- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ben twist yapmadım hiç, leslie yürüyüş ve mekik.Twiste basladın mı canım göbeğin kalmaz :)))
Kilo vermesen bile güzel sıkılasma olur
Ohhh mis gibi, bende aynı durumdayım şimdi gözlerim kayıyorUyusaydım bu seferde gece uyuyamam döngü devam eder giderdi :)))
Işte sıcak battaniyenin arasına girdim kk yı takip ettim bende :))))
Ay yok anacim test mest yapmadım dur hele biTest yaptinmi hiz
Ya ben normalde diane 35 kullanıyorum yoksa regl olmuyorumKilo verdin ya olabilir kaç günün geçti canım bir tanıdık iki tüp bebek tedavisiyle cocuk yaptı tabi çok kilo aldı 90/100kilo ya çıktı sonra, 10/1 5kilo verdi hooop bir bakmış ki hamile
Ekle bence canım cook fark ediyor günlük 500 tane yap zaten cokm vakit almıyor ben 1000 tane yapıyordumBen twist yapmadım hiç, leslie yürüyüş ve mekik.
Dönüşümlü olarak onuda eklesem olur sanki
Tamam canım görüşürüzOhhh mis gibi, bende aynı durumdayım şimdi gözlerim kayıyor
Azcık kitap okuyayımgelirim yine
Uygulamadan mı giriyorsun canımBen yine resim ekleyemiyorum
Evet canım mobil uygulamaUygulamadan mı giriyorsun canım
Peki canım doktor ne diyor daha önce oldu mu böyle bir şey peki bebek varsa tarlusal ağır bir ilaç çünküAy yok anacim test mest yapmadım dur hele bi
Ya ben normalde diane 35 kullanıyorum yoksa regl olmuyorum
Ayrıca bu hap doğum kontrol amaclı aynı zamanda
Bu ay unutmusum başlamayı aklıma geldi ama zamanı geçmişti
Sonra 21 gün sonra regli gibi bikac damla leke geldi
Ertesi gün de aynı şekilde geldi devamı gelmedi
Bende söksün diye tarlusal içtim bekliyorum işte
Tarih not alma alışkanlığım yoktur
Çünkü benimkisi hap bittikten 3 gün sonra olurdu diane 35 kullanırken
Bu twist canım ayakları sabit yapıp beli sağa sola oynatmak değil miEkle bence canım cook fark ediyor günlük 500 tane yap zaten cokm vakit almıyor ben 1000 tane yapıyordum
Mobil uygulamadan yüklenmiyor canım google girip yükle istersen fotografıEvet canım mobil uygulama
Evet canım tam dediğin gibiBu twist canım ayakları sabit yapıp beli sağa sola oynatmak değil mi
Günaydıııınn
Iyiymiş abla sevdim bunuGünaydınlar beğene tıklıyoruz ya sol başta, beğenmedim de çıkmış
Iyiymiş abla sevdim bunu
Evet bu ortalığı karıştırır, ama beğenmediğim yoruma alıntılayıp cvp vereceğime dislike yapıp geçerim.Bak gör fırtınalar bile kopabilir konularda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?