Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah devamı gelir 🙏 Ben de 7 sinde olmuştum aramızda 1 gün var.Senin de güzel haberlerini alırız inşallah 😍
Hadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuz

Hadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuz
Kendini yorma, ağır kaldırma, bir yerlere uzanma (bence en önemlisi bu), gerinme, protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Bir de yapabilirsen düşünme! Çünkü hormonlar düşünce yoğunluğundan etkilenir (tıbbi bilgi, kesindir yayalım😬) Allah hayırlı etsin inşallah tutar aşılaman❤️

Kızlar günaydın 🤗 benim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Ayyy canıımmmm çok güzel çıkmış çizginn gözün aydınnnn❤️🙏🏼 Sen bu sayfayı açıp bize ilk umut olan kişisin Allah’ım bizi de peşinden getirsin🙏🏼 Bizi bizden başkası anlayamaz dua et bebişinle bize🥰

Kızlar günaydın 🤗 benim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
İşallah güzel haberler alırız. Şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun inşallah seninle sağlıkla kalır bebeğin 😍🌺

Ayyy canıımmmm çok güzel çıkmış çizginn gözün aydınnnn❤🙏🏼 Sen bu sayfayı açıp bize ilk umut olan kişisin Allah’ım bizi de peşinden getirsin🙏🏼 Bizi bizden başkası anlayamaz dua et bebişinle bize🥰
Allah razı olsun canım sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alırız inşallah 😍🎈Ben aşılama filan yaptırdığımı kimseye söylememiştim burada aynı dili konuşan kızlar olarak iyi geliyordu.Bizim bebişler çok nazlı geliyor.Ben istihareye yatmıştım.Ve bu sayfadaki kızlarla aynı hastanedeymişiz güya bir kızın elinde kağıtlar vardı tek tek kimin hamile olduğunu söylüyordu Ve o kağıttakilerin hepsi hamileydi.O kağıtta olanlar bu gruptakilerdi.Bu gruptaki çok kişi hamile olacak diye düşündüm 🤗🤗

Allah razı olsun canım sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alırız inşallah 😍🎈Ben aşılama filan yaptırdığımı kimseye söylememiştim burada aynı dili konuşan kızlar olarak iyi geliyordu.Bizim bebişler çok nazlı geliyor.Ben istihareye yatmıştım.Ve bu sayfadaki kızlarla aynı hastanedeymişiz güya bir kızın elinde kağıtlar vardı tek tek kimin hamile olduğunu söylüyordu Ve o kağıttakilerin hepsi hamileydi.O kağıtta olanlar bu gruptakilerdi.Bu gruptaki çok kişi hamile olacak diye düşündüm 🤗🤗
Ayyy gönül gözün ne açık, ne güzel bir rüya inşallahhhh çıkarrrr🥰 vallahi bu grup uğurlu❤️ Ben de aşılama yaptırdığımı kimseye söylemedim, bir ben bir eşim sırdaş olduk. Baskı kurmasınlar sormasınlar diye demedik. Allah biliyor ya sizinle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor🙏🏼 İyi ki varsınız hepiniz❤️🥰🥳

Ayyy gönül gözün ne açık, ne güzel bir rüya inşallahhhh çıkarrrr🥰 vallahi bu grup uğurlu❤ Ben de aşılama yaptırdığımı kimseye söylemedim, bir ben bir eşim sırdaş olduk. Baskı kurmasınlar sormasınlar diye demedik. Allah biliyor ya sizinle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor🙏🏼 İyi ki varsınız hepiniz❤🥰🥳
Hala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazım 😂💃🏻 Sen de iyi varsın 😘

Hala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazım 😂💃🏻 Sen de iyi varsın 😘
Aynen zaten yeterince ben düşünüyorum stres yapıyorum, başka stres kaynaklarına ihtiyacım yok😂 inşallah bu ay bol bol müjdeler almaya devam ederiz🙏🏼😘

Tepeden tırnağa haklısınız valla eşlerimiz de iyi ki anlayışlılar ya🙏🏻 Rüyanda inşallah hayırlısı ile gerçekleşir hepimiz teker teker diyelim hamişiz💕🤲🏻😊

Canım çok sevindim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninle kalacak 9ay sonra kucağına gelecek ❤️
Canım belirtin var mıydı ?
Akıntı falan..

