- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün bir eczaneye girdim durumu anlattım yarın 12. Günüm yapsam çıkar mı hassas teste dedim.O da dediki ben de aşılama ile hamile kaldım erken davranma hassas testlerde varsa bile negatif çıkabiliyor en iyisi kan testi dedi satmadı banaCanım benim dün 13. günümdü idrar testi yaptım negatif çıktı. Bat cumartesi. Muhtemelen adet olacağım ama içten içe ya idrarda çıkmadıysa ya kanda çıkarsa diye umutlanıyorum. Sen ne zaman kan ya da idrar testi yaptırmayı düşünüyorsun?
Evet canım oluyor korkma ilaçların etkisinden maalesefArkadaşlar bugün aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 8.günü.göpüslerimde hassasiyet vardı. Bugün sağ göğsüm ağrıyor hareket ederken. Sizdede oldumu böyle
Ay insallah öyledir. O kadar üzüldüm ki anlatamam ama siz anlarsınız kader arkadaşları olarak. İnşallah reglim gelmez de ben de Pazartesi kan testi yaptırırım. Sen de sabret canım, eger idrarda çıkmıyorsa boşuna üzülmüş olursun. Sabretmek zor biliyorum ama ben kesin olmadığ halde perişan oldum sen olma...Canım bugün bir eczaneye girdim durumu anlattım yarın 12. Günüm yapsam çıkar mı hassas teste dedim.O da dediki ben de aşılama ile hamile kaldım erken davranma hassas testlerde varsa bile negatif çıkabiliyor en iyisi kan testi dedi satmadı banaNeyse biraz dışarıda dolandım eve gelirken başka bir eczaneye uğradım ona da durumu anlattım o da idrarda 14 gün sonra çıkar anca dedi.Bir ihtimal hassas teste çıkabilir dedi.Ben kan testini pazartesi yaptırırım adet olmazsam ama yine de hassas testen aldım hangi gün yapsam bilemedim
Belki senin de 14.günden sonra belli olacak idrarında.
İkimiz için de şu haftasonu geçseydi bir canım olumlu ya da olumsuz hayırlısı olsun.Canını hiiiiiçççç sıkma bunda olmazsa diğerinde olur sen kendini strese sokmamaya çalış.Bizimkiler çok nazlılar ne yapalım gelmek bilmedilerAy insallah öyledir. O kadar üzüldüm ki anlatamam ama siz anlarsınız kader arkadaşları olarak. İnşallah reglim gelmez de ben de Pazartesi kan testi yaptırırım. Sen de sabret canım, eger idrarda çıkmıyorsa boşuna üzülmüş olursun. Sabretmek zor biliyorum ama ben kesin olmadığ halde perişan oldum sen olma...
Teşekkür ederimEvet canım oluyor korkma ilaçların etkisinden maalesef![]()
Ins ya tesekkur ederimmmBüyür inşallah merak etme. Günde ortalama 2mm büyüyor diye biliyorum. 16-18 arasında olur bence pazartesiye:) hayırlı olsun şimdiden.
