2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Slm bende aranıza yeni katıldım bende Mayıs’ta tüp bebek yapıcaz şimdi tedavi aşamasındayım dr deha ve bi kaç vitamin verdi yumurta kalitesini artırmak için biran önce başlamak istiyorum artık psikolojik olarak ağır geliyor bana

Ne verdi peki yumurta kalitesi için?

Ne verdi peki yumurta kalitesi için?
Deha e vitamini d vitamini şuan adını hatırlamadığım bi vitamin daha ayrıca kendim de iki çeşit macun kullanıyorum adet olunca gidicem bu sefer yumurta yada folikul görünürse sizde tavsiye ederim

Deha e vitamini d vitamini şuan adını hatırlamadığım bi vitamin daha ayrıca kendim de iki çeşit macun kullanıyorum adet olunca gidicem bu sefer yumurta yada folikul görünürse sizde tavsiye ederim

Bizimki sebepsiz. Yine de yumurta kalitesi için 3 çeşit takviye kullanıyorum son 7 aydır o yüzden sordum. Her ay adet başında 7-8 folikül görülüyo, 1-2 tanesi yeterince büyüyo ama bi kimyasal dışında tutan yok.

Şu an ilk ve son aşılamanın 4. Günündeyim.

Ben de size şunları tavsiye edeyim o zaman.
Gebelik öncesi için multivitamin.
Koenzim Q10
Astalife balık yağı ve astaksantin.

Özellikle son ikisi çok işe yarıyor yumurta ve sperm kalitesi için ama biraz tuzlu. :/

Bahar hepimize güzel haberler getirsin inşallah. 🙏

Evet ilk deneme erken menepoz fsh 22 amh 0.40
merhaba bende nisanda başlayacağım tedaviye istanbuldayım benim amh 0,22 fsh 14
menopoz kelimesi insanı çok tedirgin ediyo sizin yaşınızda genç. benimki 39

bende vitamin takviyesi kullanıyorum
biosteron ,impryl,sidefer

eşimede neofortil

inşallah faydasını görürüz
hepimizin tedavisi hayırlı bol bebişli olsun inş.

Bende bu ay ilk görüşmemi yaptım rahim filmi çekildi bir sorun yok sadece Yumurta rezervi biraz düşük.Doktor 6 ay daha deneyin isterseniz dedi ama yurt dışından geldiğim için bir daha gelip gitme stresine girmek istemiyorum nasip olursa Nisa’nda başlayacağız.Bahçeçiye gidiyorum dondurulmuş transfer ediyorlarmış ama biz dondurmadan transfer yaptırcaz inşallah güzel sonuç alır herkes

merhaba bende nisanda başlayacağım tedaviye istanbuldayım benim amh 0,22 fsh 14
menopoz kelimesi insanı çok tedirgin ediyo sizin yaşınızda genç. benimki 39

bende vitamin takviyesi kullanıyorum
biosteron ,impryl,sidefer

eşimede neofortil

inşallah faydasını görürüz
hepimizin tedavisi hayırlı bol bebişli olsun inş.

Yalnız değilsin arkadaşım. Ben varım 38 :)

hayırlı olsun tedaviniz
nekadar fiyat bahçecide

35 yaşındaki arkadaşımın önümüzdeki hafta transferi var. Ocak'ta başlamışlardı tedaviye. Ondan aldığım bilgiye göre ekstralar hariç 9-10 bin civarıymış.
Ama dondurma işlemi, daha önce düşük yaptığı için embriyolara pgt, cd56 testi falandı filandı derken şu ana kadar 20 bin harcamışlar.
Sebepsiz olarak görülen durum rahimde katil hücre oranının fazla olduğu teşhisiyle devam etti. Transferle beraber eğer sonuç pozitif olursa 3 ay serum tedavisi görecekmiş. 6 tane 5. Güne çıkan embriyosu var.
Ben İzmir Smyrna'da yaptıracağım. Orada da fiyat ekstralar hariç 10 binmiş. Orası da rahim dinlendirme ve dondurma işlemi uygulayacak.

