- 6 Temmuz 2018
- 91
- 39
- 18
- 31
Saol canimmmsende hoş geldin
22 yaşındayım 1 .5 yıldır evliyim dünyalar tatlısı 1 oğlum var ALLAH olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallahAmour6 biraz kendinden bahset tanıyalım seni
Valla haftasonları bebekten sonra sıkıcı oldu be kizlar ters giden biseyler var ama ne???bilmiyorumEvet burası sessizdi, cuma tabi son saatler herkescikler kaçtı
Maşallah sen miniksin zaten birde miniğin mi var22 yaşındayım 1 .5 yıldır evliyim dünyalar tatlısı 1 oğlum var ALLAH olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol canimmm
Ayy kucuk yasta anne opmak cok xor bende 24 yasindayim 3.5 yasinda ve 4 aylik iki prenses annesiyimMaşallah sen miniksin zaten birde miniğin mi var
Eminim zordur tabi, birlikte büyüyeceksiniz artıkAyy kucuk yasta anne opmak cok xor bende 24 yasindayim 3.5 yasinda ve 4 aylik iki prenses annesiyim
Ayy kucuk yasta anne opmak cok xor bende 24 yasindayim 3.5 yasinda ve 4 aylik iki prenses annesiyim
Evet ablacım öyle ama cok zor ya cocuk bakamak büyütmek hele dogum oooooo anlatılmaz yaşanır derler ya iste ondanMaşallah sen miniksin zaten birde miniğin mi var
Ay hic sormyain ya hemde nasıl zorEminim zordur tabi, birlikte büyüyeceksiniz artık
Aslnda bir çocuk için en rahat zamanlar, büyüdükçe daha zorlasıyor.Evet ablacım öyle ama cok zor ya cocuk bakamak büyütmek hele dogum oooooo anlatılmaz yaşanır derler ya iste ondan
Opmelere doyamıyorum ya mutfağa gidip gelsem özlüyorum ilk zamanlar tecrubesizlikti de insan zamanla alışıyor her şey ölçüsünde oluyor yani zaman herseyi öğretiyor insanaAslnda bir çocuk için en rahat zamanlar, büyüdükçe daha zorlasıyor.
Ama sevgisi o zorluğu hafifletir tabi
Ohhh mis gibi bebek kokusuyla bol bol öp biraz büyüyünce opturmuyorlarOpmelere doyamıyorum ya mutfağa gidip gelsem özlüyorum ilk zamanlar tecrubesizlikti de insan zamanla alışıyor her şey ölçüsünde oluyor yani zaman herseyi öğretiyor insana
Aynen öyle bol bol öpüyorum benim annem bizi hala öper sever ben evliyim bazan gelir kucaklar beni satılır öper sanki kucuk bir bebek gibiOhhh mis gibi bebek kokusuyla bol bol öp biraz büyüyünce opturmuyorlar
Ohhh mis gibi bebek kokusuyla bol bol öp biraz büyüyünce opturmuyorlar
Level atlamak gibi düşün, mesaj sayıları ile üye, aktif üye, popüler üye gibi ünvanlar geliyorMesajlara verilen ödüllerin anlamı ne acaba merak ettim de
TessekkurlerLevel atlamak gibi düşün, mesaj sayıları ile üye, aktif üye, popüler üye gibi ünvanlar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?