Tebrik ederim canımMerhabalar bende martın 22 sinde ilk aşılamami yaptım ve tutum yarın ultrasyona giricem bebek kaç haftalık merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canımMerhabalar bende martın 22 sinde ilk aşılamami yaptım ve tutum yarın ultrasyona giricem bebek kaç haftalık merak ediyorum
Ben de dua ederken bütün evlat bekleyenler derim hep, şimdi buradakileri bildiğimden kadınlar kulübünde dertlerini paylaşanları da ekliyorum:) Allah razı olsun arkadaşım.Ay hadi inşallahEvet bu süreçte yıprandım her ay her ay ilaç al aşılama ol bekle hep aynı
Benim kadar uğraşmana gerek kalmaz inşallah daha çabuk sonuç alırsın.Duacın olacağım çünkü halden en iyi anlayanlardanım Allah kimsenin kucağı boş kalmasın
![]()
Teşekkür ederim darısı basinizaTebrik ederim canım
Canım kan değerin kaç ciktiCanım benim çook teşekkür ederim. Çocuk isteyen herkese nasip olsun bu duygular. İnanıyorum sende güzel haberler vericeksın bize
Ayyy gözün aydın canımmmm çokkk sevindimKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhabalar bende martın 22 sinde ilk aşılamami yaptım ve tutum yarın ultrasyona giricem bebek kaç haftalık merak ediyorum
Inşallah canım herkese nasip etsinGözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Sağol canımAyyy gözün aydın canımmmm çokkk sevindimHayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh
Hepimize umut oldun❤
Canım maşallah tebrik ederim rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna bizlerede umut oldun çook sevindimKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Dr gidip tüm değerlerine baktirip karar vermelisin bence canım , erkekten sperm alınıyor ve kadının yumurtası ile buluşturuluyor vajinal yoldan yapılıyor evet ama anesteszi vs uygulanmıyor çok zor bir işlem değil zaten 5 dakika sürmuyor ben ankarada gürgan klinikte yaptırdim çok iyi bir dr o yüzden bi endişem olmadı hersey de çok çabuk oluyor aşılama yapılmadan önce ilaç iğne filan kullanıyorsun durumuna uygun Dr belirliyor sonra bir catlatma ignesi vs aşılama yapiliyor adetinin 2. 3 günü başlıyorsun tedaviyeMerhaba. Bu ay 1 yılımız dolacak evlilikte aşılama düşünüyorum fakat bir sorum olacak aşılama işlemi yaptıranlar ağrılı bir işlem mi uyuşturuluyor mu ben alttan muayene olamıyorum da acaba yaptırabilir miyim diye ? Bi de nasıl olacak erkekten sperm mi kim alıyor bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim canım ama sperm nasıl alınıyor erkekten yani sperm normal yolla verilemezse nasıl alıyorlarDr gidip tüm değerlerine baktirip karar vermelisin bence canım , erkekten sperm alınıyor ve kadının yumurtası ile buluşturuluyor vajinal yoldan yapılıyor evet ama anesteszi vs uygulanmıyor çok zor bir işlem değil zaten 5 dakika sürmuyor ben ankarada gürgan klinikte yaptırdim çok iyi bir dr o yüzden bi endişem olmadı hersey de çok çabuk oluyor aşılama yapılmadan önce ilaç iğne filan kullanıyorsun durumuna uygun Dr belirliyor sonra bir catlatma ignesi vs aşılama yapiliyor adetinin 2. 3 günü başlıyorsun tedaviye
Onunda farklı yöntemleri oluyor diye biliyorum Dr da alabiliyorMuşTeşekkür ederim canım ama sperm nasıl alınıyor erkekten yani sperm normal yolla verilemezse nasıl alıyorlar
Nasıl yapıcam bi yol cizmem lazım araştırıyorum artık canım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak meğer allah nasip etsin inşallah verecek olan rabbim.Onunda farklı yöntemleri oluyor diye biliyorum Dr da alabiliyorMuş
Benim 5 sene olmasına bir ay kaldı o yüzden hiç üzme canını hersey olur yeter ki sağlık olsun...dilerim hersey yolunda ilerler ve kısa sürede mutlu haber verirsin...Nasıl yapıcam bi yol cizmem lazım araştırıyorum artık canım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak meğer allah nasip etsin inşallah verecek olan rabbim.
Amin canım inşallah rabbim hepimize bu mucizeyi nasip etsin çok istiyoruz rabbimden diliyoruz esirgemesin inşallah. Öyle bişey ki yani umut hiç bitmiyor işte yıpratıcı bir süreçBenim 5 sene olmasına bir ay kaldı o yüzden hiç üzme canını hersey olur yeter ki sağlık olsun...dilerim hersey yolunda ilerler ve kısa sürede mutlu haber verirsin...
Allah senden de razı olsunBen de dua ederken bütün evlat bekleyenler derim hep, şimdi buradakileri bildiğimden kadınlar kulübünde dertlerini paylaşanları da ekliyorum:) Allah razı olsun arkadaşım.
İnşallah canım teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canımdarısı senin başına. İnşallah sende güzel haberler verirsin.
Sürekli belirti aradım ama belrti yoktu. Sadece göğsüm şişti . Jel kullandığım için diyodum hep. Ve son 3 gündür su gibi akıntım geliyodu birden. Bı belirti daha idrarım inanılmaz koyuydu.
Hayırlısı olsun darısı bize işallahKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Sağol canım.inşallah darısı senin başınaHayırlısı olsun darısı bize işallah