yok birikim olmuyor durdurdumhadi inşallah2 haftaya kadar tekrar brikim olmasın dikkat et :) ne iş yapıyorsun cnm
Verdim galiba tartılamıyorum burda az yemeğe alışınca arada kaçınca rahatsız oluyorum pantolonu daraltıyorum şimdi yine düşüyor 42 beden mi oldum acabatam anlamıyla diyet değilde düzenli besleniyorum.çalışma tempop düşsün tekrar hızlandıracağım.ama egzersiz yapmaya çalışıyorum.sen nasıl gidiyor.kilo durumun nasıl verdinmi.
ben 42 bedene düştüm hatta 42 bile bol geliyor.baya incelme var bende.boyun kaçtı seninVerdim galiba tartılamıyorum burda az yemeğe alışınca arada kaçınca rahatsız oluyorum pantolonu daraltıyorum şimdi yine düşüyor 42 beden mi oldum acaba
, 1.60ben 42 bedene düştüm hatta 42 bile bol geliyor.baya incelme var bende.boyun kaçtı senin
46beden tam geliyor du valla canım doğumdan önceben 42 bedene düştüm hatta 42 bile bol geliyor.baya incelme var bende.boyun kaçtı senin
işe başlıyorsun değilmi.geçen bahsetmiştin görüşmeye gitmişsin.sonrasını hatırlayamadım amaGeçen giydim 42 beden geldi de fermuar çok Zorlandım az kalmış dedim inşallah eve geçinceye kadar gider biraz daha asıl mesele işe başlayınca devam ettirmek
Günaydın canım iyiyim sen nasılsıngünaydınlar nasılsınız hatunlar
baya incelme var demek46beden tam geliyor du valla canım doğumdan önce
iyidir kuzucan.napıyorsunGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Ne yapayım canım kahvaltımı yaptım cay içip buralarda dolanıyorum :)iyidir kuzucan.napıyorsun
nasılsın bebeğim
aynen canım çok doğru diyorsun.. benim kendi evim var.. kirada şimdi evlenirken çıkmıştım.. şimdi böyle bir durum olunca geri döneceğim... annem için..Arayın sorun gidip gelin ama sürekli kalmatı alışkanlık haline getirmeyin canım bu acı bir gerçek değişmeyecek siz kalsanızda gitsenizdr sen aynı apt mı taşınacaksın neden ki
Ankara da öle canım ://günaydın kızlar antalyada hava kapalı sanki hala saat 6:30
zipzip afiyet olsun.. ben de kahvaltıya geçeceğim.. dukan çayım bitmek üzere :)Ne yapayım canım kahvaltımı yaptım cay içip buralarda dolanıyorum :)
Tesekkur ederim sanada Afiyet olsun :))zipzip afiyet olsun.. ben de kahvaltıya geçeceğim.. dukan çayım bitmek üzere :)
sağol canımm.. ya galiba evet.. yemeğe de dikkat ediyorum.. ay yarasın :)Tesekkur ederim sanada Afiyet olsun :))
Işe yarıyor mu :))
Hadi inşallah işe yarar yaza kadar fazlalıklarını verirsinsağol canımm.. ya galiba evet.. yemeğe de dikkat ediyorum.. ay yarasın :)
vereceğim saten bu gidiş onu gösteriyor çünkü canım hiç bir şey istemiyor da şükür..Hadi inşallah işe yarar yaza kadar fazlalıklarını verirsin
Ne güzel istememesi böyle gidersen verirsin :)vereceğim saten bu gidiş onu gösteriyor çünkü canım hiç bir şey istemiyor da şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?