Saol canım ❤Oyy eline sağlık bakalım nasıl olmuş
Simdi gordum mesajini ya bildirim gelmemis bende eskiden cok kullanirdim ama hamileligimden beri nadir kullaniyorumiyi bende yemeğe çıkacağım birazdan acıktım.çamaşır suyu candır
Günaydın ❤Günaydın kızlar nasılsınız
Iyiyim ben de ev kalabalık çocuklar gelmiş onlarla ilgileniyorum anlayacağı iş çokGünaydın ❤
Iyiyim ablacım sen nasılsın
Kolay gelsin diyeyim o zaman :)Iyiyim ben de ev kalabalık çocuklar gelmiş onlarla ilgileniyorum anlayacağı iş çok
Selam canım ❤Selamm
2 oy gibi görünüyor canım oylama bitmedi daha amaZipzip- kaç oy hakkımız var
Hafta sonları böyle oluyor :))hafta sonu sakin geçiyor topiik :)
Tesekkur ederim canim ❤Benim bir sözüm vardı yarışmaya zipcim girmeden önce orada da yazdım, kaymaklı şöbiyete oyum diye inşallah 2 oydur
Evet emek baklavada çok ama benlik değil. Etimek tatlısı biraz maharetli hatunlara basit geliyor ama tercihim kesinlikle etimek olurdu daha hafif.Tesekkur ederim canim ❤
Begenmiş olman bile benim için yeterli,
Hem baklava dururken benim sansım yok :))
Heyecan olsun diye katıldım :)
Tiramisu tarifini cook merak ediyorum bunu yaptım belki onuda yapabilirim :))Evet emek baklavada çok ama benlik değil. Etimek tatlısı biraz maharetli hatunlara basit geliyor ama tercihim kesinlikle etimek olurdu daha hafif.
Geçen canım bol kaymaklı şöbiyet istedi benim illa bir kaymak krema olacak tatlimda yada çikolata.
Akşama ben de tramisu yaptım. Diyete 1 gün ara veriyorum
Benim pratik bir tarifim var canım, değişik versiyonlarını da yaptım ama en çok bu tarifim seviliyor.Tiramisu tarifini cook merak ediyorum bunu yaptım belki onuda yapabilirim :))
Serbetli tatlıları cokm sevmiyorum 1 dilim yetiyor bana :))
Tamam canım bir ara senden istiyorum tarifiBenim pratik bir tarifim var canım, değişik versiyonlarını da yaptım ama en çok bu tarifim seviliyor.
Ben de pek yetenekli değilimdir yapmayida sevmem.
Arkadaşlar ya browni ya tramisu ister benden.
Dene derim.
Ne zaman istersen canım, ben buradayımTamam canım bir ara senden istiyorum tarifi
Simdi yapmam yeni tatlı yedim :))
Tamam doracım tesekkür ederim ❤Ne zaman istersen canım, ben buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?