- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
benimde aklıma o geldiidrar yolu olabilir mi acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aklıma o geldiidrar yolu olabilir mi acaba ?
evet babası yanındaaa ciddimisin.kuzum benim ya babasımı yanında.serum falan iyi gelir üzülme.antibiyotik başlatır toparlanır bikaç güne sıkma canını desemde sıkacaksın biliyorum ama en azından endişelenme
bilmiyorum ki demet ya idrar tahlili istemedi ama öyle olsa idrarı kokmazmıydı ? doktorlar başlarndan savıyorlaridrar yolu olabilir mi acaba ?
Kolay gelsin canım. Lazer epilasyon cihazı mı alacaksın?iyidir nolsun.kıl tüy işlerine daldım.lumea alacam karar veremedim
vücutta enfeksiyon olunca yüksek çıkar zaten .bağışıklık sistemi devrede .korumaya almaya çalışıyor dolayısıyla yukseliyormon değeri yüksek.. ne demek ki bunun yüksek olması
Canım çok geçmiş olsun Hemsire arkadaşlar var dur bi sorayımdurun kızlar kan tahlili resmini atıyorum anlıyorsanız bir bakın
evet canım bdvye konu açtım karar vermeyinceKolay gelsin canım. Lazer epilasyon cihazı mı alacaksın?
evet canım bdvye konu açtım karar vermeyince
inş canımHadi inşallah kafana yatan bir şey bulursun
Gaza getirdin beni bak şimdi, kurutma makinesi alcam benevet canım bdvye konu açtım karar vermeyince
hımm.bende istiyorum aslında ama çok değilGaza getirdin beni bak şimdi, kurutma makinesi alcam ben![]()
Hofff sorma bileydim hamileyken alınacaklar listesinin basına koyardım ne yıkamaya yetişebiliyorum ne kurutmaya.hımm.bende istiyorum aslında ama çok değilçok sıkıcı çamaşır yıkama kurutma değilmi
Cevap geldi arkadaştan, enfeksiyon mu geçirmiş diye sordu bilmiyorum dedim.şimdi görüşmüş babası doktorla viral enfeksiyon geçiriyormuş
ne önermiş peki.antibiyotik fayda etmezşimdi görüşmüş babası doktorla viral enfeksiyon geçiriyormuş
valla en büyük bütçeyi hak ediyor benceHofff sorma bileydim hamileyken alınacaklar listesinin basına koyardım ne yıkamaya yetişebiliyorum ne kurutmaya.
Kıl tuy isini rafa kaldirdiydim bir sure daha şimdi sen yazınca gaz geldi ama hayir ona bütçe ayıramam kurutma makinesi alcam ben![]()