hediye olur kutlama için fikir olur.herşey olurhediye mi soruyorsun değişik :)
Evet ama yakın arkadaşım aylardır pizza istiyor benden, ikimizde diyetteyiz kaçamak yapalım dedik.yarın misafirin yemeklimi
dünde ben yaptımEvet ama yakın arkadaşım aylardır pizza istiyor benden, ikimizde diyetteyiz kaçamak yapalım dedik.
Liste yapıyorum canım
Farkındayım, gel biraz hareket katalım hem az kaldı hedefine sinerji olurçiğdemin sayfasına uğramaz oldum
hediye olur kutlama için fikir olur.herşey olur
yok kuzum işin gırgırındayım sen işine bak ballısıListe yapıyorum canım
Sanada atayım mı
Iııımmmm ben edebimle yiyecem, nedennnnnnn çünkü son 4 kilo ve yaz geliyordünde ben yaptımhunharca yedimmmm.üstüne sıktım mayonezi vurdum kırbacııı ohhh nefisss
pro üyler özel konuşmaları okuyabiliyor
Saol canım ❤ ❤yok kuzum işin gırgırındayım sen işine bak ballısı
anca bi hafta sonra adaptasyon sorunu yaşıyorum konu sahibi olmayıncaFarkındayım, gel biraz hareket katalım hem az kaldı hedefine sinerji olur
Çok pis basıldık yani dedikodu yapıyordukpro üyler özel konuşmaları okuyabiliyor
cıks sevmez pek.strateji oyunlarını sever mangala gibi.onuda yeni aldı kendinetavla seviyorsa üzerinde ismi yazan özel bir tavla yaptırabilrsi
Kız dükkan sahibi yok, böylece ortalığı talan ediyoruz rahat rahatanca bi hafta sonra adaptasyon sorunu yaşıyorum konu sahibi olmayınca
Iııımmmm ben edebimle yiyecem, nedennnnnnn çünkü son 4 kilo ve yaz geliyor
Ayy makara gırgır'ı görünce hemen katıldım vallahadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz. kusacaklar yanında leğen getirsin
NİCK DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLAR BULUNAMIYORSUNUZ.DOLAYISIYLA ETİKETLENEMİYORSUNUZ.ESKİ KK'CILAR ....
-------------------------------------------------------------------------------------
direk dalın sohpete.gelin gelin çekinmeyin.
konu başlıklarımız:
*diyet
*çocuk
*yemek
*iş hayatı
*ev hayatı
*Kişisel Gelişim
*kpss
*pompili eşlerimiz
*kayınvalidelerimiz
*görümcelerimiz eltilerimiz
*tuvalet eğitimi
*yaş günü partileri
*kombin arayışları
*makyaj
*mobilya,dekarasyon
*saç tasarımı
*bebek bakımı
*indirimler,kampanyalar
*internet alışverişi
*organık tarifler
*kombi bakımı(yıldızlı konumuzdur)
*araba alım satım
*pratik ev temizliği
*beyaz çamaşırlar için tiyolar
*10 parmak daktilo dersi
*bdv ye konu açmaya çekinip aman herkesi kınım kınım kınadım konu açarsam linç edilirim diye buraya anlatılan hertürlü entrika
ee daha ne olsundu bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?