Hahah patrona dislike işlemez bilmiyo musun derler adamaDislike seçeneği koyan onlar, napiiiim beğenmedim.
Bunu kullanmak yasal hakkım, kocamda izin verdi ona ne
hayırlı olsun canım bir haftaya toparlanıyorlar.arada ağrı kesici ver.sıkı sık bez değiştirTesekkurler kizlar sukur atlattik ama agrisi var kuzumun
günaydın hayırlı kandillergünaydın ❤❤
kandiliniz mübarek olsun
günaydın hayırlı kandıllerGünaydınlar hayırlı kandiller olsun
günaydın.hoşgeldin.Gunaydinlar hayirli kandiller
Hersey gonlumuzce olsun insallah,aranizda yeniyim arkadaslar hosbuldum
naber babysi
Çok iyiyim canım, bugün mutlu uyandım.naber babysi
iyidir kuzum.ne güzel yaaa tamda yürüyüş mevsimi geldi özellikle akşam üstü yürüyüşlerine bayılırım.Çok iyiyim canım, bugün mutlu uyandım.
Biraz sonra yürüyüşe çıkayım dedim, yine sokak kızı modundayım.
Sen de haberler nasıl şu işlerinde bitsin artık
Hep birlikte mart sonunu bekliyoruz canım.iyidir kuzum.ne güzel yaaa tamda yürüyüş mevsimi geldi özellikle akşam üstü yürüyüşlerine bayılırım.
bitse bende nefesleneceğim ayy.martın son haftası baya hafifleyeceğim.sıktım dişimi son iki haftam
zipzipcim senin de hepimiizn kandili mübarek olsunnnn :*günaydın ❤❤
kandiliniz mübarek olsun
aminGunaydinlar hayirli kandiller
Hersey gonlumuzce olsun insallah,aranizda yeniyim arkadaslar hosbuldum
Saol canim evet bezini surekli degistiryorumhayırlı olsun canım bir haftaya toparlanıyorlar.arada ağrı kesici ver.sıkı sık bez değiştir
Bende yok geri iptal mi olduGünaydınlar beğene tıklıyoruz ya sol başta, beğenmedim de çıkmış
Bende yok geri iptal mi oldu
Allah esirgesin geçmiş olsun ablaİyiyim desem dünden beri gergindim,kızçemin göğsü şişmiş mastit olmuş ilaç kullanıyor şimdi daha iyiymiş düne kadar.
Ağrım var diyor hala.
Bu sabahta eşi araba kazası yapmış önde giden tır aniden durunca arkadan vurmuş.
Allah korumuş yine,sola kırmasaydım tırın altına girecektim dedi.
Allah esirgesin geçmiş olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?