Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar bende klomen ve 2ovitrelle esliginde bugun asilama oldum dr haftaya gel kan tahlili yaptiralim dedi ama 1hafta sonra igne sonrasi 9.gun oluyor cok erken degilmi dr erken dhem 2igne vucuttan zor atilir diyince 10gun sonra yani cat. Ignesinden sonra12.gun gel dedi dr. Sizler catlatma ignesinimi asilama sonrasimi gun sayiyorsunuz dr nededi sizlere
Birde cat. Igne sonrasi 50.saatte asilamam yapildi sizlerin kacinci saat yapildi
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah tutar🙏🏼 Ben aşılamadan itibaren sayıyorum. Benim aşılama da 38. saatte yapıldı.

Kızlar aşılamayı cumartesi pazar da yapıyorlar mı çatlama o günlerde olursa?

Benim deeee 🤗🙈ama ben varya hiç bir şey hissetmiyorum 😁 umutsuzluk olarak değil de bence bu ay olmadı hiç his olmamasından anlıyorum☺️
Valla bence benim de olmadı. 5 yumurta milyonlarca çok kaliteli sperm vardı ama olmayınca olmuyor demek ki😔

Kızlar aşılamayı cumartesi pazar da yapıyorlar mı çatlama o günlerde olursa?

Özelde mi devlette mi yaptırıyorsun aşılamayı? Özeller cumartesi de yapabilir ama devlet haftasonu yapmaz bence.

Yaparlar canım yani en azından benim araştırma hastanesi devletti orada yaptılar hem de pazar günü😌bir hastaya dedi doktorum pazar 11:30 da gel dedi☺
Anladım canım çok sağol rahatladım valla ya 😊🙏 benim devlette üniversite hastanesi

Valla bence benim de olmadı. 5 yumurta milyonlarca çok kaliteli sperm vardı ama olmayınca olmuyor demek ki😔
Umutsuzluk yok ama 😣olacağı varsa her türlü olacak beklemediğimiz bir anda gelecekler inanıyorum ben 🙏🏻 Bu bu ay olur diğer ay olur gelsinler de bu bekleyişler uğraşlar her şey unutulacak💕☺️

Umutsuzluk yok ama 😣olacağı varsa her türlü olacak beklemediğimiz bir anda gelecekler inanıyorum ben 🙏🏻 Bu bu ay olur diğer ay olur gelsinler de bu bekleyişler uğraşlar her şey unutulacak💕☺️
Aminnn canım inşallah dediğin gibi olur🙏🏼🥰

Squid Squid canım 10. Gün adet kanaması için erken değil mi? Bence yerleşmedir diye düşünüyorum Allahım inşallah öyledir lütfennnnnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah tutar🙏🏼 Ben aşılamadan itibaren sayıyorum. Benim aşılama da 38. saatte yapıldı.
kacinci gunun senin ins. emeklerimiz bosa cikmaz
kizlar benim bugun asilama sirasinda biraz kanamam oldu halada devam ediyor peceteye geliyor dr sordum normal dedi ama sizlerdede oldumu

kacinci gunun senin ins. emeklerimiz bosa cikmaz
kizlar benim bugun asilama sirasinda biraz kanamam oldu halada devam ediyor peceteye geliyor dr sordum normal dedi ama sizlerdede oldumu
Amin canım inşallah🙏🏼 Benim 10. günüm. Ben de herhangi bir kanama olmadı ama bazılarında oluyormuş. Kafana takma yat dinlen bebişin tutunsun annesi🙏🏼😉

Back
X