- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Doğru valla sürekli yat yat nereye kadarSen baya ağrı çekiyoraun demek ki. Aslında gitsen iyi gelir düşünmezsin sürekli oyalanmışmolursunama tabiki kötü olacaksan gitme
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru valla sürekli yat yat nereye kadarSen baya ağrı çekiyoraun demek ki. Aslında gitsen iyi gelir düşünmezsin sürekli oyalanmışmolursunama tabiki kötü olacaksan gitme
![]()
Yaaa çok güzellllHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Hayırlı olsun size Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bi belirtiniz oldumuHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Ayyy canımmmm gözün aydınnnHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Aynen ya buranın uğuruna enerjisine cok inanıyorumAyyy canımmmm gözün aydınnn❤❤ Senin uzun süredir istediğini biliyorum Allah’ım nasip etti sonundaVallahi burası uğurlu, darısı başımıza bize de dua et
![]()
İnşallah bize de bulaşır uğuruAynen ya buranın uğuruna enerjisine cok inanıyorum![]()
Amin inşaallah Rabbim sizlerede nasip etsin bu güzel haberi almayıYaaa çok güzellllAllahım sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin ❤
![]()
Amin inşaallah darısı sizlere olsunHayırlı olsun size Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin herhangi bi belirtiniz oldumu
Allah razı olsun canım 4.senemizde gelmeyi uygun gördü miniğimiz Rabbim sağ Salim kucağıma Almayıda nasip etsin..Ayyy canımmmm gözün aydınnn❤❤ Senin uzun süredir istediğini biliyorum Allah’ım nasip etti sonundaVallahi burası uğurlu, darısı başımıza bize de dua et
![]()
Amiiinnnn canım Allah kabul etsinAllah razı olsun canım 4.senemizde gelmeyi uygun gördü miniğimiz Rabbim sağ Salim kucağıma Almayıda nasip etsin..
Dua etmez olurmuyum her namaz sonrası tüm isteyenlere diye dua ediyorum
Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün göbüşler bebişle dolsun![]()
Hayırlısı olsun size. Acaba belirtileriniz neydiHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Amin canım inşallahAmin inşaallah darısı sizlere olsunYok hiçbir belirtim olmadı
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haberHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Bazen olabiliyor canım, genellikle doktor kullanmaya devam etmen gerektiğini söylüyor. Sana ne söyledi?Kizlar benim adetimin 15. Gunu bugun dun dr kontrolundeydim. Yumurtamin sadece 11mm oldugunu soyledi. Klomen kullanmistim boyle olan var mi bunun caresi var mi
Hayırlısı olsun canım çok sevindimHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Daha büyüme yok cuma gel bir daha bakalim dedi canim.Bazen olabiliyor canım, genellikle doktor kullanmaya devam etmen gerektiğini söylüyor. Sana ne söyledi?