hayır canım normal muaneden farksız. elbette kişiden kişiye değişir çatala oturma fobisi olanlar görür görmez sancı hissedebiliyor :)Kızlar merhaba benimde kontrolüm var ilk aşılamam olacak acaba ağrılı bi işlem mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım normal muaneden farksız. elbette kişiden kişiye değişir çatala oturma fobisi olanlar görür görmez sancı hissedebiliyor :)Kızlar merhaba benimde kontrolüm var ilk aşılamam olacak acaba ağrılı bi işlem mi
Günaydın canım prolakton hormonum 20 çıktı nprmal mi acaba aşılama içinhayır canım normal muaneden farksız. elbette kişiden kişiye değişir çatala oturma fobisi olanlar görür görmez sancı hissedebiliyor :)
Günaydın az kaldı seningünaydın kızlar. bugün göğüslerimde hassasiyet başladı. hepsi bu
AminKizlar rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah. Ben de bugun gonalf 2. Ignemi vurdum pztsi gel dedi erkenden mi cagiriyorlar yoksa takip icin mi![]()
Kullaniyorum canim ve enjekte etikten sonra 15 dk evde kedimle birlikte yuruyorum o saga sola kosturuyorGünaydın az kaldı seninProgesteron jel kullanıyor musun? Ben tüm aşılamalarımda da kullandım ancak bu aşılamamda çok zorlanıyorum kullanırken çok kalınlaşmış gibi diğer aşılamamlarda böyle olmamıştı.
Bana duphaston diye hap verdi günde, 2 kez kullanacağım. Progesteron içeriyor. Dün çatlatma iğnemi oldum. Cumartesi aşılamam varGünaydın az kaldı seninProgesteron jel kullanıyor musun? Ben tüm aşılamalarımda da kullandım ancak bu aşılamamda çok zorlanıyorum kullanırken çok kalınlaşmış gibi diğer aşılamamlarda böyle olmamıştı.
Haha hepsine alıştıkKullaniyorum canim ve enjekte etikten sonra 15 dk evde kedimle birlikte yuruyorum o saga sola kosturuyorartik alistik bisyler enjekte etmeye..
Keşke bana da hap verselerdi bu jeli sevmiyorum zaten zorlanıyorum bu sefer yaparken çirkin bir şeyBana duphaston diye hap verdi günde, 2 kez kullanacağım. Progesteron içeriyor. Dün çatlatma iğnemi oldum. Cumartesi aşılamam var
Bugün oldum benim de ilkti. Soyle söyleyeyim yumurta ölçümü yapılırken daha fazla şey hissettim. Aşılama daha kısa sürdü ve herhangi bir ağrı fln duymadımKızlar merhaba benimde kontrolüm var ilk aşılamam olacak acaba ağrılı bi işlem mi
Peki herhangi birşey verdi mi benimde çarşamba yada perşembe olcak mikroçip aşılama bugun 16 mm yumurtaBugün oldum benim de ilkti. Soyle söyleyeyim yumurta ölçümü yapılırken daha fazla şey hissettim. Aşılama daha kısa sürdü ve herhangi bir ağrı fln duymadım
Sadece vajinal jel var yarın onu kullanmaya başlayacağım başka bişey vermedi. Siz hangi şehirde yaptiriyorsunuzPeki herhangi birşey verdi mi benimde çarşamba yada perşembe olcak mikroçip aşılama bugun 16 mm yumurta
Size yarın mı başlayın dedi jeli doktor bana aynı gün başlattı kullanmayaSadece vajinal jel var yarın onu kullanmaya başlayacağım başka bişey vermedi. Siz hangi şehirde yaptiriyorsunuz
Kaçıncı gün test yapın dedi doktor size bana 14gun sonra dedi kasiklarimda var bazen ağrı goguslerimde ağrıyor ama ben hastalancagim zamanda ağrım oluyorduMerhaba kızlar benim 4 gün sonra test günüm ama benim hiç belirtim yok yaa. Kesin tutmadı sivilce de çıktı yüzümde göğüslerim ağrımıyo akıntım yok kasıklarda batma yokçok mutsuzum.
Evet yarın akşam dedi hatta benim de kafam karıştı neden öyle dedi diye ama çok önemli değildir herhalde diye onemsemedimSize yarın mı başlayın dedi jeli doktor bana aynı gün başlattı kullanmaya