• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bizimkide seneye 3 bucuk yaşında olacak eylülde kreşe göndereceğimb ende
eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokuluna gitmiş olacak sanrım demi

bizimkide seneye 3 bucuk yaşında olacak eylülde kreşe göndereceğimb ende
eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokuluna gitmiş olacak sanrım demi
benimki bi sene kreş bi sene anaokulu olacak tam emin değilim eylül 2015 doğmlu @demirleke senin küçük kreştemiydi kim bakıyordu

bayağı büyümüş maşallah sen bence hemen bir işe gir canım ilk yapacağın bu olsun
Ah bulabilsem temizliğe bile çağıran olmuyor
Hergün net ten iş ilanlarına başvuruyorum gazeteden iskurdan yok bazı ilanlar 10 gün yayında yığınla başvuru yapılıyor ne olanı kaldiriyorlar ne eleman alıyorlar
Geçen ki dr yakınını almış ondan önce çaycılık a başvurdum ustabasinin akrabasını almışlar
Ondan önceki başvurduğum asıldı

bence şu süreci bi atlatsın dişini biraz sıksın ailesine karşı falan.kafa olarak rahatlaması lazım
Davayı bir kazansam kaybedersem eğer ailem de eski kocamda ustume çullanacak gibi geliyor iş bulmalıyım çünkü avukata borçlandım

Ah bulabilsem temizliğe bile çağıran olmuyor
Hergün net ten iş ilanlarına başvuru yorum gazeteden iskurdan yok bazı olanlar 10 gün yayında yığınla başvuru yapılıyor ne olanı kaldiriyorlar ne eleman alıyorlar
ilçedemiydin sen

Back
X