Albüm gelsin o zaman bakarsın canım :)yok kuzum bilmiyorum ama vermiş ve bu başarın herkese örnek olsun önemli olan bu
Albüm gelsin o zaman bakarsın canım :)
Tabiki canım ben basardım herkes yapabilir
Tesekkur ederim canim ❤ ❤herkese umut olsun o zaman takım kaptanı olup herkese umut olman çok hoş olmuş :) seni tebrik ediyorum canım
Hastalık benden gitsin de kime giderse gitsin demiştim sana mı gelmişHastalıgı bana gönderdin galiba
Biraz hastayım canım onun dısında iyiyim :)
Yaptım rahatladım canım stres yapmıstım tam planladıgım olmadı ama ilk yapmama göre güzel birsey cıktı ortaya :))
Befercim o gün limon aldırmayı unuttum, dünde evde değildim. Bugün alıp denerim.clarke34 yaptın mı zeytin yağı limonu şekerim nasıl oldun daha iyi misin
Saol canım bende daha yeni iyileşmiştim daha 1 hafta dolmadan tekrar basladı hiç bu kadar üst üste hasta olmamıstım bu sene ki grip virüsü cokk etkili demek ki,Hastalık benden gitsin de kime giderse gitsin demiştim sana mı gelmiş
Geçmiş olsun kuzum, salgın var herkes öksürük grip karışık gidiyor.
Yok yok hiç ilk yapılan gibi durmuyor, baya iyi iş çıkardın tebrik ederim :) oylamayı sabırsızlıkla bekliyorum
Tamam canim dikkat et kendineBefercim o gün limon aldırmayı unuttum, dünde evde değildim. Bugün alıp denerim.
Çok sağol merak ettiğin için
Günaydın canım ❤Dün yemek yerken yanımıza gelen misafir ile size günaydın demek istiyorum biz yola çıktık Allah kısmet ederse gece yarısından sonra varırız güzel bir tatilfi jiç bitmesin istedim çok iyi dinlendim herkese iyi hafta sonları dilerim
Sanada mutlu sabahlar olsunGünaydın canım ❤
Hayırlı yolculuklar canım tatil iyi gelmiştir kafanı dagıtman için :)
Mutlu haftasonları canım ❤
koca odunsa pamuk gibi yapmak için kullanılan sevgi sözcüğüpompili koca ne demek
günaydın zıpzıpım nabersinGünaydınnnnn ❤
Iyiyim canım sen nasılsın ❤günaydın zıpzıpım nabersin
iyidir kuzum.iş güç yeni hafta işte nolsunIyiyim canım sen nasılsın ❤
günaydın kuzu iyi haftalargünaydın herkese iyi haftalar :)
günaydın kuzu iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?