Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar pazarrtesi aşılama olcm 16 ve 15 mm iki tane yumurtam vr. yrn çatlatma iğnesi olcm. ovıtrelle. inş tutar. szde durumlar nasl

Kızlar bende de sürekli ağrı oluyor bide ayıptır söylemesi sanki su gibi bişi geliyor nedendir anlamadım sanki adet olmuş gibi wcye gidiyorum bakıyorum su gelmiş nedendir bilmiyorum böyle bişi yaşayan var mı bugün bihafta oldu aşılama olalı geçen cuma yaptirmistim

Kızlar merhaba, bugün 10. günüm ve az önce kahve lekelenme yaşadım. Adetim de aynen böyle sökülüyor. Korkuyorum inşallah yerleşmedir🙏🏼 ShiningLife ShiningLife
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır devamı gelmez.Eğer gelirse de kısmet değilmiş hayırlısı de kendini strese sokma bebişler nazlı bakalım senin bebişinin kısmeti ne zaman 😍😘🤗

Merhaba kizlar bende klomen ve 2ovitrelle esliginde bugun asilama oldum dr haftaya gel kan tahlili yaptiralim dedi ama 1hafta sonra igne sonrasi 9.gun oluyor cok erken degilmi dr erken dhem 2igne vucuttan zor atilir diyince 10gun sonra yani cat. Ignesinden sonra12.gun gel dedi dr. Sizler catlatma ignesinimi asilama sonrasimi gun sayiyorsunuz dr nededi sizlere
Birde cat. Igne sonrasi 50.saatte asilamam yapildi sizlerin kacinci saat yapildi
Aşılaman hayırlı olsun canım.Aşılamanın ertesi günü saydım ben ilk gün diye ve 12. Gün kanda kesin sonuç verir.Çatlama iğnesinden 36 saat cıvarlarında yapıldı ama tabi dakikası dakikasına değil.İyi haberler verirsin inşallah🙏

Kızlar bende de sürekli ağrı oluyor bide ayıptır söylemesi sanki su gibi bişi geliyor nedendir anlamadım sanki adet olmuş gibi wcye gidiyorum bakıyorum su gelmiş nedendir bilmiyorum böyle bişi yaşayan var mı bugün bihafta oldu aşılama olalı geçen cuma yaptirmistim
Canım bende de su gibi akıntı oldu iç çamaşırımı ıslatacak kadar inşallah senin de tutmuştur 🙏

Aşılaman hayırlı olsun canım.Aşılamanın ertesi günü saydım ben ilk gün diye ve 12. Gün kanda kesin sonuç verir.Çatlama iğnesinden 36 saat cıvarlarında yapıldı ama tabi dakikası dakikasına değil.İyi haberler verirsin inşallah🙏
saol canim insallah

senin kacinci gunun 12.gununmu

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır devamı gelmez.Eğer gelirse de kısmet değilmiş hayırlısı de kendini strese sokma bebişler nazlı bakalım senin bebişinin kısmeti ne zaman 😍😘🤗
Üzülüyorum tabi ama elden ne gelir. Zamanını bekliyor demek ki😔

senin kacinci gunun 12.gununmu
Benim 19. Günüm aşılamadan sonra şu an hamileyim darısı sizlere inşallah 🙏 Bu süreçte çok şeyler yaşadım bu başlığı da ben açtım sizlerin soruları oluyor eğer tecrübe ettiysem bu konuda fikrimi söylemeye çalışıyorum 🤗

Üzülüyorum tabi ama elden ne gelir. Zamanını bekliyor demek ki😔
Seni çok çok iyi anlıyorum canım üzülmemek elde değil haklısın ama kendini harap etme gün gelecek hepimiz bu günleri unutacağız 😍😘 Eninde sonunda bizi uğraştıran nazlı minnoşlara kavuşacağız.O yüzden isyan etmeyelim hayırlısı diyip bir sonraki adıma odaklanalım 😘 Bak ben de şu an stres içindeyim kese olacak mı kalp atışı olacak mı vs çünkü daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Sınavlardan geçiyoruz Allah müfakatımızı verecek inşallah 🙏

Seni çok çok iyi anlıyorum canım üzülmemek elde değil haklısın ama kendini harap etme gün gelecek hepimiz bu günleri unutacağız 😍😘 Eninde sonunda bizi uğraştıran nazlı minnoşlara kavuşacağız.O yüzden isyan etmeyelim hayırlısı diyip bir sonraki adıma odaklanalım 😘 Bak ben de şu an stres içindeyim kese olacak mı kalp atışı olacak mı vs çünkü daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Sınavlardan geçiyoruz Allah müfakatımızı verecek inşallah 🙏
Çok sağ ol canım ne güzel yazmışsın okurken duygulandım😢 Sen sakın stres yapma annesi bebişin seninle olacak ben inanıyorum, sen yat dinlen ye iç ona güzel bak🥰 benim de lekelenmelerim devam ediyor, hayırlısı bakalım.

meraba cnm yumurtalar ne kdr büyüklükteydi. aşılama olduğunda. bnm 15 ve 16 mm. iki tane vr. dün kontrol ypldı. bgn ovıtrelle olcm. pazartesi de aşılamam vr

Benim 19. Günüm aşılamadan sonra şu an hamileyim darısı sizlere inşallah 🙏 Bu süreçte çok şeyler yaşadım bu başlığı da ben açtım sizlerin soruları oluyor eğer tecrübe ettiysem bu konuda fikrimi söylemeye çalışıyorum 🤗
Forumun yeni sekline alisamadim oyuzden sayfa sahibi oldugunu farketmedim :oops:
Sahane rabbim tamamina erdirsin ins. Peki senin kacinci saatte yapildi asilaman ve kanama vs oldumu

meraba cnm yumurtalar ne kdr büyüklükteydi. aşılama olduğunda. bnm 15 ve 16 mm. iki tane vr. dün kontrol ypldı. bgn ovıtrelle olcm. pazartesi de aşılamam vr
Benim 5 tane vardı canım 20 ile 12 arasında değişiyordu büyüklükleri ama yumurtlar günde ortalama 2 mm büyüyor senin de yumurtaların bugün 17-18 mm olur zaten yeterli büyüklükte olmuş olmuyor.

Forumun yeni sekline alisamadim oyuzden sayfa sahibi oldugunu farketmedim :oops:
Sahane rabbim tamamina erdirsin ins. Peki senin kacinci saatte yapildi asilaman ve kanama vs oldumu
Cuma gecesi 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım pazar günü sabah 10 gibi aşılamam oldu.Çatlatmadan sonra 35. Saat civarı oldu aşılamam.Kanamam olmadı hiç sadece aşılamadan bir kaç saat sonra kasık ve bel ağrısı olmuştu.

Son iki gün benim canlar🙈ay bugün iyi hissediyorum diye sabahtan beri ev toparlıyorum işte çamaşır bulaşık yemek süpürge ama biraz önce sağ kadığımın 5 parmak üzerine bişi saplandı acayip canımı yaktı ☹Acaba yavrum tutunduda işaret mi veriyor hani kendimi hiç hamile hissetmediğimden işe giriştim galiba yanlış yaptım😣Allahım korusun🧿@Mirketcik

Back
X