Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamileyimmm kızlar hamileyim 💃🏻 Dün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Ayyy canımmmm gözün aydınnn❤️❤️ Senin uzun süredir istediğini biliyorum Allah’ım nasip etti sonunda🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Vallahi burası uğurlu, darısı başımıza bize de dua et🥰

Ayyy canımmmm gözün aydınnn❤❤ Senin uzun süredir istediğini biliyorum Allah’ım nasip etti sonunda🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Vallahi burası uğurlu, darısı başımıza bize de dua et🥰
Allah razı olsun canım 4.senemizde gelmeyi uygun gördü miniğimiz Rabbim sağ Salim kucağıma Almayıda nasip etsin..
Dua etmez olurmuyum her namaz sonrası tüm isteyenlere diye dua ediyorum 😍
Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün göbüşler bebişle dolsun 🤰🏻

Allah razı olsun canım 4.senemizde gelmeyi uygun gördü miniğimiz Rabbim sağ Salim kucağıma Almayıda nasip etsin..
Dua etmez olurmuyum her namaz sonrası tüm isteyenlere diye dua ediyorum 😍
Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün göbüşler bebişle dolsun 🤰🏻
Amiiinnnn canım Allah kabul etsin🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Biz de iki yıldır bekliyorum bebişimizi... inşallah bu ay son ay olur🙏🏼❤️

Kizlar benim adetimin 15. Gunu bugun dun dr kontrolundeydim. Yumurtamin sadece 11mm oldugunu soyledi. Klomen kullanmistim boyle olan var mi bunun caresi var mi

Kizlar benim adetimin 15. Gunu bugun dun dr kontrolundeydim. Yumurtamin sadece 11mm oldugunu soyledi. Klomen kullanmistim boyle olan var mi bunun caresi var mi
Bazen olabiliyor canım, genellikle doktor kullanmaya devam etmen gerektiğini söylüyor. Sana ne söyledi?

Kızlar bugün benim 7. günüm ama dünkü batmalar falan hepsi bitti. Sanki belirti kalmadı azcık gögüslerim acıyor o kadar. Siz de durumlar nasıl?

Back
X