• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

......................

Eklentiler

• kan sonuç.webp
    kan sonuç.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 25
aa ciddimisin.kuzum benim ya babasımı yanında.serum falan iyi gelir üzülme.antibiyotik başlatır toparlanır bikaç güne sıkma canını desemde sıkacaksın biliyorum ama en azından endişelenme
evet babası yanında :( şimdi yine ölçmüşler yeni 38.5 düşmüş ateşi sayıklıyormuş neyi olduğunu bulsalar içim rahatlıcak ama bulamıyorlar :(

idrar yolu olabilir mi acaba ?
bilmiyorum ki demet ya idrar tahlili istemedi ama öyle olsa idrarı kokmazmıydı ? doktorlar başlarndan savıyorlar
güvenlikciler girdi devreye o derece sinirlendim cocugun ateşi 40 cıkıyor dijital ile hala bekletiyorlar allahın cezaları

hımm.bende istiyorum aslında ama çok değil:KK53:çok sıkıcı çamaşır yıkama kurutma değilmi
Hofff sorma bileydim hamileyken alınacaklar listesinin basına koyardım ne yıkamaya yetişebiliyorum ne kurutmaya.
Kıl tuy isini rafa kaldirdiydim bir sure daha şimdi sen yazınca gaz geldi ama hayir ona bütçe ayıramam kurutma makinesi alcam ben:63:

şimdi görüşmüş babası doktorla viral enfeksiyon geçiriyormuş
Cevap geldi arkadaştan, enfeksiyon mu geçirmiş diye sordu bilmiyorum dedim.
Tek basına değerlendirmek doğru olmazmış bir seycik yok gibi görünüyormuş ama enfeksiyon geçirmiş sonucu çıkıyormuş bu sonuçlardan. dr daha iyi bilirmiş öyle dedi. Tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar yavruya.

Hofff sorma bileydim hamileyken alınacaklar listesinin basına koyardım ne yıkamaya yetişebiliyorum ne kurutmaya.
Kıl tuy isini rafa kaldirdiydim bir sure daha şimdi sen yazınca gaz geldi ama hayir ona bütçe ayıramam kurutma makinesi alcam ben:63:
valla en büyük bütçeyi hak ediyor bence:KK53::KK53:

Back
X