- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi _Citlembik_
- #1.001
Arkadaslar kardiyo tip arastırma erkek için özelde yaptıran varmı ve ne kadar ödediniz bilgi verebilirmisiniz mümkünse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok zor bir süreç çok yıpratıcı ama lütfen olumsuzluğa kapılma.benim de 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 7 si gitti doktorum 5. gün dedi ve 5.güne giden 2 tane kaldı sadece o yıkımı kimse anlayamaz.ağlamaktan uyuyamadım 6. gün aradılar 2 tane daha kendini toplamış ve 6.gün gelişimi göstermişti o 2 sinide dondurdular şu an 4 embriyom var ve transferi bekliyorum.tabi hala belirsizlik.ben de çok moralsiz oluyorum kendimi heba ediyorum şu bir gerçek ki her şey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım.ama gördüklerim ve okuduklarıma göre pozitif olmak hep daha iyi dönüş sağlıyor diyebilirim.lütfen pozitif ol ve inan ben öyle yapmaya çalışıyorum.bunu yaşamayan anlamaz tabi pozitif düşünmeye çalış sayılara.çok takıyoruz ama bize lazım olan 1 sağlıklı embriyo.yakın bir tanıdığım erken menepoz teşhisiyle başladı tüm tedavi sürecinde 1 yumurtası oluştu döllendi bekletildi 2. ay bi daha aynı tedaviyi gördü yine sadece 1 yumurta döllendi ve bu 2 3. gün embriyolarından biri tuttu şu an anne.mizaç olarak çok kafaya takan biri değil rahat olduğunu söylüyor.hep pozitif olmaya çalışalım inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.Bugün canım çok sıkkın.her umutla başlayışımın sonu hüsran oluyor.amh düşük ilk tedavimde 8 yumurta görülerek başladık 5 yumurta toplandı 3 ü olgundu üçüncü güne üçü de ulaştı birinci kalite olan 2 si transfer edildi negatif oldu.dün yine opu oldum 6 yumurta görülerek başlamışım 6 yumurta da toplandı ama sadece 2 si Olgun çıkmış ve onları dölleyebilmişler.doktorum 5. Gün istiyordu ben de tabi ama beşinci güne kalan olacağını düşünmüyorum açıkcası 2 tanedenanladım ki bu tedaviler biraz da kendimi çocuksuzluğa alıştırmak için belki de bir anda kabullenmesi çok zor diye zamanla kabulleniyorum işte her tedavide daha kötü sonuçlar alarak
dayanması çok zor hayat enerjim kalmadı artık
![]()
Canım tekrar tedavin başlamış inşallah guzel sonuçlanır asla ümitsizliğe kapılma rabbimin hikmetinden sual olunmaz bol bol dua et rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün sende güzel sonuçlar alBugün canım çok sıkkın.her umutla başlayışımın sonu hüsran oluyor.amh düşük ilk tedavimde 8 yumurta görülerek başladık 5 yumurta toplandı 3 ü olgundu üçüncü güne üçü de ulaştı birinci kalite olan 2 si transfer edildi negatif oldu.dün yine opu oldum 6 yumurta görülerek başlamışım 6 yumurta da toplandı ama sadece 2 si Olgun çıkmış ve onları dölleyebilmişler.doktorum 5. Gün istiyordu ben de tabi ama beşinci güne kalan olacağını düşünmüyorum açıkcası 2 tanedenanladım ki bu tedaviler biraz da kendimi çocuksuzluğa alıştırmak için belki de bir anda kabullenmesi çok zor diye zamanla kabulleniyorum işte her tedavide daha kötü sonuçlar alarak
![]()
Olumlu düşün canım. Biliyorum zor ama olumsuz düşündüğümüzde daha da sarpa sarıyor her şey. İnşallah tez vakitte ol desin RabbimBugün canım çok sıkkın.her umutla başlayışımın sonu hüsran oluyor.amh düşük ilk tedavimde 8 yumurta görülerek başladık 5 yumurta toplandı 3 ü olgundu üçüncü güne üçü de ulaştı birinci kalite olan 2 si transfer edildi negatif oldu.dün yine opu oldum 6 yumurta görülerek başlamışım 6 yumurta da toplandı ama sadece 2 si Olgun çıkmış ve onları dölleyebilmişler.doktorum 5. Gün istiyordu ben de tabi ama beşinci güne kalan olacağını düşünmüyorum açıkcası 2 tanedenanladım ki bu tedaviler biraz da kendimi oçocuksuzluğa alıştırmak için belki de bir anda kabullenmesi çok zor diye zamanla kabulleniyorum işte her tedavide daha kötü sonuçlar alarak
![]()
