- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
düşündüm hatta eşimle gidelim dedim.
sonra bir ara çok iyi hissettim.
ben vazgeçtim.
ben babam öldüğünde de uzun süre toparlanamamıştım.
ama bu acı çok farklı
Abla herkes aç deme öyle
abla biz seni geçen bizim diyet topiğne ceza bakanı olraka düşündük ama.bildiğin kaçamak bakanı olurmuşsun sen bize
Ben dönem dönem ilaç kullandım, kafa mis oluyor walla.
Bu dünyanın kahrını çekmek kolay değil yaşadığın acıda çok büyük azalsada hep olacak
eşin ne düşünüyor bu konuda.
Yok olmassss ablam aferin ye canına değsin der birde ödül verir
iki sarmadan bişey olmaz der .alltan alttan börekleri verir.kısırı kimse görmeden ağımıza tıkıştırır.sonranda kan olsun cann olsunnn topak topak yağ olsun der basar kahkahayı eminim
konuşmakta iyi gelebilir.ilaç tedavisi şart değil.böbrek sıkıntılı olduğu için her ilacı kullanamıyorum yani parol bile içemiyorum.
doktora sordum.
biraz toparlayalım dedi .
BEFER cim neler yaşadığını tam bilmiyorum ama Allahtan sabır diliyorum destek her zaman iyi gelir sen kendini iyi hissetsen de emin ol ki ihtiyacın vardır
Psikolog ilaç vermez kuzum, onu deneyebilirsinböbrek sıkıntılı olduğu için her ilacı kullanamıyorum yani parol bile içemiyorum.
doktora sordum.
biraz toparlayalım dedi .
gezmek tozmak vs elbette insana faydalı oluyor. ama kendi içinde hala çözülemiyorsa kendini daha fazla yıpratma derim.bizde o dönem eşimle bikaç günlük tatile vs gittik.hani daha hafif yaşamaya başladık.benim dinlenme sürem iki aydı.tahliller vs o dönemde sonuçlandı.iki ay sonra tekrar gittim doktora.3. ayda bitti dördüncü ayın tedavisinde tekrar oldu. belkide ondan benim toparlanmam daha çabuk oldu.teşekkür ederim.
afiyet olsun
Gel beraber olsunafiyet olsun
Hele yaz sıcağında mis gibi giderNefiz gözüküyor afiyet olsun bende çok secverim böyle.
Hele yaz sıcağında mis gibi gider
Rokanın ırıspısı domates dimi, bunda köylü pazarından bilmediğim otlar var, roka tere var. Benimde vazgecilmezim roka. Chia hiç eklemiyorum aslında bu dönemde başlasam olur.Aynen harika olur,rokayla domatese bayılırım mesela .
Löp et olsun diyorum ya,bakma sen brokoliye chia tohumu katar yerim
befer at kendini sokağa bahçeye bağa.. kendi kendinle kalma.. sürekli organizasyonlar yap.. gez anacım gez.. arkadaş dost konu komşu edin onlarla gezmelere git kocişle planlar yap.. sadece tek kalma.. yaşadım biliyorum.. bir de bunun yanında da burada yazmam ne doğru bilmiyorum ama.. kur an oku.. namaz kıl dua da .. inanç çıtanı biraz daha yükselt.. inan bana faydasını göreceksin.. ama sen de inan.
bir yıl doktor böbrek için yasak dedi. çok yorulur daha kötü sonuçlar alınabilir dedi.gezmek tozmak vs elbette insana faydalı oluyor. ama kendi içinde hala çözülemiyorsa kendini daha fazla yıpratma derim.bizde o dönem eşimle bikaç günlük tatile vs gittik.hani daha hafif yaşamaya başladık.benim dinlenme sürem iki aydı.tahliller vs o dönemde sonuçlandı.iki ay sonra tekrar gittim doktora.3. ayda bitti dördüncü ayın tedavisinde tekrar oldu. belkide ondan benim toparlanmam daha çabuk oldu.
Rokanın ırıspısı domates dimi, bunda köylü pazarından bilmediğim otlar var, roka tere var. Benimde vazgecilmezim roka. Chia hiç eklemiyorum aslında bu dönemde başlasam olur.
İlk firsatta alıp yapayım uzun zamandır aklıma bile gelmiyorduAz bişi haşla onu salatada makarnada filan güzel oluyor 1 yemek kaşığı yeterli geliyor.
Yoğrutlada güzel olur,bir arada keten tohumu yiyordum çıtır çıtırdı .
bide sezeryan yerinde var.bende yoktu.önce sağlık.valla git misler gibi desteğini al.yaza daha rahat bi kafayla girersin .ondan sonra denizdi kumdu güneşdi derken bi bakmışsın zaman akmış.bir yıl doktor böbrek için yasak dedi. çok yorulur daha kötü sonuçlar alınabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?