yine yaparız.son günlerim yoğunluk bitiyor gerçi ondan sonrada sen ortalarda olmazsınBendeeeeee, akşama kadar ne güzel geyik yapar dertleşirdik. Herkeste bir telaş bu aralar.
kazen düzenledi.bikaç yorum geldi bende yazdımŞu anne olayını sevmedim nedense, ben de anneyim kuş annesi, kedi annesi, köpek annesi olanlar ne olacak
Bir kaşık zeytin yağı içine limon sık canım iki üç damla fondip yap iki üç kere yapsam yeter geçmiş olsunÇok şükür iyiyim bende, griple öksürükle uğraşıyorum
kazen çok ince bi yorum yapmış.çok kibar adam.aslında bu kulubun ana konusu tüp bebek yıllar önce okumuştum.kazenden çıkıyor o dönem sanırım onlarda tüp bebek süreçleri vs. sonradan bütün kadınlara hitap ediyor site.Yada anne olamayan insanlar var onlar dimi???
Teşekkürler befercim, bu öksürüğe mi iyi geliyor. Geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nerdeyseBir kaşık zeytin yağı içine limon sık canım iki üç damla fondip yap iki üç kere yapsam yeter geçmiş olsun
Kesinlikle canım yap şuan yap gecede yatmadan önce yap Allah ın izni ile geçer yarına hafiflerTeşekkürler befercim, bu öksürüğe mi iyi geliyor. Geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nerdeyse
O zaman ben anne değilim diye girmeyim mi siteye bilmiyorum kafam bulandıkazen çok ince bi yorum yapmış.çok kibar adam.aslında bu kulubun ana konusu tüp bebek yıllar önce okumuştum.kazenden çıkıyor o dönem sanırım onlarda tüp bebek süreçleri vs. sonradan bütün kadınlara hitap ediyor site.
Nane limon yapmaktan limonları bitirdim evde. Akşama yaparımKesinlikle canım yap şuan yap gecede yatmadan önce yap Allah ın izni ile geçer yarına hafifler
Haftanın hergünü gidemem canım 2-3gün.yine yaparız.son günlerim yoğunluk bitiyor gerçi ondan sonrada sen ortalarda olmazsın
kuzum mama yarışması yapılıyor.katılımcılar ise 6 ay 24 aylık bebeğe sahip üyeler.şart bu.onları belirlemek için yapılmış.üstte kazenin açıklamasını paylaştımO zaman ben anne değilim diye girmeyim mi siteye bilmiyorum kafam bulandı
Anladım sağol eklediğin için benim hoşuma gitmedi belki hassasiyeti var bende o yüzden bilmiyorumMerhaba,
İyi bir şeyler yapmak isterken bazen bilmeden sizleri kırabiliyoruz. Anneler Kulübü konusunda hassasiyetinde de sizlere katılıyoruz. Burada amacımız asla pozitif bir ayrım yapmak değil. İlk cümlemde de yazdığım gibi amacımız iyi bir şeyler yapmaktı. Bu konuda şöyle bir değişikliğe gitme kararı aldık. Çocuğunuz varmı sorusuna
Yok
Var seçeneklerine ek
Var ve Anneler Kulübüne üye olmak istiyorum
gibi 3. bir seçenek ekledik. Bu 3. seçeneği seçenlerde Anneler Kulübü Üyesi etiketi çıkacaktır.
Bu sitenin kuruluş hikayesini belki biliyorsunuzdur. Tüp bebek sürecinde yaşadıklarımı kaleme alırken doğdu bu site yani inanın sizi çok iyi anlıyorum.
Şu anda bu etiketlerin çıkma veya çıkmama insiyatifi tamamen sizlerde. Dileyen aktif eder dileyen aktif etmez.
Şunu asla unutmayın, yeni sürüme geçerken de yeni uygulamalar eklerken de
"Acaba ne yapsak ta üyelerimizi mutsuz etsek", "güncelleme yapıp işlerini zorlaştıralım, siteyi anlaşılmaz hale getirip üyeleri bıktıralım" gibi bir düşünceye sahip değiliz.
Anlayışınız ve nazik uyarınız için teşekkür ederiz.
kızlar patron bu şekilde açıklama yaptı
Kız miden kötü değil ki neden nane limon yapıyorsunNane limon yapmaktan limonları bitirdim evde. Akşama yaparım
Çok sağol
iyi madem kaldığımız yerden tam gaz devamm ederizHaftanın hergünü gidemem canım 2-3gün.
Sende vardı mesela sen mi kaldırdın canımbu arada yanlış yazmışım .kuruluşu tüp bebek üzerine kuruluyor sonradan gelişiyor site
Nane limon grip, soğuk alğınlığında da etkili canımKız miden kötü değil ki neden nane limon yapıyorsun
tereyağını ısıt içine pekmez koy.şurup gibi iç kuzum bizim bebelere yapıyorum arada zeytinyağıylada yapıyorumTeşekkürler befercim, bu öksürüğe mi iyi geliyor. Geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nerdeyse
Patron güzel yazmış, affetim onubu arada yanlış yazmışım .kuruluşu tüp bebek üzerine kuruluyor sonradan gelişiyor site
Hıı limon suyu içerim ben naneyi bilmiyorum öğrenmiş oldumNane limon grip, soğuk alğınlığında da etkili canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?