İnş daha idrara geçmemiş olsun canım hiç belli olmaz bakarsın kanda çıkar , neredesin sen yani Nerede yaptırmıştın ?Hayır demedi. Test yaptım tertemiz bir tek çizgi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş daha idrara geçmemiş olsun canım hiç belli olmaz bakarsın kanda çıkar , neredesin sen yani Nerede yaptırmıştın ?Hayır demedi. Test yaptım tertemiz bir tek çizgi.![]()
Daha erken olduğunu söyleyebilirim beklemekte fayda var elindeki test hassas olunca umutlanmıştım ben
Bugün aşılmanın 13. günüydü. Adetim de 20sinde (cumartesi) görünüyor. Adetlerim düzenlidir ama klomen ovitrelle progestan nedeniyle gecikme yaşar mıyım bilmem. Evet ben de erken gebelik testi diye bu kadar üzüldüm olsa çıkardı zaten. Sen pazar test yapacaktın dimi? İnşallah güzel haberini alırız canım...Daha erken olduğunu söyleyebilirim beklemekte fayda var elindeki test hassas olunca umutlanmıştım benAdet günün ne zamandı? Ben de Ankara’da Etlik Zübeyde de yaptırdım aynı yerdeymişiz
![]()
Testlerimi Zekai tahirde yaptırdım canım o sıralar çalışıyordum iş yerinden gitmek kolay oluyor diye.Zekai tahir tartışmasız en iyi hastanelerden biri ama işte çok kalabalık oluyordu randevu almanın bir önemi kalmıyordu koridorlar daracık bir sürü kız bekliyorduk tek sevmediğim şey buydu.Bu testler bitikten sonra doğal yolla hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı.İşten çıktım bu sırada eve yakın diye Etlik zübeydeye başladım burası da alanında çok iyi hastane.Zekai tahire göre randevu daha iyi işliyor daha sistemli ilerliyor beklemek için koridorlar geniş geniş ferah ferahBugün aşılmanın 13. günüydü. Adetim de 20sinde (cumartesi) görünüyor. Adetlerim düzenlidir ama klomen ovitrelle progestan nedeniyle gecikme yaşar mıyım bilmem. Evet ben de erken gebelik testi diye bu kadar üzüldüm olsa çıkardı zaten. Sen pazar test yapacaktın dimi? İnşallah güzel haberini alırız canım...
Memnun musun Zübeyde'den? Zekai Tahir'i sevdim ben. Çayyolu'nda semt polikliniği var, rutinde oraya gidiyordum, bir kez aletleri bozuk diye cebeci'ye göndermişlerdi korkunç bir yerdi. Daha ayağımı atmam buraya demiştim. Allah yedirdi işte lafımı. Çok korkarak gittim ama infertilite kliniği iyi, eksik olmasınlar. Gerçi en iyi hastane olsa kaç yazar, karnın, elin boş dönünce![]()
Ben Zekai ye de zubeyde hanima da gittim tam 5 senelik evliyim ilaç tedavisi dahil hicbirsey yapmadılar ve mecbur birakmasın rabbim bana yaşamadıgim sıkıntı kalmadı hatta bana bölme var dedielr ameliyat edeceklerdi Dr imza artırmayı unuttuğu için ameliyatim yatış yapildiktan sonra iptal oldu birsuru sknti yasattilar meğer de gerek yokmuş şimdi özel bir yere gidiyorum evrt para da zorlaniyrz ama muamele iyi en azından diyoruz bu bence benim nasipsizligimle alakali olablir bi arkdasim gitti zubeyde hanima ikinci tüp bebek de hamile kaldı ve o kdar memnun ayrıldı ki...Rabbimin imtihanı işte ben buna çok inandım ne yaparsam yapalım o istemezse olmuyor...dilerim hiç ugrasmadan kavusursunuz evlatlarıniza...tabi ben deTestlerimi Zekai tahirde yaptırdım canım o sıralar çalışıyordum iş yerinden gitmek kolay oluyor diye.Zekai tahir tartışmasız en iyi hastanelerden biri ama işte çok kalabalık oluyordu randevu almanın bir önemi kalmıyordu koridorlar daracık bir sürü kız bekliyorduk tek sevmediğim şey buydu.Bu testler bitikten sonra doğal yolla hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı.İşten çıktım bu sırada eve yakın diye Etlik zübeydeye başladım burası da alanında çok iyi hastane.Zekai tahire göre randevu daha iyi işliyor daha sistemli ilerliyor beklemek için koridorlar geniş geniş ferah ferahbu benim 5. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçecekler.Genel anlamda memnunum en azından devlet diye güven duyuyorum
Evet adet günüm pazar günü testi ne zaman yaparım bilemiyorum 5 yumurta ile aşılama yapıldı zaten birinden biri döllenmediyse pes diyorum
![]()
