- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
bu sene gripler zor geçiyor. nasıl bi virüsse havada 3 saat asılı kalabiliyormuşYok kuzum düzelmedi daha, ilaçta kullanıyorum ama aynı hala
iyi bende yemeğe çıkacağım birazdan acıktımSukur iyiyim wc ye camasirsuyu dokup yikadim kafam guzelsen nasilsin
sürükleyip bıraksan olmuyormuİmza alanına niye resim ekleyemiyorum ben yahu,resim ekleme sitesinden kopyalayıp sayfaya url olarak yapıştırınca oluyordu şimdi olmuyor.
naber fıstıkTünaydınnn ❤
sürükleyip bıraksan olmuyormu
hoşbuldum teşekkür ederimçoğumuz benzer yaşadık.sıkma canını.hoşgeldin bu arada
yurtdışındamısın yoksa bu kadar saat farkı ne mümkün yoksaIyi akşamlar
Kuzum nette bir sıkıntı var çok zor giriyorum.yurtdışındamısın yoksa bu kadar saat farkı ne mümkün yoksa
özledimKuzum nette bir sıkıntı var çok zor giriyorum.
Sabah hiç açamadım bile.
Dünyanın diğer ucundan yazıyor gibiyim zaten.
denedim bende yapamadımOlmuyor önceden sayfanın ortasına çerceve açılıyordu ona yapıştırıyorduk şimdi yok.
denedim bende yapamadım
denedim bende yapamadım
ya ne güzel arada koyuyorduk aslında.kapak fotosuda kaldırıldı zaten.Şimdi öğrendim imza alanı yer kaplıyor diye kaldırılmış.
Bendeeeeee, akşama kadar ne güzel geyik yapar dertleşirdik. Herkeste bir telaş bu aralar.özledim
Anladım canım sagolüyelerin profilerinde 'anne' olanlarınkinde anne yazıyor :) olamyanlarda std üye :) popüler üye aktif üye gibi şeyler yazıyor :)
Yada anne olamayan insanlar var onlar dimi???Şu anne olayını sevmedim nedense, ben de anneyim kuş annesi, kedi annesi, köpek annesi olanlar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?