Tepeden tırnağa haklısınız valla eşlerimiz de iyi ki anlayışlılar ya🙏🏻 Rüyanda inşallah hayırlısı ile gerçekleşir hepimiz teker teker diyelim hamişiz💕🤲🏻😊
İnşallah canım siz içinizi ferah tutun ben artık ümidi kesmiştim 5. Aşılama olunca tüp bebeğe odaklanmıştım Rabbim ol diyince oluyor ümitsiz olmamak gerekiyormuş 🙏

İnşallah canım siz içinizi ferah tutun ben artık ümidi kesmiştim 5. Aşılama olunca tüp bebeğe odaklanmıştım Rabbim ol diyince oluyor ümitsiz olmamak gerekiyormuş 🙏
Kuzum peki bir şey sormak istiyorum 2 aşılama diye düşündük biz Allah yazdıysa bozsun tutmazsa... sence 5 aşılamaya dek deneyelim mi ? Siz nasıl karar kıldınız bu sayıda denemeyi?

Canım çok sevindim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninle kalacak 9ay sonra kucağına gelecek ❤
Canım belirtin var mıydı ?
Akıntı falan..
Amin 🙏 darısı sana inşallah.Benim aşılamadan sonra 10 gün bazı şeyler yaşadım.tek tek yazayım diğer kızlarda okusun.
Aşılama günü aşılamadan 2-3 saat sonra çok ağrım oldu o gün akşam saatlerinde geçti.
2. 3. Gün hiç bir şey yoktu.
4. 5. 6. Gün sabahın çok erken saatlerinde kasığımda gerilme ağrısı ile uyandım.Uyanınca geçiyordu.Göğüslerimde ağrı vardı.
7. 8. 9. Gün belim çok ağrıdı yine göğüs ağrım vardı.
10. 11. 12. Gün hiç bir şey yoktu su gibi akıntım oluyordu arada
12.gün akşam adet olacakmışım da sökülemiyor muşum gibi sancı oldu ara ara hatta dedim ki bu sefer de olmadı adet olacağım galiba.
13.gün yani bugün idrar testi yaptım ümidi zaten kesince evde bir tane vardı.Çift çizgi çıktı.Dedim test bozuk herhalde o kadar ümidim yoktu 🤣
Şu an ara ara kasıkta bir gerilme hissediyorum ara ara da su gibi akıntı geliyor.( Daha önce de akıntım olmuştu ama tutmamıştı)
Unutma herkesin hikayesi farklı oluyor.Hiç bir şey hissetmeden hamile kalanlar da oldu.Kişiden kişiye değişiyor.🤗

Kuzum peki bir şey sormak istiyorum 2 aşılama diye düşündük biz Allah yazdıysa bozsun tutmazsa... sence 5 aşılamaya dek deneyelim mi ? Siz nasıl karar kıldınız bu sayıda denemeyi?
Canım devlet hastanesinde yaptırıyorum benim durumum sebepsiz infertilite olunca ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için sanırım prosedür gereği 5 tane hakkım vardı hepsini kullandılar.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Ama bazı kişilerde bu kadar denemiyorlar.Hatta bazılarını hiç aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.Bu sanırım kişinin tutmasının olabilitesine göre karar veriyorlar.Benimkini sonuna kadar denediler bu da olmazsa tüp bebek dediler.Doktorun senin tahlil sonuçlarını bildiği için daha iyi yol gösterir.İnşallah gerek kalmaz tabi 🤗

Canım devlet hastanesinde yaptırıyorum benim durumum sebepsiz infertilite olunca ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için sanırım prosedür gereği 5 tane hakkım vardı hepsini kullandılar.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Ama bazı kişilerde bu kadar denemiyorlar.Hatta bazılarını hiç aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.Bu sanırım kişinin tutmasının olabilitesine göre karar veriyorlar.Benimkini sonuna kadar denediler bu da olmazsa tüp bebek dediler.Doktorun senin tahlil sonuçlarını bildiği için daha iyi yol gösterir.İnşallah gerek kalmaz tabi 🤗
Anladım canım benim benimki de sebepsiz infertilite ama ben hiç kalamadım hamiş ilk kez aşılama oldu gonal f ile... bana dediler ki 2 tanesini karşılıyor devler... ben de üniversitenin araştırma hastanesinde yaptırıyorum devlette... inşallah gerek kalmaz bakalım 29 nisanda inşallah güzel haber alırım🤲🏻❤️ Cevapladığın için teşekkür ederim😘🥰

Anladım canım benim benimki de sebepsiz infertilite ama ben hiç kalamadım hamiş ilk kez aşılama oldu gonal f ile... bana dediler ki 2 tanesini karşılıyor devler... ben de üniversitenin araştırma hastanesinde yaptırıyorum devlette... inşallah gerek kalmaz bakalım 29 nisanda inşallah güzel haber alırım🤲🏻❤ Cevapladığın için teşekkür ederim😘🥰
Rica ederim canım hayırlı güzel sonuçlarla inşallah 😘😍🙏

Back
X