İnşallah canım inşallah. Pes etmek yok kıymetlilerimize kavuşana kadar. İnşallah art arda güzel haberlerde buluşuruzİkimiz için de şu haftasonu geçseydi bir canım olumlu ya da olumsuz hayırlısı olsun.Canını hiiiiiçççç sıkma bunda olmazsa diğerinde olur sen kendini strese sokmamaya çalış.Bizimkiler çok nazlılar ne yapalım gelmek bilmediler![]()
Moralini yükselt bedenin de psikolojine uyuyor çünkü. Daha bebek büyüyecek inşallah karnında, kalbindeIns ya tesekkur ederimmm![]()
Benim asilamamin 9. Günü bugün bel ağrısı ve kasık agrisindan hareket edemiyorum sıcak su torbasıyla yatiyorum ,göğüs ağrısı benim 3 4 günden beri var ben çok şiddetli skntilar geciriyorm dilerim tutmuştur da yine bu zamanlari yaşamamArkadaşlar bugün aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 8.günü.göpüslerimde hassasiyet vardı. Bugün sağ göğsüm ağrıyor hareket ederken. Sizdede oldumu böyle
Evet diyetede basladim.hayit tohumu aldim birde onu yiyorum.D
Moralini yükselt bedenin de psikolojine uyuyor çünkü. Daha bebek büyüyecek inşallah karnında, kalbinde![]()
Test günümüzde öğreneceğiz heralde bu belirtiler neyin nesi. Hayırlısı olsun. Rabbim dualarımızı kabul eylesinBenim asilamamin 9. Günü bugün bel ağrısı ve kasık agrisindan hareket edemiyorum sıcak su torbasıyla yatiyorum ,göğüs ağrısı benim 3 4 günden beri var ben çok şiddetli skntilar geciriyorm dilerim tutmuştur da yine bu zamanlari yaşamamRabbim hayırlı evlatlar versin en kisa zamanda cumlemize
Test yaptınız mı?Benim asilamamin 9. Günü bugün bel ağrısı ve kasık agrisindan hareket edemiyorum sıcak su torbasıyla yatiyorum ,göğüs ağrısı benim 3 4 günden beri var ben çok şiddetli skntilar geciriyorm dilerim tutmuştur da yine bu zamanlari yaşamamRabbim hayırlı evlatlar versin en kisa zamanda cumlemize
Yok canım test yapmadım pazartesi en erken yapıcam Dr salı günü dedi hatta ben çok umutlu değilim sanırım Rabbim bilir tabi de...Test yaptınız mı?
Merhabalar aynı durumdayım şuan. Siz ne duumdasınHoşgeldiniz kızlarDevlet hastanesinde yaptırıyorum.Benim de eşimde bir kere düşük çıkmıştı ama vitamin vermişti doktor eski haline döndü.Vitaminin yanında ceviz fındık kuru incir yedirdim.Bizimkisi sebepsiz infertilite.Bu ay 5 yumurtam oldu ancak bir tanesi şu an olgunlukta 20 milim bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.
![]()
Merhaba , şuan hala bekleme durumundayım pazar günü regl günüm herhangi bir test de yapmadım herhangi bir belirti de yaşamıyorum yarın 13. Günüm oluyor elimde bir test var ama yapıp yapmamak arasında kararsızımMerhabalar aynı durumdayım şuan. Siz ne duumdasın
Bende dün gece 23.00 çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah 9 da asılma olacak bakalım. Ağrılı mı oluyor nelere dikkat etmeliyimMerhaba , şuan hala bekleme durumundayım pazar günü regl günüm herhangi bir test de yapmadım herhangi bir belirti de yaşamıyorum yarın 13. Günüm oluyor elimde bir test var ama yapıp yapmamak arasında kararsızımSen de durumlar nasıl inşallah olumlu sonuçlanır.
![]()
Hmm anladım sen ben de aynı durumdayım diyince benimle aynı zamanda yaptırdın sandımBende dün gece 23.00 çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah 9 da asılma olacak bakalım. Ağrılı mı oluyor nelere dikkat etmeliyim
Merhaba canım, benim işlemim biraz ağrılı oldu doktor da normal dedi. İşlemin olduğu gün ayağımın altına yastık koyup uyuyana kadar yattım doktorum söylediği için. Ertesi gün de rapor yazdı evde dinlendim. Umarım seninki güzel geçmiştirBende dün gece 23.00 çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah 9 da asılma olacak bakalım. Ağrılı mı oluyor nelere dikkat etmeliyim
Yarın benim aşılamada inşallah dualarını bekliyorumMerhaba canım, benim işlemim biraz ağrılı oldu doktor da normal dedi. İşlemin olduğu gün ayağımın altına yastık koyup uyuyana kadar yattım doktorum söylediği için. Ertesi gün de rapor yazdı evde dinlendim. Umarım seninki güzel geçmiştir![]()