- Konu Sahibi _Citlembik_
Merhaba bende de rezerv dusuklugu var.ne kullaniyordunuz bunun icin denemelerde embriyolarda mi sorun oldu sizinBenim sorunum yumurta kalitesizliği embriyo ilerlemiyor ben o yüzden kullanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende de rezerv dusuklugu var.ne kullaniyordunuz bunun icin denemelerde embriyolarda mi sorun oldu sizinBenim sorunum yumurta kalitesizliği embriyo ilerlemiyor ben o yüzden kullanıyorum![]()
Merhaba bende de rezerv dusuklugu var.ne kullaniyordunuz bunun icin denemelerde embriyolarda mi sorun oldu sizinbende wm evolution die bir vitamin kullaniyorum doktorum tavsiye etti. 290tl ucreti. Icinden 30 gun sabah icilcek kapsul ve 30 gun aksam suya katolip icilecek şase cikiyor. Bunun disinda hayit ekstrati iciyorum ve corekotu bali
[/QUOT benim rezerv yüksek ama bu da sorun kalite sorunu çok imprly ve omepaq10 kullanıyorum bal tarçın falan da yiyorum ama bakalım imprly pahalı 30 kapsül 280 lira![]()
merabalar tüp bebek için dahiliyeden yazı istediler. bunu nerden alayım. aile hekiminden alsam olurmıHerkese Merhaba Hanımlar, yakın zaman içerisinde bir zamanlar kendiminde içinde çalıştığı tüp bebek merkezine ziyaret gerçekleştireceğim.
Uzman doktorlar ile röportaj yapma fırsatı bulabildim. Sizden istediğim sizinde merak ettiğiniz sormak istediğiniz sorular varsa bana bu konu başlığı altında iletmeniz. Hepsini tek tek soracağım. Youtube üzerinden gerçekleştireceğim video paylaşımı ile sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
Zor bir süreç yaşadığınızı biliyorum..Umarım aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirim. Umudunuzu hiç kaybetmemeniz dileğiyle..
merabalar tüp bebek için dahiliyeden yazı istediler. bunu nerden alayım. aile hekiminden alsam olurmı
tüp bebeğe engel teşkil edecek bi hastalığı yoktur die alıncakmş cnmbildiğim kadarıyla kan tahlili gibi tahlilleri aile hekiminden ücretsiz bir şekilde yaptırabilirsiniz. tüp bebek merkezleri bu sonuçları kabul etmektedir.
yanlış bilgilendirmek istemem tabiki, isterseniz bir doktorunuzla yada asistanıyla iletişime geçintüp bebeğe engel teşkil edecek bi hastalığı yoktur die alıncakmş cnm
Merhaba kızlar bende 12 mart ilk tüp bebekte negatif sonucumu aldım.Nisan 10 gibi 2.tedavime başlayacağım ve umarım son olur.sorunumuz sebepsiz infertilite.Umarım isteyen herkes bebişlerine kavuşur
[/QUOTsizde ne sorun vardı?
Merhaba kızlar. 3. Tedavime nisan ayında başlamayı düşünüyorum. Yada nisanda kontrol mayısta start veririz tedaviye. :)
Herşeye rağmen umutluyum. Bu yolda çok üzüldük yıprandık ama olsun. Bu bizim sınavımız ve sınav sonunda bebeğimize kavuşacağız inanıyorum
Yeni tedaviye başlayacaklar gelin beraber bekleyelim. Destek olalım birbirimize tedaviden önce neler yapabiliriz konuşalım. Beni yalnız bırakmayın. Desteklerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba oncelikle hepimize bu yolda guc kuvvet sabir ve bolca moral diliyorum. Ben mayista tup bebek yapacagim. 1 bucik yildir evliyim 6 aydir cocugum olmuyor.yasim 29. Martin 14unde Lucrin 3.75 igne vuruldum 1 aylik. Nisan 14 unde de vurulcam. Iki ay adet gormicem. Problemim amh dusukligu yumurta rezerv azligi solda 3 sagda 3 yumurtam var. Ayrica 21 martta da endometriozisten dolayi laparoskopi ameliyati oluyorum ve histereskopi ile rahime bakilacak. Kist vesaire yok ama yapisikliklar varmis ve asiri adet agrisi yuzunden ameliyatla ne var ne yok bakip iyilestigimde yani mayista tup bebek baslayacak. Bu kavramlarla daha 2 hafta once tanistim. Biraz korkuyorum tabi insan beklemiyor boyle seyleri. Ama umutsuz olmamaya calisiyorum.sizlerle birlikte forumda yazisarak birbirimizi en iyi anlayacak ve onerilerde bulunacagimizi biliyorum.
hayırlısı olsun belki bu seferkinde kavuşurusunuz bebişinizeMerhaba kızlar bende 12 mart ilk tüp bebekte negatif sonucumu aldım.Nisan 10 gibi 2.tedavime başlayacağım ve umarım son olur.sorunumuz sebepsiz infertilite.Umarım isteyen herkes bebişlerine kavuşur![]()
Merhaba sizin sorun. Benim amh düşük iki aylık vitamin takviyesi verdi iki ay sonra başlicak kişiye göre tedavi süreci değişiyorMerhaba, bende aşılama sonucu bekliyorum. Olumsuz gelirse mayısta tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Süreç nasıl ilerliyo? Nasıl bi yol izlemeliyim?
Hipofiz adenomu var. Prolaktinim bi türlü yerinde durmuyo ilaç kullanıyorum bunun için bi yıldır ama gerileme yok malesefMerhaba sizin sorun. Benim amh düşük iki aylık vitamin takviyesi verdi iki ay sonra başlicak kişiye göre tedavi süreci değişiyor
işte kişiye göre tedavi değişyorHipofiz adenomu var. Prolaktinim bi türlü yerinde durmuyo ilaç kullanıyorum bunun için bi yıldır ama gerileme yok malesef
Anladım. Peki İstanbulda mısınız? Merkez yada doktor öneriniz var mı?işte kişiye göre tedavi değişyor
Yok ben urfadayım ama İstanbul’da olsaydım bahçeciye giderdim ilk denemem mi burda yapıcam olmasa ikimcisi için Diyarbakır bahçeci ye gidicemAnladım. Peki İstanbulda mısınız? Merkez yada doktor öneriniz var mı?
Ben de bahçeciyi düşünmüştüm ama şu başkasının bebeği çıktı haberi sonrası kararsız kaldımYok ben urfadayım ama İstanbul’da olsaydım bahçeciye giderdim ilk denemem mi burda yapıcam olmasa ikimcisi için Diyarbakır bahçeci ye gidicem