- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
bayağı büyümüş maşallah sen bence hemen bir işe gir canım ilk yapacağın bu olsun5 Yaşında ana sınıfına gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayağı büyümüş maşallah sen bence hemen bir işe gir canım ilk yapacağın bu olsun5 Yaşında ana sınıfına gidiyor
bıktırdı bu kadın beni@demirlekeetiketledim
şuan uyumak istiyorum bende yaaaaa.evlisin dımı senHazırlanıp dışarı çıkmam lazım dışarda isim var bugün
Yoksa bu saatte uyanmazdim kolay kolay :))
aa olmuyor mu ya. kaç yıllık evlisiniz.Aynen canım yok ne yazik ki..
büyüğü mü göndereceksin büyük şimdi kaç yaşındabende kreşe gönderecem seneye.bakalım hangi ayda
evet sendemiYarışmaya sende mi katılmayı düşünüyorsun cnm
bence şu süreci bi atlatsın dişini biraz sıksın ailesine karşı falan.kafa olarak rahatlaması lazımbayağı büyümüş maşallah sen bence hemen bir işe gir canım ilk yapacağın bu olsun
zorla getiriyoruz hissine kapılıyorum istemsizcebıktırdı bu kadın beni
evet canım dört yaşına girdi eylüldebüyüğü mü göndereceksin büyük şimdi kaç yaşında
benimki bi sene kreş bi sene anaokulu olacak tam emin değilim eylül 2015 doğmlu @demirleke senin küçük kreştemiydi kim bakıyordubizimkide seneye 3 bucuk yaşında olacak eylülde kreşe göndereceğimb ende
eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokuluna gitmiş olacak sanrım demi
bende kreşe gönderecem seneye.bakalım hangi ayda
Ah bulabilsem temizliğe bile çağıran olmuyorbayağı büyümüş maşallah sen bence hemen bir işe gir canım ilk yapacağın bu olsun
Evet :)şuan uyumak istiyorum bende yaaaaa.evlisin dımı sen
Yok canım ama takıp ediyorumevet sendemi![]()
senin hangi aydıay bende seneye eylül de 55 aylık olucak
Davayı bir kazansam kaybedersem eğer ailem de eski kocamda ustume çullanacak gibi geliyor iş bulmalıyım çünkü avukata borçlandımbence şu süreci bi atlatsın dişini biraz sıksın ailesine karşı falan.kafa olarak rahatlaması lazım
ilçedemiydin senAh bulabilsem temizliğe bile çağıran olmuyor
Hergün net ten iş ilanlarına başvuru yorum gazeteden iskurdan yok bazı olanlar 10 gün yayında yığınla başvuru yapılıyor ne olanı kaldiriyorlar ne eleman alıyorlar
kaç yıllık.sendemi nick değiştirmiştin hep bumuyduEvet :)
aa olmuyor mu ya. kaç yıllık evlisiniz.