Evet Suhancım, Pazar dan beri dökülüyorum
27 mart ta başlıyorum yeni eleman almışlar işte benim yerime bakalım ne olacak
Gecmiş olsun canımEvet Suhancım, Pazar dan beri dökülüyorum
Bende nerde diye merak etmistim ne güzel ailenle hasret gidermisssin canım ❤Selam kızlar, eşim planı yapmış babamla bize de süpriz oldu memleketteyim. Bakamadım uzun zamandır.
Bu akşam dönüyoruz.
Yarın gelirim artık
Selam kızlar, eşim planı yapmış babamla bize de süpriz oldu memleketteyim. Bakamadım uzun zamandır.
Bu akşam dönüyoruz.
Yarın gelirim artık
Sağolll kuzumm, doktorluk bişeyim yok. Nane limon, kış çayı falan idare ediyorum şimdilik.mevsim geçişimi.gittinmi doktora
Sağol canımgeçmiş olsun kuzum
Sağol zıpzıp’cımmGecmiş olsun canım
Yine salgın var galiba canım dikkat et kendineSağol zıpzıp’cımm
Geçen hafta toplu taşıma kullandığım için kaptım şifayıYine salgın var galiba canım dikkat et kendine
Gecmis olsun canım tekrardan mecbur kullanıyoruzGeçen hafta toplu taşıma kullandığım için kaptım şifayı
Dikkat edin sizlerde
Teşekkürler canım, En güzeli limon doğal ilaç :)Gecmis olsun canım tekrardan mecbur kullanıyoruz
Daha yeni Iyileştim canım inşallah tekrar hasta olmam bol bol limon tüketiyorum canım iyi geliyor
Annem de senin gibi düşünüyorvalla ben atamıyorum.. çünkü atamadıklarım gerçekten lazım oluyor.. olduğu zaman da ay iyi ki atmamışım ya da vermemişim bak elime geldi die seviniyorum.. alabileceğin an oluyor alamayacağın an oluyor bu her şey için geçerli tabi.
ama fazlalığı atmak lazım onu da yapıyorum :)
Departman değişikliği olacak diye tahmin ediyorum Kızlar dua edin olsun 2.5 yıldır bekliyorum bir nevi terfi gibi oluyor çünkühayırlı olur inşaalla befer hadi bakalım :)
Departman değişikliği olacak diye tahmin ediyorum Kızlar dua edin olsun 2.5 yıldır bekliyorum bir nevi terfi gihayırlı olur inşaalla befer hadi bakalım :)
Geçmiş olsun canımSelam hatunlar
Birazcık canım ama stres te var karışık duygular içindeyimayy heyecanlı mısın:)
Günaydın ablacım ❤Günaydınlar olsun gençler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?