Çok zor, bizde alım da az öğretmenim. Ama geçen seneden temelim vardı alanıma da hakim sayılırım. Ama atanamayacağım büyük ihtimal. Yüksek lisans derslerimi vermiş oldum en azından
Cvp için bir önce ki. Msj a bknz.
Cook gelemedim canım liste ve tatlımla ugrastım,
benimde eşim yarın erkenden çıkıyor.oyyy kvile başbaşa bir haftaYarın misafir gelecek, ben de yayılıyorum. Yarın yorulurum nasıl olsa az biraz evi topladım tamam.
Temizlik yapacaktım yarın kirlenecek nasıl olsa diye vazgeçtim aklımı seveyim
Tatlını yaptın. Mı kuzuCook gelemedim canım liste ve tatlımla ugrastım,
Simdide dükkana gidiyorum
ayy bugün cuma dımı.işlerine bak sen kuzum dürteyim dedim.yaptınmı tatlıyıCook gelemedim canım liste ve tatlımla ugrastım,
Simdide dükkana gidiyorum
benimde eşim yarın erkenden çıkıyor.oyyy kvile başbaşa bir hafta
önümüzdeki hafta geçip gitsin.çok sıkıldım çokkkkkAllah sabır, kolaylık versin yawrııım
Bekliyorum heyecanlaTatlı hazır ama cokk güzel olmadı sanki aksama yüklücem canım
sunuma önem verseydin özellikle kırmızı örtü falan.sonradan öğrendim bendeTatlı hazır ama cokk güzel olmadı sanki aksama yüklücem canım
Cook heyecan yapma kız güzel olmadı :))Bekliyorum heyecanla
Senin eşinin bu gitmeleride ne kadar fazla oluyor. Kv derdi olmasa kafa dinlersin diyecem de, göz açıp kapayana kadar geçer inşönümüzdeki hafta geçip gitsin.çok sıkıldım çokkkkk
Bir de inci boncuksunuma önem verseydin özellikle kırmızı örtü falan.sonradan öğrendim bende
işle ilgili kuzum ya.son dönemdir böyle.Senin eşinin bu gitmeleride ne kadar fazla oluyor. Kv derdi olmasa kafa dinlersin diyecem de, göz açıp kapayana kadar geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?