Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğnenin 5. Günüydü canım valla bilemiyorum bakalım 1 haftaya belli olacak herşey 🤗

Kızlar bendede sıfır belirti vardı. Hiç bişey hissetmediğim için tutmadı heralde de diyodum kendinizde belrti aramayın. 13. gün kanda öğrendim ben. 15 .Günü bekleyememiştim😍ilk aşılamada tuttu benimki. Darisi olmayan herkesın başına

Kızlar bendede sıfır belirti vardı. Hiç bişey hissetmediğim için tutmadı heralde de diyodum kendinizde belrti aramayın. 13. gün kanda öğrendim ben. 15 .Günü bekleyememiştim😍ilk aşılamada tuttu benimki. Darisi olmayan herkesın başına
Ayyy maşallah canım 🙏🤗 Amin cümlemizin başına inşallah 🙏 benimde ilk asilamam hiç belirti yok tutmadı mı acaba diye düşünmüyor değilim yani😔iyi bir haber oldu benim için 🤗

cnm bende bu Sabah uyandigimda pastel pembeydi akintim
Ayyy inşallah yerleşme akintisidir bende birsey yok valla hala bende elimde testler fazla iğnenin etkisini görmek için hem lh hemde HCG testi yaptım bunları böyle görmek bile güzel 🤗

Eklentiler

• IMG_20190508_143912.webp
    IMG_20190508_143912.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 50
Bana şimdi umut oldu bu 😍 aşılamamın 10. Günündeyim ve hiç belirti yok. Günlerde geçmiyor bir türlü 😔 inşallah hayırlısı olur herkes için ama çok heyecanlı. Kızlar doktor ananas yiyin bebeğin tutunması için dedi ben her gün bir dilim yemeye çalışıyorum 🌸

Bana şimdi umut oldu bu 😍 aşılamamın 10. Günündeyim ve hiç belirti yok. Günlerde geçmiyor bir türlü 😔 inşallah hayırlısı olur herkes için ama çok heyecanlı. Kızlar doktor ananas yiyin bebeğin tutunması için dedi ben her gün bir dilim yemeye çalışıyorum 🌸
Ayyy öylemi ben bilmiyordum valla tesadüf olmus son günlerde ananas yedigim cok sevindim simdi iyiki yemisim😂😂 avokado ve hurmada tüketmeye calisiyorum hergün ve her sabah nar suyu iciyorum insallah se yarar cnm! Azi gitti cogu kaldi positiv düsünmeye devam benim 6. gün bitti bugün🤲🏻

Ayyy inşallah yerleşme akintisidir bende birsey yok valla hala bende elimde testler fazla iğnenin etkisini görmek için hem lh hemde HCG testi yaptım bunları böyle görmek bile güzel 🤗
Ne güzel ya burda almanyada evde yapilan hsg testi yok malesef :( Insallah yükselir cnm bi gün daha bitti cok sükür

Ohhhh beee ne güzel böyle güzel seyler okumak cok motive oldum cnm cokkk sevindim Allah saglikli kucaginiza versin Insallah 🤲🏻 Kacinci haftanizdasiniz ?

Ne güzel ya burda almanyada evde yapilan hsg testi yok malesef :KK43: Insallah yükselir cnm bi gün daha bitti cok sükür
Gelip gittikçe buradan götürme imkânınız olursa götürün valla doktora gitmeden de takip etme imkanı güzel oluyor 🤗 inşallah canım ara ara merakımı geçirmek yada günleri geçirmek için yapacağım bide iğnenin etkileri ne zaman geçiyor merak ediyorum 😊

Gelip gittikçe buradan götürme imkânınız olursa götürün valla doktora gitmeden de takip etme imkanı güzel oluyor 🤗 inşallah canım ara ara merakımı geçirmek yada günleri geçirmek için yapacağım bide iğnenin etkileri ne zaman geçiyor merak ediyorum 😊
Insallah gerek kalmaz getirmeye 😊 asilamadan sonra utrogest vajinal kulandigim icin bilmiyorum ki neten arastir bi bence emin olmak icin

İnşallah canım tutar seninki de.bayramda çifte bayram yapmış olursun😄

Back
X