- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
İlaçlarını doktor söylediyse kullanmaya devam et canım. İnşallah cumaya kadar büyürDaha büyüme yok cuma gel bir daha bakalim dedi canim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlarını doktor söylediyse kullanmaya devam et canım. İnşallah cumaya kadar büyürDaha büyüme yok cuma gel bir daha bakalim dedi canim.
Tebrik ederim canım. Çok sevindimHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Bu kadar mı aynı olurKızlar bugün benim 7. günüm ama dünkü batmalar falan hepsi bitti. Sanki belirti kalmadı azcık gögüslerim acıyor o kadar. Siz de durumlar nasıl?
Valla ben jel falan da kullanmadığım için hiçbir şey yokBu kadar mı aynı olurBenim de kesildi belirtiler diye belirlediğimiz şeyler
biraz sadece özel bölgede ara ara basınç oluyor ama jelden de olabilir bu
![]()
Aman ya kuzu olcaksa jelsiz de oluyorValla ben jel falan da kullanmadığım için hiçbir şey yokHakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim
![]()
Bugün aşılamanın 11.günü beta hcg 0 geldi. Zaten adet belirtilerim başladı,Beninde asilanam tutmadi buyuk ihtimal arkadaskar.reglden bi hafta once sivilcelerim cikar hic sasmaz.benin test yapmama bile gerek kalmadi sivilcelerden anladim.nasip diyelim
Teşekkür ederimHayırlısı olsun size. Acaba belirtileriniz neydi
Amin Canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok güzel bir haberbizlerede dua et
Amin canım inşaallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalımHayırlısı olsun canım çok sevindimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
![]()
Bugün aşılamanın 11.günü beta hcg 0 geldi. Zaten adet belirtilerim başladı,
ÜzüldümBugün aşılamanın 11.günü beta hcg 0 geldi. Zaten adet belirtilerim başladı,
Bendede çok sivilce vardı ama hamileyimBeninde asilanam tutmadi buyuk ihtimal arkadaskar.reglden bi hafta once sivilcelerim cikar hic sasmaz.benin test yapmama bile gerek kalmadi sivilcelerden anladim.nasip diyelim
Teşekkür ederim canım..Allah razı olsunTebrik ederim canım. Çok sevindim![]()
Gercektenmi reglden once cikan sivilcelerinizdenmiydi.allahtan umit kesilmez.kac haftalik hamileluginiz.rabbim saglikla sihatle hayirlisiyla sonlandirsin hamileliginiziBendede çok sivilce vardı ama hamileyim
Üzülüyoruz ama nasip. Kendimi hamile gibi hissetmektense gidip kan vereyim dedim. Zaten aşılamadan sonra 8. Gün çizgi belli belirsizdi. Çatlatma ın 10. Günü etkisi geçmişti. İlk zamanlar göğüs ağrısı vardı o da geçtiÜzüldüminşallah bir sonraki ay alırsınız sevinçli haberiniz.. sizden bir gün önce yapılmıştı asilamam Perşembe test yaptıracağım, ilaç etkisi çıkar diye gitmiyordum.. demekki ilaç etkisi de geçiyor şimdiye kadar..
Gecmis olsun canim bi dahakine insallahArkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...
Ben de de sivilce cikarsa bilinki olacam kesin kez herkes farkli demekkiBendede çok sivilce vardı ama hamileyim
Merhaba canım benimde bugun 9. Günüm bütün ağrı sızılarım gitti hiç bir belirti yokKızlar bugün benim 7. günüm ama dünkü batmalar falan hepsi bitti. Sanki belirti kalmadı azcık gögüslerim acıyor o kadar. Siz de durumlar nasıl?
İnşallah karnımız doludur canımMerhaba canım benimde bugun 9. Günüm bütün ağrı sızılarım gitti hiç bir belirti yok