Tamam bende aksama yaparım :)))zipzipim öğleden sonra akşam üstü kahvesi de senden olsun :)
Tamam bende aksama yaparım :)))
Leslie 2 mil 500 twist cınımmmmleslimi
Geçmiş olsun ablacım.İyiyim desem dünden beri gergindim,kızçemin göğsü şişmiş mastit olmuş ilaç kullanıyor şimdi daha iyiymiş düne kadar.
Ağrım var diyor hala.
Bu sabahta eşi araba kazası yapmış önde giden tır aniden durunca arkadan vurmuş.
Allah korumuş yine,sola kırmasaydım tırın altına girecektim dedi.
Eline sağlık canım, lokumlari harikamo yesin, yarına kadar stoklasınKahveler benden eşlik etmek sizdenEki Görüntüle 2242343
SUHAN little dora HanimKelesimiGetir harikamo Zipzip-
Eline sağlık canım, lokumlari harikamo yesin, yarına kadar stoklasın
Bende çikolata sigara kadar bağımlılıktı, azimli sıçan mermeri deliyor.aynen yaaa çok ösleyeceğim çookk..
ya şaka maka da doracım yapabilir miyim.. gerçekten çok gözümde büyüyor.. kriz atakları geliyor yemessem o tatlıyı o çikilotayı ya da işte zararlı olan neyse yemzsem acayip geriliyorum.. yani hakkaten zor ya.. ama yediğimde nasııl güzelimm nasıll mutluyum ne şükürler havalarda uçuşuyor
Geçmiş olsun ablacım.
Sağol doracım.
Offff abla açtığın konular beni benden aldı edebimle yazmak için kastımda kastım.Sağol doracım.
geçmiş olsun abla.canın istediği bişey olmuşsa kızın iyice düşünsün onu yesin.damadada geçmiş olsun ablaİyiyim desem dünden beri gergindim,kızçemin göğsü şişmiş mastit olmuş ilaç kullanıyor şimdi daha iyiymiş düne kadar.
Ağrım var diyor hala.
Bu sabahta eşi araba kazası yapmış önde giden tır aniden durunca arkadan vurmuş.
Allah korumuş yine,sola kırmasaydım tırın altına girecektim dedi.
Offff abla açtığın konular beni benden aldı edebimle yazmak için kastımda kastım.
Ben biraz gideyim, güneşli havada yürüyeyim şimdilik hava bedava fırsatı kaçırmayayım, belki ucuz karnabahar bulurum.
Belki geri dönemem bir konuda kazen e dislike yaptım. Hoşçakalın
aslanım benimBelki geri dönemem bir konuda kazen e dislike yaptım. Hoşçakalın
geçmiş olsun abla.canın istediği bişey olmuşsa kızın iyice düşünsün onu yesin.damadada geçmiş olsun abla
Cendere köprüsü oraKöprü vardı eski ordan geçmiş tik adı neydi acaba
huhhuww bi anneanemiz dahamı varKızlar dünden beri giremedim
Torunlar geldide
Evettt var bende 3 tane hemdehuhhuww bi anneanemiz dahamı var
maşallah size.normalde yaş sormam ama kaç yaşındasınız.çalışıyormusunuzEvettt var bende 3 tane hemde
54 yaşındayım ev hanımıyımmaşallah size.normalde yaş sormam ama kaç yaşındasınız.çalışıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?