Merhaba arkadaşlar bende yerimi alayım şurada
2 gün önce görüşme yaptık İzmir irenbe de doktor ümit hanım ile
Vitamin başladık eşimle
Önümüzde ay histeroskopi mayısta da inşallah iğnelere başlayacağız
Allah hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın
Bekleyen herkesin yardımcısı olsun rabbim

Bizimki sebepsiz. Yine de yumurta kalitesi için 3 çeşit takviye kullanıyorum son 7 aydır o yüzden sordum. Her ay adet başında 7-8 folikül görülüyo, 1-2 tanesi yeterince büyüyo ama bi kimyasal dışında tutan yok.

Şu an ilk ve son aşılamanın 4. Günündeyim.

Ben de size şunları tavsiye edeyim o zaman.
Gebelik öncesi için multivitamin.
Koenzim Q10
Astalife balık yağı ve astaksantin.

Özellikle son ikisi çok işe yarıyor yumurta ve sperm kalitesi için ama biraz tuzlu. :/

Bahar hepimize güzel haberler getirsin inşallah. 🙏
Meraba
Bana teatrio verdi doktorum
Quenzim Q10 ve aktaksantin var
Eşim de promen k kullanıyor
Kendimce araştırıp bir kaç bir şey daha kullansam mı diyorum
Sizce?
Sebepsiz infertilite bu arada

35 yaşındaki arkadaşımın önümüzdeki hafta transferi var. Ocak'ta başlamışlardı tedaviye. Ondan aldığım bilgiye göre ekstralar hariç 9-10 bin civarıymış.
Ama dondurma işlemi, daha önce düşük yaptığı için embriyolara pgt, cd56 testi falandı filandı derken şu ana kadar 20 bin harcamışlar.
Sebepsiz olarak görülen durum rahimde katil hücre oranının fazla olduğu teşhisiyle devam etti. Transferle beraber eğer sonuç pozitif olursa 3 ay serum tedavisi görecekmiş. 6 tane 5. Güne çıkan embriyosu var.
Ben İzmir Smyrna'da yaptıracağım. Orada da fiyat ekstralar hariç 10 binmiş. Orası da rahim dinlendirme ve dondurma işlemi uygulayacak.
mevlam herkesin dilediğini hayırlısıyla versin bunca
Yalnız değilsin arkadaşım. Ben varım 38 :)
😁nasipte varsa bu yaştada gebe kalırız inşallah...

Bende smyrna da tedavi görüyorum

Meraba
Bana teatrio verdi doktorum
Quenzim Q10 ve aktaksantin var
Eşim de promen k kullanıyor
Kendimce araştırıp bir kaç bir şey daha kullansam mı diyorum
Sizce?
Sebepsiz infertilite bu arada

Gayet önemli antioksidanları zaten alıyorsunuz. Bir de gebelik öncesi multivitamin ve dha oranı en az 500 olan bi omega 3 kullanabilirsiniz.

Gayet önemli antioksidanları zaten alıyorsunuz. Bir de gebelik öncesi multivitamin ve dha oranı en az 500 olan bi omega 3 kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Bir de max verim alabilmek için en az ne kadar süre ile kullanılmalı bu antioksidanlar
Mart adeti ile görüşmeye gittik
Nisan adeti sonrası histeroskopi
Mayıs adeti ile iğnelere başlarız diye konuştuk da 2 ay kullanmış olacağım yani sizce yeterli bir süre mi?

3 ay deniyor ama belli olmaz o işler. :)
Ben 9 aydır bebek istiyorum. 7-8 aydır da takviye kullanıyorum. Yaştan dolayı her şeye hazırlıklı yola çıktım yani. Tüp bebeğe hazırlık olsun diye :)

Back
X