Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün benim 7. günüm ama dünkü batmalar falan hepsi bitti. Sanki belirti kalmadı azcık gögüslerim acıyor o kadar. Siz de durumlar nasıl?
Bu kadar mı aynı olur 🙈☺️Benim de kesildi belirtiler diye belirlediğimiz şeyler😬😊🙈biraz sadece özel bölgede ara ara basınç oluyor ama jelden de olabilir bu 🤔

Beninde asilanam tutmadi buyuk ihtimal arkadaskar.reglden bi hafta once sivilcelerim cikar hic sasmaz.benin test yapmama bile gerek kalmadi sivilcelerden anladim.nasip diyelim

Beninde asilanam tutmadi buyuk ihtimal arkadaskar.reglden bi hafta once sivilcelerim cikar hic sasmaz.benin test yapmama bile gerek kalmadi sivilcelerden anladim.nasip diyelim
Bugün aşılamanın 11.günü beta hcg 0 geldi. Zaten adet belirtilerim başladı,

Üzüldüm 😔 inşallah bir sonraki ay alırsınız sevinçli haberiniz.. sizden bir gün önce yapılmıştı asilamam Perşembe test yaptıracağım, ilaç etkisi çıkar diye gitmiyordum.. demekki ilaç etkisi de geçiyor şimdiye kadar..

Üzüldüm 😔 inşallah bir sonraki ay alırsınız sevinçli haberiniz.. sizden bir gün önce yapılmıştı asilamam Perşembe test yaptıracağım, ilaç etkisi çıkar diye gitmiyordum.. demekki ilaç etkisi de geçiyor şimdiye kadar..
Üzülüyoruz ama nasip. Kendimi hamile gibi hissetmektense gidip kan vereyim dedim. Zaten aşılamadan sonra 8. Gün çizgi belli belirsizdi. Çatlatma ın 10. Günü etkisi geçmişti. İlk zamanlar göğüs ağrısı vardı o da geçti

Kizlar progesteron kullanip icinde erimeyen var mi ya oldugu gb camasira gecen 😶 bir de mide bulantisi yapiyor mu 🤢

Kızlar bugün benim 7. günüm ama dünkü batmalar falan hepsi bitti. Sanki belirti kalmadı azcık gögüslerim acıyor o kadar. Siz de durumlar nasıl?
Merhaba canım benimde bugun 9. Günüm bütün ağrı sızılarım gitti hiç bir belirti yok

Merhaba canım benimde bugun 9. Günüm bütün ağrı sızılarım gitti hiç bir belirti yok
İnşallah karnımız doludur canım🙏🏼yalnız bugün ayağa kalkınca bi ara çok fena bıçak saplammış gibi oldu sağ tarafıma. İnşallah iyi bir belirtidir❤️

Back
X