güzel olmuş esasında da renk tutmamış.
Tarifteki yoğun renk gıda boyası ekli gibi göründü bana, suhanın daha doğal olmus di misenin rengarenk örtünü sevsinler..
gayet güzel ve değişik.. bir ara özellikle senden tarif isterim.. misafir için değişik ve görüntüsü de güzel :)
Evet çok iyi renk verir ama bu kadar koyu yeşil kısmı garip, un var içinde yumurta vs daha fıstık yeşili yada 1 - 2ton koyu olur sanki.normalde ıspanak doğrayıcından geçince oyle oluyor.
Güzel ama 600 vermem bunahttps://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0412376016.html bi topikte arkadaş kampanyadan şundan almış.yeşile ayıldım ya.çok pahalı ama .bide tek kişilik
evet 400 e düşmüş yinede pahalı tek kişilk içinGüzel ama 600 vermem buna
Ben ucuz ve çeşit severim, uyguna renk renk alıp kullan at.evet 400 e düşmüş yinede pahalı tek kişilk için
evetyatak odası için mi bu renk
harikaHaydi bir kahve içelim kaçayım biraz dahaHanimKelesimiGetir abla sen de gel tam senlik bir kahve.
Afiyet olsun gençler Eki Görüntüle 2254768 Eki Görüntüle 2254768
Haydi bir kahve içelim kaçayım biraz dahaHanimKelesimiGetir abla sen de gel tam senlik bir kahve.
ama çok ağır olmaz mı yatak odası için
ay içelliim.. valla hemn hem de çok iyi fikirHaydi bir kahve içelim kaçayım biraz dahaHanimKelesimiGetir abla sen de gel tam senlik bir kahve.
Haydi bir kahve içelim kaçayım biraz dahaHanimKelesimiGetir abla sen de gel tam senlik bir kahve.
oooo hayırlı olsunMakarna için başvuru yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?