdim,sabahda 8 bucukda kalktım dısarı gittim geldim ama hava buz gibiydi sabah,
O kadar adım attın bence değişmiştir kilon canım inşallah yaza fit gireceksin :)
Saatim belli canım zaten babam gelince 1 de uyuyorum :)))Bugün erken yat sende, denge şaşmasın. Ben düzeni bozunca zombiye bağlarım.
Sakın şekerleme yapma o daha kötü yapar
Kilo verdin ya olabilir kaç günün geçti canım bir tanıdık iki tüp bebek tedavisiyle cocuk yaptı tabi çok kilo aldı 90/100kilo ya çıktı sonra, 10/1 5kilo verdi hooop bir bakmış ki hamileNasılsa pco var diye korunma yoktu
Gider canım sporla birlikte fazla bir kilon kalmadı zaten
Bunlar gitmeyen inatçı kilolar, 62 den rahat rahat indim ama burada kalıyorum. Bakalım inşallah çok azimliyim
Hic uyumamak daha iyi haklısın, benim migren olunca bazen mecburiyetten uyuyorum.Saatim belli canım zaten babam gelince 1 de uyuyorum :)))
Sekerleme hiç sevmiyorum basım feci ağrıyor sonra
Tek umudum sporda, minacık bir body aldım.Gider canım sporla birlikte fazla bir kilon kalmadı zaten
Uyusaydım bu seferde gece uyuyamam döngü devam eder giderdi :)))Hic uyumamak daha iyi haklısın, benim migren olunca bazen mecburiyetten uyuyorum.
Keyfi uyursam migrenim azıyor.
Soguk havada sarsti seni sanırım, üşüyüp sıcak eve gelince uyku basar.
Twiste basladın mı canım göbeğin kalmaz :)))Tek umudum sporda, minacık bir body aldım.
Onun içine girene kadar durmam
Hedef belli, düşük bel pantolonla giyebilmek, şuan da oluyor ama göbüş pek güzel durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?