- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
slm.nasılsın.biz biraz dağıldık.kopunca kopuyor maalesef.bakalım belki yine toplaşırızSelam arkadaşlar tanışalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm.nasılsın.biz biraz dağıldık.kopunca kopuyor maalesef.bakalım belki yine toplaşırızSelam arkadaşlar tanışalım mı
Sen nasılsın, inşaallahslm.nasılsın.biz biraz dağıldık.kopunca kopuyor maalesef.bakalım belki yine toplaşırız
Sen nasılsın, inşaallahslm.nasılsın.biz biraz dağıldık.kopunca kopuyor maalesef.bakalım belki yine toplaşırız
Eh işte çok iyi değil herkes yeni hayatına alışmaya çalışıyor.kuzumm yaaa.müsait olduğun vakitler gel.kopamamışsınız.o nasıl
Eylül ayı idi Galiba çok güzel sohbet ettik ben ona doyamadım vallahiinanmıyorumm.çıldrıicimmmmm.ne zaman naptınız harikamo
geç oldu benimki ama bende iyiyimİyiyim çok şükür
Sen nasılsın, inşaallah
nerde yaşıyor şimdi.annesinin evindemi.yeni evmi kurduEh işte çok iyi değil herkes yeni hayatına alışmaya çalışıyor.
yaaa harikasınız can kuşlar harikamo yelloz nerelerdesinnEylül ayı idi Galiba çok güzel sohbet ettik ben ona doyamadım vallahi
demeriaa hoşgeldin.nasılsın uzun zmandır yoktunselam selaaam ben geldim:)
eskilerdenim unutmadınız umarım
ne zamandır girmiyordum buralara size bir selam vereyim dedim nasılsınız bakam:)
eski işim dediğine göre ayrılmışsın ordan .napıyorsun şimdi .çalışıyormusun.oğlun napıyor büyüdüler hephoş buldum evet bir suredir girmiyordum
eski işim çok yoğundu ve internet takip ediliyordu
o yüzden uzak kaldım buralardan.
bizimkide 1. sınıfa başladı.tüm gün okula verdim.küçükte kreşte.kv evine geçti artık.geçi pandemiden beridir ara ara gelip gitti bu sene tamamen evine geçti.iyi bende işte iş güç ev çocuklar hep bir koşturma içerisindeyimevet canm ayrıldım kapandı orası evime de uzaktı artık daha yakındayım
oğlan büyüdü 1.sınıfa gidiyor çıkışta yanıma geliyor işyerime kv sağolsun memlekete yerleşti
işyerimde böyle bir imkan sundu bana devam ediyoruz
sen nasılsın nasıl gidiyor.
maalesef öyle oldu.arada giren merhaba diyor öylelikle haberdar oluyoruz birbirimizden.ben minimal yaşam topiğindeyim genelde.sürekli aktif orasıburalar baya sessiz kalmış ama kimsecikler yook..
yaaaaaaaaa hacıttttt nerelerdesin.Canlarım ya, şimdi bir göz attım son yazdıklarınıza çok şükür böyle bir zamanda herkesin sağlığı yerinde. Kaç zamandır aklimdasınız bugün yarın derken ne kadar oldu ben bile bilmiyorum
Ev, iş,okul, sergi, sınav vs derken birde bu lanet dünya hali ne yaşadım bilemiyorum. Bir tek yemek yemeğe vaktim kalıyor ve tabisikiiiiiidee kilo aldım.
Ölmedim diye bi haber edeyim dedim,ama yaşıyor muyum tartışılır.
Sizi de çok özledim.
yok ev kurmadı babası ile yasıyor.nerde yaşıyor şimdi.annesinin evindemi.yeni evmi kurdu