Hadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuzTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah devamı gelirBen de 7 sinde olmuştum aramızda 1 gün var.Senin de güzel haberlerini alırız inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuzTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah devamı gelirBen de 7 sinde olmuştum aramızda 1 gün var.Senin de güzel haberlerini alırız inşallah
![]()
Kendini yorma, ağır kaldırma, bir yerlere uzanma (bence en önemlisi bu), gerinme, protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Bir de yapabilirsen düşünme! Çünkü hormonlar düşünce yoğunluğundan etkilenir (tıbbi bilgi, kesindir yayalımHadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuz
Ayyy canıımmmm çok güzel çıkmış çizginn gözün aydınnnnKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
İşallah güzel haberler alırız. Şimdiden hayırlı olsunKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Hayırlı olsun inşallah seninle sağlıkla kalır bebeğinKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Allah razı olsun canım sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alırız inşallahAyyy canıımmmm çok güzel çıkmış çizginn gözün aydınnnn❤Sen bu sayfayı açıp bize ilk umut olan kişisin Allah’ım bizi de peşinden getirsin
Bizi bizden başkası anlayamaz dua et bebişinle bize
![]()
İnşallah canım hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeİşallah güzel haberler alırız. Şimdiden hayırlı olsun
Amin güzel dileklerin için teşekkür ederim darısı sanaHayırlı olsun inşallah seninle sağlıkla kalır bebeğin![]()
Hadi inşallah canım ya beklemek nasıl nelere dikkat ediyonuz
Ayyy gönül gözün ne açık, ne güzel bir rüya inşallahhhh çıkarrrrAllah razı olsun canım sağlıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alırız inşallahBen aşılama filan yaptırdığımı kimseye söylememiştim burada aynı dili konuşan kızlar olarak iyi geliyordu.Bizim bebişler çok nazlı geliyor.Ben istihareye yatmıştım.Ve bu sayfadaki kızlarla aynı hastanedeymişiz güya bir kızın elinde kağıtlar vardı tek tek kimin hamile olduğunu söylüyordu Ve o kağıttakilerin hepsi hamileydi.O kağıtta olanlar bu gruptakilerdi.Bu gruptaki çok kişi hamile olacak diye düşündüm
![]()
Hala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazımAyyy gönül gözün ne açık, ne güzel bir rüya inşallahhhh çıkarrrrvallahi bu grup uğurlu❤ Ben de aşılama yaptırdığımı kimseye söylemedim, bir ben bir eşim sırdaş olduk. Baskı kurmasınlar sormasınlar diye demedik. Allah biliyor ya sizinle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor
İyi ki varsınız hepiniz❤
![]()
Aynen zaten yeterince ben düşünüyorum stres yapıyorum, başka stres kaynaklarına ihtiyacım yokHala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazımSen de iyi varsın
![]()
Tepeden tırnağa haklısınız valla eşlerimiz de iyi ki anlayışlılar yaHala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazımSen de iyi varsın
![]()
Canım çok sevindim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninle kalacak 9ay sonra kucağına gelecekHala çocuk yapmıyor musun diyenlerden zaten bıktım bir de bu sürece onları dahil edemezdim zaten bizim için zor bir süreç.Gerçekten bu grup güzel oldu daha hamileyim diyenlerin sayısı bu ay arttı sanki daha da artacak gibi çünkü rüyama göre öyle olması lazımSen de iyi varsın
![]()
İnşallah canım siz içinizi ferah tutun ben artık ümidi kesmiştim 5. Aşılama olunca tüp bebeğe odaklanmıştım Rabbim ol diyince oluyor ümitsiz olmamak gerekiyormuşTepeden tırnağa haklısınız valla eşlerimiz de iyi ki anlayışlılar yaRüyanda inşallah hayırlısı ile gerçekleşir hepimiz teker teker diyelim hamişiz
![]()
Kuzum peki bir şey sormak istiyorum 2 aşılama diye düşündük biz Allah yazdıysa bozsun tutmazsa... sence 5 aşılamaya dek deneyelim mi ? Siz nasıl karar kıldınız bu sayıda denemeyi?İnşallah canım siz içinizi ferah tutun ben artık ümidi kesmiştim 5. Aşılama olunca tüp bebeğe odaklanmıştım Rabbim ol diyince oluyor ümitsiz olmamak gerekiyormuş![]()
AminCanım çok sevindim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah seninle kalacak 9ay sonra kucağına gelecek ❤
Canım belirtin var mıydı ?
Akıntı falan..
Canım devlet hastanesinde yaptırıyorum benim durumum sebepsiz infertilite olunca ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için sanırım prosedür gereği 5 tane hakkım vardı hepsini kullandılar.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Ama bazı kişilerde bu kadar denemiyorlar.Hatta bazılarını hiç aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.Bu sanırım kişinin tutmasının olabilitesine göre karar veriyorlar.Benimkini sonuna kadar denediler bu da olmazsa tüp bebek dediler.Doktorun senin tahlil sonuçlarını bildiği için daha iyi yol gösterir.İnşallah gerek kalmaz tabiKuzum peki bir şey sormak istiyorum 2 aşılama diye düşündük biz Allah yazdıysa bozsun tutmazsa... sence 5 aşılamaya dek deneyelim mi ? Siz nasıl karar kıldınız bu sayıda denemeyi?
Anladım canım benim benimki de sebepsiz infertilite ama ben hiç kalamadım hamiş ilk kez aşılama oldu gonal f ile... bana dediler ki 2 tanesini karşılıyor devler... ben de üniversitenin araştırma hastanesinde yaptırıyorum devlette... inşallah gerek kalmaz bakalım 29 nisanda inşallah güzel haber alırımCanım devlet hastanesinde yaptırıyorum benim durumum sebepsiz infertilite olunca ve daha önce doğal yolla hamile kaldığım için sanırım prosedür gereği 5 tane hakkım vardı hepsini kullandılar.3 klomen 2 gonalf olmak üzere.Ama bazı kişilerde bu kadar denemiyorlar.Hatta bazılarını hiç aşılama yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.Bu sanırım kişinin tutmasının olabilitesine göre karar veriyorlar.Benimkini sonuna kadar denediler bu da olmazsa tüp bebek dediler.Doktorun senin tahlil sonuçlarını bildiği için daha iyi yol gösterir.İnşallah gerek kalmaz tabi![]()
Rica ederim canım hayırlı güzel sonuçlarla inşallahAnladım canım benim benimki de sebepsiz infertilite ama ben hiç kalamadım hamiş ilk kez aşılama oldu gonal f ile... bana dediler ki 2 tanesini karşılıyor devler... ben de üniversitenin araştırma hastanesinde yaptırıyorum devlette... inşallah gerek kalmaz bakalım 29 nisanda inşallah güzel haber alırım❤ Cevapladığın için teşekkür ederim
![]()