- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi _Citlembik_
Benim transfer iptal oldu.bölünme çok yavaşmış.5.güne bekletelim gelişimi gözlemleyelim dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlardan bana doktorum neden bahaetmedi anlamıyorum. Bi sonraki sefer başka bi ilaç deneriz dedi yumurtaların için o kadar. Sen bunları bi süre kullandıktan sonra mı tekrar denedinbende de yumurta kalitesizliği problemi var biosteron dhea ve statera diye bi takviye ilaç kullanıyorum
Be kadar yavaş yani ilk günden itibaren kaç hücreli hale geldi bilgi verdi mi doktorunBenim transfer iptal oldu.bölünme çok yavaşmış.5.güne bekletelim gelişimi gözlemleyelim dediler
Statera doktorunuz mu verdi?bende de yumurta kalitesizliği problemi var biosteron dhea ve statera diye bi takviye ilaç kullanıyorum
Sizde yumurta kalitesizliği dışında eşinizin değerleri nasıl? Birde nerede tedavi görüyorsunuz? İlk tedavinizde de döllenme olmamıştı merkezle alakalı olabilir mi?Benim transfer iptal oldu.bölünme çok yavaşmış.5.güne bekletelim gelişimi gözlemleyelim dediler
Hiç bilgi vermedi 5.güne zorlayıp gelişimine bakacağız dedi.Be kadar yavaş yani ilk günden itibaren kaç hücreli hale geldi bilgi verdi mi doktorun
Anladım böyle olması daha iyi bence benim doktorum benim embriyolarımın 5 e gitmeyeveğini anlayınca transferi erken yapalım dediHiç bilgi vermedi 5.güne zorlayıp gelişimine bakacağız dedi.
Transferde değil hiç yumurta oluşmazsa başarılı olmazsa ödemenin bi kısmı geri aliniyomus canim.Anladım böyle olması daha iyi bence benim doktorum benim embriyolarımın 5 e gitmeyeveğini anlayınca transferi erken yapalım dediherhalde parasının derdine düştü vilemiyorum transfer gerçekleşmeyince ğcret yine tam mı veriliyo ondan da emin değilim
benimde transfer sonrası 5. günüm evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBenimde transferden sonra 4. Günüm belim ağrıyor o kdr başka bı belirti yok bı an önce sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum sadece aşırı gerginim 6. Gün yapicam test sanirim
Çok zor sabretmek ya hayr negatifse de bileyim artık o moddayim kaçıncı gün embriyosu canım senin ne zaman test yapcnbenimde transfer sonrası 5. günüm evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Watsap grubu kurmak bu sitede yasak diye biliyorum. Adminler fark ederse hesabınızı kapatabilirler bilginize.Kızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler varsa özelden yazın birbirimize destek olalım
6 günde çıkar mı ki? Allah sabır versin beklemek de zor :) inşallah güzel olur canımBenimde transferden sonra 4. Günüm belim ağrıyor o kdr başka bı belirti yok bı an önce sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum sadece aşırı gerginim 6. Gün yapicam test sanirim
Mesela benim 3 embriyom oluşmuştu . Doktorla işl görüşöemiDe ben 5. Gün transfer yapıyorum dedi ama o kadar ilaca rağmen 9 yumırta büyümüş ve bınlardan 3 ü olgun çıkmıştı . Döllendikten sonra da 2 sinin bölünmesi pek iyi değildi bu yüzden 3. Gün transferi yapalım dedi. 5 e kadar beklesek embriyo kalmayacaktı bu durumda yinetüm ğcreti verecek miydimTransferde değil hiç yumurta oluşmazsa başarılı olmazsa ödemenin bi kısmı geri aliniyomus canim.
Canım sizin süreç nasıl planlandı ? Ne kadar süre iğne kullanımı ve muayeneler?Merhaba arkadaşlar bugün iğnelerin 3.günü, izmirde erol tavmergene gidiorum. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün, güzel haberlerle bayramı karsilayalim
L LeylaguzelÇok zor sabretmek ya hayr negatifse de bileyim artık o moddayim kaçıncı gün embriyosu canım senin ne zaman test yapcn
aynen öyle sırf moralimi bozmamak için bekliyorum bendeL Leylaguzelchagiless Kizlar benimde bugün transfer sonrasi 2inci gunum bende test yapmak icin sabırsızlanıyorum ama erken test yaparsam olumluyken olumsuz çıkar diyede korkuyorum açıkçası
5. Gün embriyosu 6.7. gün çıkmış canım genelde okudum tek tek6 günde çıkar mı ki? Allah sabır versin beklemek de zor :) inşallah güzel olur canım
ben doktora tedavi için gittiğimde direkt biosteronu verdi birde e vitamini b12, falan gibi ayrı ayrı vitaminler vermişti sonra da biosteron kullan bunun içinde tüm vitaminler var ayrıca yumurta destekleyicide dedi ona başlattı diğer vitaminleri bıraktırıp hangi ildesiniz doktorunuz kimBunlardan bana doktorum neden bahaetmedi anlamıyorum. Bi sonraki sefer başka bi ilaç deneriz dedi yumurtaların için o kadar. Sen bunları bi süre kullandıktan sonra mı tekrar denedin
Tabiki canım vericeksin 3. Gün embriyosu koyuyor ki dogal ortamında yaşaması daha kolay anne rahminde gayet güzel yumurtan oluşmuş işlem başarılı sayilirMesela benim 3 embriyom oluşmuştu . Doktorla işl görüşöemiDe ben 5. Gün transfer yapıyorum dedi ama o kadar ilaca rağmen 9 yumırta büyümüş ve bınlardan 3 ü olgun çıkmıştı . Döllendikten sonra da 2 sinin bölünmesi pek iyi değildi bu yüzden 3. Gün transferi yapalım dedi. 5 e kadar beklesek embriyo kalmayacaktı bu durumda yinetüm ğcreti verecek miydim