- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
Napiyorsun isin daha cokmu canimgünaydınlar gençlik
iyidir belalım sen nasılsın.son iki hafta bitiyor daha doğrusu eski çalışma düzenime dönüyorumNapiyorsun isin daha cokmu canim
Ohh sukur canim yoruldun vallla ne olsun bizde yuvarlaniyoruz :)iyidir belalım sen nasılsın.son iki hafta bitiyor daha doğrusu eski çalışma düzenime dönüyorum
vallaa ne yorulma kafamda yoruldu bedenimde.çükütay ne alemde.nasıl oldu iyileştimiOhh sukur canim yoruldun vallla ne olsun bizde yuvarlaniyoruz :)
Cukutayda hala kizariklik var kendisi bedenen iyi de emeklemeye donmeye izin vermedigim icin bit kadar boyuyla asabivallaa ne yorulma kafamda yoruldu bedenimde.çükütay ne alemde.nasıl oldu iyileştimi
Cukutayda hala kizariklik var kendisi bedenen iyi de emeklemeye donmeye izin vermedigim icin bit kadar boyuyla asabivallaa ne yorulma kafamda yoruldu bedenimde.çükütay ne alemde.nasıl oldu iyileştimi
.Cukutayda hala kizariklik var kendisi bedenen iyi de emeklemeye donmeye izin vermedigim icin bit kadar boyuyla asabi
Gunaydin canim
Gunaydin kizlar
Günaydınlar hanımlar.
Günaydın herkese hayırlı haftalar olsun
Günaydın ❤günaydınlar gençlik
Günaydınnn mutlu haftalarrrr
Nasılsın ablaGünaydınlar
Nasılsın abla
Evet ya cok asabi bu ara mazereti var :)).
kurban olsunlar verene.asabi halleride ne datlu oluyor dımı. benim küçük öyle bazen bilerek kızdırıyorum.saydırıyor kendi kendine.anlaşılmıyorda
Günaydın canım ❤Günaydınnn mutlu haftalarrrr
Ban yemede abla :)))İyiyim canım sağol,bdv'de geriliyorum yine,hakaretler havada uçuyor.
Ban yemede abla :)))
Heee iyi o zaman :))Benlik bişi yok nasılsa,bolcana kibledim.
Heee iyi o zaman :))
Tamam ablacım ban yeme özleriz o yüzden dedimFırçamı attım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?