2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Anaaaa evde misafiri bırakıp annenemi gidecen

Daha yeni gitmediler mi senden ne cabuk geri geldiler :))

hayırdır neden bu kadar sık geliyorlar.annene geçecende evde misafir nolcak.doranın misafirleri ayağınımı sürdü naptı

Daha yeni gitmediler mi senden ne cabuk geri geldiler :))
ay he zipzipim.. benim adam arayıp bizzat çağırdı.. bir evimiz var kiracı batırmış babasını aradı gel hemen halledelim die.. anam bir baktım 5 kişi doluşup gelmişler..

harikamo işe gidiyor siz de yemeği yaparsınız demişler

Tek kişi gelseymis ya hepsi neden geliyorsa neyse calısıyorsın artık kendileri yapıp yesinler

ayy bukadar kalabalıkta sıkar insanı.daha kaç gün oldu.gezmeye yer arıyor resmen millet

neden kuzum .hayırdır.neşe doluydun sen.kim bunalttı seni

valla öyleydim.. acaba ağrısız başımı mı ağrıttım diyorum.. genele vurunca..

ne olduğunu anlamış değilim..

o kadar çok üst üste yaşandı ki her şey..

düğünler... hastalık.. ve ölüm.. koca bir sessizlik.. tadı yok hiç bir şeyin..

bilmiyorum babamdan sonrası mı oldum böyle

bildiğim tak şey koca bir sıkılmaaa her şeyden herkesten

eşinle ilgili bir sıkıntı yok değilmi

eşinle ilgili bir sıkıntı yok değilmi

ya onu da gözüm görmüyor inan suhan.. ailesi hepsi bir yerde.. hep hasret kalmışlar.. bir araya gelince de çok mutlu oluyorlar.. onlar da haklı.. benim ailemde kalabalık.. ama ben yaklaşık 10 yıl kadar hep yalnızdım.. kafama göreydim.. oğlumla bir hayat başa baş ve çok huzurlu.. bu sürede kendimi oğluma adadım desem yeridir. aklımda hiç evlilik yoktu her şey oldu bitti bir anda..
şimdi neden diyorum
ne gerek vardı.. ki babam da ilk duyduğunda bunu demişti.. ne gerek var.. kendine ait bir düzenleri var die..

oğluna zaman ayıramıyormusun.kendini suçlayıcı bir psikolojiye girmişsin.evliliğinde mutlusun en azından ben öyle hissediyorum.duygusal günündesin sanırım reglimisin

oğluna zaman ayıramıyormusun.kendini suçlayıcı bir psikolojiye girmişsin.evliliğinde mutlusun en azından ben öyle hissediyorum.duygusal günündesin sanırım reglimisin
aslında hep bir aradayıs..
yok be yaa.. rgl olmuyorum ki ben..
kaç zamandır.. ilaçlarla oluyor gibi oluyor.. ilaç olmayınca yok..
ama sanırım duygusallık fena basmış beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…