canım çok zor bir süreç çok yıpratıcı ama lütfen olumsuzluğa kapılma.benim de 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 3. güne 7 si gitti doktorum 5. gün dedi ve 5.güne giden 2 tane kaldı sadece o yıkımı kimse anlayamaz.ağlamaktan uyuyamadım 6. gün aradılar 2 tane daha kendini toplamış ve 6.gün gelişimi göstermişti o 2 sinide dondurdular şu an 4 embriyom var ve transferi bekliyorum.tabi hala belirsizlik.ben de çok moralsiz oluyorum kendimi heba ediyorum şu bir gerçek ki her şey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım.ama gördüklerim ve okuduklarıma göre pozitif olmak hep daha iyi dönüş sağlıyor diyebilirim.lütfen pozitif ol ve inan ben öyle yapmaya çalışıyorum.bunu yaşamayan anlamaz tabi pozitif düşünmeye çalış sayılara.çok takıyoruz ama bize lazım olan 1 sağlıklı embriyo.yakın bir tanıdığım erken menepoz teşhisiyle başladı tüm tedavi sürecinde 1 yumurtası oluştu döllendi bekletildi 2. ay bi daha aynı tedaviyi gördü yine sadece 1 yumurta döllendi ve bu 2 3. gün embriyolarından biri tuttu şu an anne.mizaç olarak çok kafaya takan biri değil rahat olduğunu söylüyor.hep pozitif olmaya çalışalım inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Canım tekrar tedavin başlamış inşallah guzel sonuçlanır asla ümitsizliğe kapılma rabbimin hikmetinden sual olunmaz bol bol dua et rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün sende güzel sonuçlar alAma asla umutsuz olma hiç bir zaman veren Allah ne zaman bir mucizeye tanıklık edeceğini o bilir
sana birşey anlatayım birisi önce acıbadem de tedavi görüyor sadece 2 döllenme oluyor ve 2 embrıyo transfer ettiriyor ama olumsuz sonuç.sıkıntı eşi azosperm kendisinde yumurta çıkıyor ama sanıyorum ki az döllenme oluyor.daha sonra kocaelinde umuttepede tedavi görüyor 1 embrıyo oluşuyor sadece ve 1 transfer ediliyor rabbimin mucizesi tutuyor ve sağlıkla şuan bebeğini büyütüyor.birde güzel maşallah bebeği nazarlar korusun rabbim. O yüzden nasip ne zamansa rabbim verir bol dua sabır. Benimde dualarımdasın inşallah olacak
![]()
Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize kendimi toplamaya çalışıyorum inşallah bir gün olur demekten başka çaremiz yokOlumlu düşün canım. Biliyorum zor ama olumsuz düşündüğümüzde daha da sarpa sarıyor her şey. İnşallah tez vakitte ol desin Rabbim
Merhaba benimde amh düşük 0.48 ilk tup bebek ozelde ptirdim Olmadi Vitamin takviyesini ogrenebilir miyimMerhaba sizin sorun. Benim amh düşük iki aylık vitamin takviyesi verdi iki ay sonra başlicak kişiye göre tedavi süreci değişiyor
Vitamin art-men bide deha biesteron verdi bana doktorMerhaba benimde amh düşük 0.48 ilk tup bebek ozelde ptirdim Olmadi Vitamin takviyesini ogrenebilir miyim
Aynı ilaçları bana da yazdılar Peki faydasi oldu mu? Transfer oldu mu? Hamile misinizVitamin art-men bide deha biesteron verdi bana doktor
Hamileyim çok şükür Mart’a tüp bebek denemem oldu ama yumurta çıkmadı Nisa’nda kendiliğinden geldi ben bu ilaçları ve yanında iki macun kullandım biri c life diğeri ev yapımı üçüncü ay kendi olduAynı ilaçları bana da yazdılar Peki faydasi oldu mu? Transfer oldu mu? Hamile misiniz
Siz de yumurtalar dölleniyor mu?hiç histeroskopi ya da rahime çizik olayını duydunuz mu?tutunmayı sağlıyormuş çizik.hep kapsül almışsınız keşke doğalını bulsaydınız![]()
Canım maça tozu neye iyi geliyor tüp bebek tedavi sürecinde de kullanılabiliyormu acabaBende 3 kez tüp bebek yaptırdım negatif oldu, sorun görünmüyor morfoloji ileri hız düşük sadece. Bemce yumurtalar da çok başarılı değilTemmuzda tekrar deneme yapacağım marttan beri bende vitaminler kullanıyorum spor yapıyorum bende de kilo yok ama yumurtalara kan gitsin diye.Benim fsh 9 küsür belki biraz etkiliyordur kaliteyi diye hayıt kapsülü kullanıyorum 6 7 olsa iyi olacak
Bunu en iyi doktorunuz bilir.Ama siz yine de tedavide bilmediğiniz ürünleri kullanmayın.Benim yumurta kalitem kötü o yüzden diyetisyenim önermişti antioksidan özelliğinden dolayı.Canım maça tozu neye iyi geliyor tüp bebek tedavi sürecinde de kullanılabiliyormu acaba
MErhaba, med amerikanda hangi doktora gittiniz birde ücret bilgisini paylaşabilir misiniz?Bende şuan oldum hastaneden yazıyorum med amerikan Bağdat caddesi 2tane embriyo benimle eve gidicek :)
Caddede oyle bir merkezmi varmis ilk defa duyuyorum memnunmusunuzMErhaba, med amerikanda hangi doktora gittiniz birde ücret bilgisini paylaşabilir misiniz?
Slm arkadaslar ben buyolda yorulanlardanim. Size bolsanas 4 senebiraktim yine basladim insalah herseyi. Yolunda gider cok yoruldum yiprandim pes etmicen inaniyorum bizede elbet kader guler