- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
İnşallah dediğin gibi olur canım benimHayıırrrrrr böyle düşünmek yokkızarım heee
Hayırlısı ile göbüşler dolacak
Sonuçta lekelenme belirtidir
Senin kaçıncı deneme idi bu arada kuzu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğin gibi olur canım benimHayıırrrrrr böyle düşünmek yokkızarım heee
Hayırlısı ile göbüşler dolacak
Sonuçta lekelenme belirtidir
Senin kaçıncı deneme idi bu arada kuzu
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah tutarMerhaba kizlar bende klomen ve 2ovitrelle esliginde bugun asilama oldum dr haftaya gel kan tahlili yaptiralim dedi ama 1hafta sonra igne sonrasi 9.gun oluyor cok erken degilmi dr erken dhem 2igne vucuttan zor atilir diyince 10gun sonra yani cat. Ignesinden sonra12.gun gel dedi dr. Sizler catlatma ignesinimi asilama sonrasimi gun sayiyorsunuz dr nededi sizlere
Birde cat. Igne sonrasi 50.saatte asilamam yapildi sizlerin kacinci saat yapildi
Benim deeeeİnşallah dediğin gibi olur canım benimBenim ilk denemem, senin?
Valla bence benim de olmadı. 5 yumurta milyonlarca çok kaliteli sperm vardı ama olmayınca olmuyor demek kiBenim deeeeama ben varya hiç bir şey hissetmiyorum
umutsuzluk olarak değil de bence bu ay olmadı hiç his olmamasından anlıyorum
![]()
Kızlar aşılamayı cumartesi pazar da yapıyorlar mı çatlama o günlerde olursa?
Yaparlar canım yani en azından benim araştırma hastanesi devletti orada yaptılar hem de pazar günüKızlar aşılamayı cumartesi pazar da yapıyorlar mı çatlama o günlerde olursa?
Anladım canım çok sağol rahatladım valla yaYaparlar canım yani en azından benim araştırma hastanesi devletti orada yaptılar hem de pazar günübir hastaya dedi doktorum pazar 11:30 da gel dedi☺
Umutsuzluk yok amaValla bence benim de olmadı. 5 yumurta milyonlarca çok kaliteli sperm vardı ama olmayınca olmuyor demek ki![]()
Aminnn canım inşallah dediğin gibi olurUmutsuzluk yok amaolacağı varsa her türlü olacak beklemediğimiz bir anda gelecekler inanıyorum ben
Bu bu ay olur diğer ay olur gelsinler de bu bekleyişler uğraşlar her şey unutulacak
![]()
Olcak canım inşallah birgün bizde o duyguyu yaşayacağızHepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Benimde olmadı. Dün adet oldum zaten
Canım benim adette iki üç gün önce gelir lekelenmemSquid canım 10. Gün adet kanaması için erken değil mi? Bence yerleşmedir diye düşünüyorum Allahım inşallah öyledir lütfennnnnnn
![]()
Anladım canım ama inşallah değildir. Ben öyle olması için dua ediyorum. Hak ediyoruz kızlar artık. Allahım daha çok bekletmesin hayırlısınlan.Canım benim adette iki üç gün önce gelir lekelenmeminşallah dediğin gibi olmuştur
![]()
İnşallah canımAnladım canım ama inşallah değildir. Ben öyle olması için dua ediyorum. Hak ediyoruz kızlar artık. Allahım daha çok bekletmesin hayırlısınlan.
Aminnnnnnnn valla Rabbim gülsün yüzümüzeAnladım canım ama inşallah değildir. Ben öyle olması için dua ediyorum. Hak ediyoruz kızlar artık. Allahım daha çok bekletmesin hayırlısınlan.
Bugun yogun sekilde gelmeye devam etti regl oldum ne yazik ki hayirlisi demekten baska care yok.. mayista ikinci asilama olacakDinlen bakalım inşallah bebişin seninledirAllah büyük.
kacinci gunun senin ins. emeklerimiz bosa cikmazÖncelikle aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah tutarBen aşılamadan itibaren sayıyorum. Benim aşılama da 38. saatte yapıldı.
Amin canım inşallahkacinci gunun senin ins. emeklerimiz bosa cikmaz
kizlar benim bugun asilama sirasinda biraz kanamam oldu halada devam ediyor peceteye geliyor dr sordum normal dedi ama sizlerdede oldumu
saol canim bugun full yattim zatenAmin canım inşallahBenim 10. günüm. Ben de herhangi bir kanama olmadı ama bazılarında oluyormuş. Kafana takma yat dinlen bebişin tutunsun annesi
![]()