Evet tabii Zübeyde Hanım çok çok iyi.Testlerimi Zekai tahirde yaptırdım canım o sıralar çalışıyordum iş yerinden gitmek kolay oluyor diye.Zekai tahir tartışmasız en iyi hastanelerden biri ama işte çok kalabalık oluyordu randevu almanın bir önemi kalmıyordu koridorlar daracık bir sürü kız bekliyorduk tek sevmediğim şey buydu.Bu testler bitikten sonra doğal yolla hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı.İşten çıktım bu sırada eve yakın diye Etlik zübeydeye başladım burası da alanında çok iyi hastane.Zekai tahire göre randevu daha iyi işliyor daha sistemli ilerliyor beklemek için koridorlar geniş geniş ferah ferahbu benim 5. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçecekler.Genel anlamda memnunum en azından devlet diye güven duyuyorum
Evet adet günüm pazar günü testi ne zaman yaparım bilemiyorum 5 yumurta ile aşılama yapıldı zaten birinden biri döllenmediyse pes diyorum
![]()
Şifayı eren Allah, vesileyi nereden kılıyorsa fark etmez. Devlet, özel, erken, geç. İnşallah en sonunda hepimiz evlat sahibi oluruz da her yerden iyi örnekler, umutlar çoğalır canım. Dediğin gibi O istemezse olmuyor, inşallah en tez zamanda "ol" der ve olur...Ben Zekai ye de zubeyde hanima da gittim tam 5 senelik evliyim ilaç tedavisi dahil hicbirsey yapmadılar ve mecbur birakmasın rabbim bana yaşamadıgim sıkıntı kalmadı hatta bana bölme var dedielr ameliyat edeceklerdi Dr imza artırmayı unuttuğu için ameliyatim yatış yapildiktan sonra iptal oldu birsuru sknti yasattilar meğer de gerek yokmuş şimdi özel bir yere gidiyorum evrt para da zorlaniyrz ama muamele iyi en azından diyoruz bu bence benim nasipsizligimle alakali olablir bi arkdasim gitti zubeyde hanima ikinci tüp bebek de hamile kaldı ve o kdar memnun ayrıldı ki...Rabbimin imtihanı işte ben buna çok inandım ne yaparsam yapalım o istemezse olmuyor...dilerim hiç ugrasmadan kavusursunuz evlatlarıniza...tabi ben de![]()
Ne güzel canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Acıyla başlayan günüm tatlandı. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Canım benim çook teşekkür ederim. Çocuk isteyen herkese nasip olsun bu duygular. İnanıyorum sende güzel haberler vericeksın bizeAcıyla başlayan günüm tatlandı. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
Amin canım inşallah. En önemliside o büyümesi. Cuma tekrar kan vericemNe güzel canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş![]()
Herkesin farklı farklı hikayesi oluyor bu yolda kimi devletten memnun kalıyor kimi özelden biraz şansımızın da yanında olması lazım.Bazı şeyler de kısmetten öteye gitmiyorum Rabbim hepimize kolaylık versin inşallahBen Zekai ye de zubeyde hanima da gittim tam 5 senelik evliyim ilaç tedavisi dahil hicbirsey yapmadılar ve mecbur birakmasın rabbim bana yaşamadıgim sıkıntı kalmadı hatta bana bölme var dedielr ameliyat edeceklerdi Dr imza artırmayı unuttuğu için ameliyatim yatış yapildiktan sonra iptal oldu birsuru sknti yasattilar meğer de gerek yokmuş şimdi özel bir yere gidiyorum evrt para da zorlaniyrz ama muamele iyi en azından diyoruz bu bence benim nasipsizligimle alakali olablir bi arkdasim gitti zubeyde hanima ikinci tüp bebek de hamile kaldı ve o kdar memnun ayrıldı ki...Rabbimin imtihanı işte ben buna çok inandım ne yaparsam yapalım o istemezse olmuyor...dilerim hiç ugrasmadan kavusursunuz evlatlarıniza...tabi ben de![]()
Ay hadi inşallahEvet tabii Zübeyde Hanım çok çok iyi.
Ah canım ne kadar yıprandın kim bilir. Rabbim emeklerinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatlarla versin inşallah. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorlar ya inşallah öyledir. 5. aşılma 5 yumurta, yılın 5. ayına hamile girersin inşallah.
Allaaaaaaa yaaa İnan böyle bir haber bana da iyi geldiKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
![]()
Ve bir güzel haber dahaMerhabalar bende martın 22 sinde ilk aşılamami yaptım ve tutum yarın ultrasyona giricem bebek kaç haftalık merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canımAllaaaaaaa yaaa İnan böyle bir haber bana da iyi geldiÇok sevindim her şey yolunda gider inşallah sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Aşılama gününden bugüne yaşadıklarını hissettiklerini belirtilerini yazar mısın zahmet olmazsa bizlere de bir yol gösterici olsun
![]()
Kasıkta ağrı batma sızı falan hiç bişey yaşamadım. Daha çok yeni zaten 92 .13 değerim☺Çok teşekkür ederim canımdarısı senin başına. İnşallah sende güzel haberler verirsin.
Sürekli belirti aradım ama belrti yoktu. Sadece göğsüm şişti . Jel kullandığım için diyodum hep. Ve son 3 gündür su gibi akıntım geliyodu birden. Bı belirti daha idrarım inanılmaz koyuydu.