Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12. Günü kan testinde çıkıyor hadi inşallah olumlu olur bizlere güzel haber verirsin 🙏
12.gun idrarda cikar mi peki benim de 10. Gunu asilamanin asilama gununu de sayarsak
Sabah bi de smdi pembe lekelenme oldu 🤒 sanci var ama spor sonrasi kas agrisi gibi 🤔 yine ağlaycam 😭 22 snde catlattma ignesi vurdum eeger catkadtsa 6 sina geliyor regl

Aşılamadan 14 gün geçti ise ve hala adet olmadıysan mutlaka kan teati yaptır.Söylediğin ilacın vajinadan jel olarak kullandım ama adet gecikmesi yapmamıştı ben de ama bazı arkadaşlarda yapmıştı.İnşallah hamilesindir Allah dualarını kabul etsin 🙏
Amin inşallah yaa çok istiyorum ama maalesef lekeler den sonra moralim çok bozuk. Çok teşekkür ederim Allah hepimize sabır versin

12.gun idrarda cikar mi peki benim de 10. Gunu asilamanin asilama gununu de sayarsak
Sabah bi de smdi pembe lekelenme oldu 🤒 sanci var ama spor sonrasi kas agrisi gibi 🤔 yine ağlaycam 😭 22 snde catlattma ignesi vurdum eeger catkadtsa 6 sina geliyor regl
Ben aşılama gününden sonraki 13.gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı.12.günde de çıkma ihtimali var ama bazen hamile olduğu halde idrarda negatif görenlerde oldu çünkü idrara hormon değeri daha geç geçebiliyormuş.Böyle bir ihtimal olduğu için kesin çıkar diyemem.Umutsuz olma bebişin geleceği zamanı biliyor bir an önce güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤗

Ben aşılama gününden sonraki 13.gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı.12.günde de çıkma ihtimali var ama bazen hamile olduğu halde idrarda negatif görenlerde oldu çünkü idrara hormon değeri daha geç geçebiliyormuş.Böyle bir ihtimal olduğu için kesin çıkar diyemem.Umutsuz olma bebişin geleceği zamanı biliyor bir an önce güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤗
Dune kdr vardi umudumm ama smdi leke gelince kalmadi allah bana sizin pozitifliginizden versin

Dune kdr vardi umudumm ama smdi leke gelince kalmadi allah bana sizin pozitifliginizden versin
Ahh ahhh herkes gibi ben de ne yollardan geçtim bu süreçte ben de çok ağladım çok üzüldüm inan bir düşüğüm oldu sonra aşılama için aylarca hastaneye gittim geldim 5.aşılamam tuttu çok şükür hiç kolay olmadı.Ve bu süreçte tek başınaydım kimsenin haberi yoktu tek başıma düştüm kalktım yola devam ettim.O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umutsuz asla olmayın ben o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen asla isyan etmedim her zaman dedim ki sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim zamanını biliyor ben bunları razıyım 🙏 O yüzden kendinizi harap etmemeye çalışın bu süreçte nazlı bebekler nazlanıyor ne yapalım bu da bizlerin sınavı 🤗

Ben etlik Zübeyde hanımda yaptırdım ama prosedür üç aşağı beş yukarı aynıdır.Adetin 2.günü gittiğinde muayene ederler sonra sana ilaç verecekler ve belli aralıklarla kontrole çağırıp yumurtanın büyümesini takip edecekler.Yumurtalar yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi verecekler ve onların belirttiği gün ve saatte yaptıracaksın.Çatlatma iğnesinden 36 saat sonrası civarı tekrar çağıracaklar ve aşılaman gerçekleşecek.Bu süre ortalama 2 hafta sürüyor tabi kişiden kişiye göre de değişiyor.Allah kolaylık versin inşallah.
Adetliykenmi muayine ediyorlar? Allah razi olsun

Ahh ahhh herkes gibi ben de ne yollardan geçtim bu süreçte ben de çok ağladım çok üzüldüm inan bir düşüğüm oldu sonra aşılama için aylarca hastaneye gittim geldim 5.aşılamam tuttu çok şükür hiç kolay olmadı.Ve bu süreçte tek başınaydım kimsenin haberi yoktu tek başıma düştüm kalktım yola devam ettim.O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umutsuz asla olmayın ben o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen asla isyan etmedim her zaman dedim ki sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim zamanını biliyor ben bunları razıyım 🙏 O yüzden kendinizi harap etmemeye çalışın bu süreçte nazlı bebekler nazlanıyor ne yapalım bu da bizlerin sınavı 🤗
Ben de hep oyle dusunuyorum herkesin bir sinavi var bu da benim sinavim diyorum her halime sukur ediyorum.Benim de kimse bilmiyor bu islere kalkistigimi isteyerek soylemedik bu zamanlari rahat atlatmak istedik. Bilmedigim bir sehir de sabahin korun de bir basima otobuslere binip hayallerimin pesinden kostum.😊Ne mutlu sana masallah. saglikla hayirla kucagina al insallah.

Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲

Asilamanin 11. Gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim. Bhcg 0,258 cikti. Daha oncekiler hep 0,100 den kucuk cikiyordu. Bu gun 13. Gunum. Hala regl olmadim. Reglime 2 gun var. Sizce umut varmi hala. Boyle olup da sonradan yukselen var mi?

Merhaba kızlar bugün 12. Günüm doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

Merhaba kızlar aşılamadan sonra buraya yazmıştım lekelenmeler başladı ve adet oldum diye kan testi yaptırmadım. Ancak bu adetim her zamanki gibi değil benim adetlerim hep sancılı ve aşırı yoğundur. Hiç adet sancım yok ve aşırı belim ağrıyor. Sadece 1gün normal geçti dün azaldı iyice ve dün öğleden beri çok çok azaldı sanki adetimin 5.günü gibi halbuki daha 2.günü. Aşılamadan sonra adet görenler sizin adetiniz nasıl geçiyor çok korkuyorum acaba gelişen yumurtalar kiste mi dönüştü diye. Pazartesi dra gidecem ama duramıyorum endişeliyim

Merhaba. Bugün regli oldum. Hemde çok fena. Reglimin hiç bu kadar ağrılı gectinigi hatırlamıyorum. Asilama sonrası tutmayıp hasta olanlar sizin nasıldı.

Asilamanin 11. Gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim. Bhcg 0,258 cikti. Daha oncekiler hep 0,100 den kucuk cikiyordu. Bu gun 13. Gunum. Hala regl olmadim. Reglime 2 gun var. Sizce umut varmi hala. Boyle olup da sonradan yukselen var mi?
Maalesef olmadi. Kanda birsey cikmadi. By gun 15. Gundu. Hala regl olmadim. Crinone jel gecikme yapar dedi doktor. Bu jeli kullanip adet gecikmesi yasayan varmi?

Herkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah.
ben 2 Mayis da asilama oldum bugün 5. günüm hicbir belirtim yok sadece aksamlari ayaklarim cok üsüyor buz tutuyor sizde belirtiler varmi?

Back
X