Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Squid Squid canım nerelerdesin işlem oldu mu? Benim hazırlık felan filan 4.30 da
Merhaba canım, evet işlem oldu. Şimdi eve geldim yatıyorum. Çok az ağrı oldu işlem sırasında doktor normal dedi. Bugün hiç kalkmadan yatıcam, yarın da işe gitmeyeceğim. Sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi. 😊
Eşimin de değerleri çok iyi geldi. %75 ileri hızlı olan 90 milyon sperm enjekte edildi 🧿
İnşallah bu ay benim de senin de buradaki tüm annelerin de aşılaması tutar🙏🏼❤️
Senden de haber bekliyorum haaa🥰😘 inşallah güzel geçer işlemin❤️

Canım biz hemen çocuk ıstediğiniz aşılamaya başvurduk eşimdede bende de hiç bi sıkıntı yoktu ama olmuyordu iki yıldır. Sebepsiz infertiliteydık. Ama çok şükür bugün çabalarımın sonucunu aldım. İlk önce allah sonra doktorun sayesinde
Cok sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤

Merhaba canım, evet işlem oldu. Şimdi eve geldim yatıyorum. Çok az ağrı oldu işlem sırasında doktor normal dedi. Bugün hiç kalkmadan yatıcam, yarın da işe gitmeyeceğim. Sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi. 😊
Eşimin de değerleri çok iyi geldi. %75 ileri hızlı olan 90 milyon sperm enjekte edildi 🧿
İnşallah bu ay benim de senin de buradaki tüm annelerin de aşılaması tutar🙏🏼
Senden de haber bekliyorum haaa🥰😘 inşallah güzel geçer işlemin❤
çok sevindim canım benim hadi bakalım bol dua ile bekleyiş şimdi💕🙏🏻Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de 🤲🏻 Değerleri söylüyorlar mı bilmiyordum☺️Bakalım bizde bekliyoruz çağıracaklar 🙈😬🤗

Enjekte ederken hafif adet ağrısı gibi bir ağrım oldu doktor normal dedi. Çok bi şey değil yani😉 işlemim ise en fazla beş dk sürmüştür. Sonra 15-20 dk yatırdılar.
Oyyyy canım benim cok geçmiş olsun İnşallah güzel sonuçlar alırız 💕😘🙏🏻Yemene içmene dikkat et 😊🧿

Peki kuzum jel kullancakmısın🙈çok soruyorum soru 🙈
Sor kız sor ne olacak, hepimiz bunun için burdayız😄 yok canım doktor bana hiçbir şey vermedi. Sadece cuma akşamı ilişki önerdi. Sen de her şeye dikkat et bak bebişlerimiz gelsin diye🧿🙏🏼❤️

Canım
Sor kız sor ne olacak, hepimiz bunun için burdayız😄 yok canım doktor bana hiçbir şey vermedi. Sadece cuma akşamı ilişki önerdi. Sen de her şeye dikkat et bak bebişlerimiz gelsin diye🧿🙏🏼
Sağolasın canımcım🙏🏻Valla gerildim yav beklemekten 🙈

😂😂😂şuan daha bi istedim valla 😊dönüp dursunlar madem hayat onlara güzel😒
Evet bizim kadar çekmiyolar ama yazık benden stresliydi bir şey olacak canım yanacak diye😄 Allah’ım bu hallerimizi görüp karınlarımızı doldursun 🙏🏼❤️

Canım sen sanki birkaç gün önce test yapmıştın da belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorum. İnşallah o doğrudur da bu yanlıştır.
İğnenin etkisindendi heralde canım o şimdi baktım birisi 12.gun idrar testi yapmış negatifmis kanda baktirmis hamileymis hala umut var yani kesin sonuç kanda çıkar idrarda geç cikiyo belki ondandır

Bak ümidi kesmeyelim hemen

Eklentiler

• Screenshot_20190417-173341.webp
    Screenshot_20190417-173341.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 43
Back
X