2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tam anlamıyla diyet değilde düzenli besleniyorum.çalışma tempop düşsün tekrar hızlandıracağım.ama egzersiz yapmaya çalışıyorum.sen nasıl gidiyor.kilo durumun nasıl verdinmi.
Verdim galiba tartılamıyorum burda az yemeğe alışınca arada kaçınca rahatsız oluyorum pantolonu daraltıyorum şimdi yine düşüyor 42 beden mi oldum acaba

Verdim galiba tartılamıyorum burda az yemeğe alışınca arada kaçınca rahatsız oluyorum pantolonu daraltıyorum şimdi yine düşüyor 42 beden mi oldum acaba
ben 42 bedene düştüm hatta 42 bile bol geliyor.baya incelme var bende.boyun kaçtı senin

Geçen giydim 42 beden geldi de fermuar çok Zorlandım az kalmış dedim inşallah eve geçinceye kadar gider biraz daha asıl mesele işe başlayınca devam ettirmek

Geçen giydim 42 beden geldi de fermuar çok Zorlandım az kalmış dedim inşallah eve geçinceye kadar gider biraz daha asıl mesele işe başlayınca devam ettirmek
işe başlıyorsun değilmi.geçen bahsetmiştin görüşmeye gitmişsin.sonrasını hatırlayamadım ama

nasılsın bebeğim

iyi valla.. yani idare eder...

sen nasılsın..
Arayın sorun gidip gelin ama sürekli kalmatı alışkanlık haline getirmeyin canım bu acı bir gerçek değişmeyecek siz kalsanızda gitsenizdr sen aynı apt mı taşınacaksın neden ki
aynen canım çok doğru diyorsun.. benim kendi evim var.. kirada şimdi evlenirken çıkmıştım.. şimdi böyle bir durum olunca geri döneceğim... annem için..
günaydın kızlar antalyada hava kapalı sanki hala saat 6:30
Ankara da öle canım ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…