Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay hadi inşallah 🤗 Evet bu süreçte yıprandım her ay her ay ilaç al aşılama ol bekle hep aynı 😞 Benim kadar uğraşmana gerek kalmaz inşallah daha çabuk sonuç alırsın.Duacın olacağım çünkü halden en iyi anlayanlardanım Allah kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏
Ben de dua ederken bütün evlat bekleyenler derim hep, şimdi buradakileri bildiğimden kadınlar kulübünde dertlerini paylaşanları da ekliyorum:) Allah razı olsun arkadaşım.

Merhaba. Bu ay 1 yılımız dolacak evlilikte aşılama düşünüyorum fakat bir sorum olacak aşılama işlemi yaptıranlar ağrılı bir işlem mi uyuşturuluyor mu ben alttan muayene olamıyorum da acaba yaptırabilir miyim diye ? Bi de nasıl olacak erkekten sperm mi kim alıyor bilgisi olan var mı

Kızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkenden:anneadayı::anneadayı::KK200:veee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum😊😊
Ayyy gözün aydın canımmmm çokkk sevindim🥰 Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hepimize umut oldun❤️

Kızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkenden:anneadayı::anneadayı::KK200:veee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum😊😊
Canım maşallah tebrik ederim rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna bizlerede umut oldun çook sevindim😘😘

Merhaba. Bu ay 1 yılımız dolacak evlilikte aşılama düşünüyorum fakat bir sorum olacak aşılama işlemi yaptıranlar ağrılı bir işlem mi uyuşturuluyor mu ben alttan muayene olamıyorum da acaba yaptırabilir miyim diye ? Bi de nasıl olacak erkekten sperm mi kim alıyor bilgisi olan var mı
Dr gidip tüm değerlerine baktirip karar vermelisin bence canım , erkekten sperm alınıyor ve kadının yumurtası ile buluşturuluyor vajinal yoldan yapılıyor evet ama anesteszi vs uygulanmıyor çok zor bir işlem değil zaten 5 dakika sürmuyor ben ankarada gürgan klinikte yaptırdim çok iyi bir dr o yüzden bi endişem olmadı hersey de çok çabuk oluyor aşılama yapılmadan önce ilaç iğne filan kullanıyorsun durumuna uygun Dr belirliyor sonra bir catlatma ignesi vs aşılama yapiliyor adetinin 2. 3 günü başlıyorsun tedaviye

Dr gidip tüm değerlerine baktirip karar vermelisin bence canım , erkekten sperm alınıyor ve kadının yumurtası ile buluşturuluyor vajinal yoldan yapılıyor evet ama anesteszi vs uygulanmıyor çok zor bir işlem değil zaten 5 dakika sürmuyor ben ankarada gürgan klinikte yaptırdim çok iyi bir dr o yüzden bi endişem olmadı hersey de çok çabuk oluyor aşılama yapılmadan önce ilaç iğne filan kullanıyorsun durumuna uygun Dr belirliyor sonra bir catlatma ignesi vs aşılama yapiliyor adetinin 2. 3 günü başlıyorsun tedaviye
Teşekkür ederim canım ama sperm nasıl alınıyor erkekten yani sperm normal yolla verilemezse nasıl alıyorlar

Onunda farklı yöntemleri oluyor diye biliyorum Dr da alabiliyorMuş
Nasıl yapıcam bi yol cizmem lazım araştırıyorum artık canım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak meğer allah nasip etsin inşallah verecek olan rabbim.

Nasıl yapıcam bi yol cizmem lazım araştırıyorum artık canım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak meğer allah nasip etsin inşallah verecek olan rabbim.
Benim 5 sene olmasına bir ay kaldı o yüzden hiç üzme canını hersey olur yeter ki sağlık olsun...dilerim hersey yolunda ilerler ve kısa sürede mutlu haber verirsin...

Benim 5 sene olmasına bir ay kaldı o yüzden hiç üzme canını hersey olur yeter ki sağlık olsun...dilerim hersey yolunda ilerler ve kısa sürede mutlu haber verirsin...
Amin canım inşallah rabbim hepimize bu mucizeyi nasip etsin çok istiyoruz rabbimden diliyoruz esirgemesin inşallah. Öyle bişey ki yani umut hiç bitmiyor işte yıpratıcı bir süreç

Çok teşekkür ederim canım😙😙darısı senin başına. İnşallah sende güzel haberler verirsin.
Sürekli belirti aradım ama belrti yoktu. Sadece göğsüm şişti . Jel kullandığım için diyodum hep. Ve son 3 gündür su gibi akıntım geliyodu birden. Bı belirti daha idrarım inanılmaz koyuydu.
İnşallah canım teşekkür ederim 🙏

Back
X