- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Amin canim insallahBenımde 6 haftada belli oldu ama bir umut 9. haftaya kadar bekledım .
İnşallah rabbım sanada banada sağlıklı bir evlat nasip eder![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallahBenımde 6 haftada belli oldu ama bir umut 9. haftaya kadar bekledım .
İnşallah rabbım sanada banada sağlıklı bir evlat nasip eder![]()
Sen de susuz kaldın bu ara
Hadi gözün aydın canım.sabah geldi.kaptım uzaktan bi öpücük.ben çıkıyordum o eve girdi
![]()
bizde de sinirli taraf benim.bazen der eşim senin sinirlerini aldıracağım diye.Deli taraf benim, alttan alırsa toparlanır almazsa ben sayar sayar konusmam sonra.
Esim küs kalamaz bi şekilde tuzluğu uzatırmısınla başlar.
bilmemmi adamı süründürdün beBen intikam planları yapıyordum bi ara hatırla nasıl delirmiştim hergün özür diledi kıvrandi adam affetmedim, oğluşum ölünce adamı ağlarken gördüm ya hala kıyamam kızmaya bu ara ikimizde huşuuu içinde oturuyoruz
ee olayın kilit noktasını bilmiyorsun kiişte onu bende bilmiyorum![]()
süründürsün beter olsunlar inşallahbilmemmi adamı süründürdün beneymiş yıl dönümünü unutmuş
ayy her zamanki halim benimHadi gözün aydın canım.
Sen sabah öpüc<k kapınca böylesin anlamalıydım
bizde de sinirli taraf benim.bazen der eşim senin sinirlerini aldıracağım diye.
Bizde 2 aylık gebelik + 15 günlük kürtaj açlığı var
hepimiz aynıyız bacım aynı anlasanaee olayın kilit noktasını bilmiyorsun ki![]()
1 hafta daha yasak
Susuz kaldık çöle döndük
evet vermedi.diğer şeylere çatır çatır cevap yazdı ama seviyorum demediEvlilikte benim bir sorum vardır hem kendime hem çevremde sorunu olana, sen sordun diye sormadım ama eclips cvp vermedi.
En sinir olduğun en kırıldığın anda seviyormusun diye sorsalar seviyorum derim.
O zaman hem sakinleşiyorum biraz hem bi durup düşünüyorum..
Evet bence de çok güzel oluyorIyi oluyor o zamanlar özlem tavan yapıyor![]()
1 hafta daha yasak
Susuz kaldık çöle döndük
Pazar gunukaç gün sonra bitiyor pehriz
çekilin siz çekilin beni kaderimle yalnız bırakınhepimiz aynıyız bacım aynı anlasanaterzi sökük ilişkisi diyorum ve çekiliyorum
![]()
aile var burdaPazar gunu
İstanbul da bir Sallantı olursa bilin bizden![]()