2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Ins tutar canim bebegini saglikla kicagina alirsin benmde dun opu oldu az once embriyolog aradi 4 yumurtadan 2 si dollenmis 3.gun transferi olcak dedi cok korkuyorum o kdr az ki yumurtam olusan embriyo ins olur hepimizin "(

Allahim butun isteyenlere nasip etsin cok zor bi surec psikolojik olarak cokmus hissediyor insan kendini. Ben dun opu oldum sdc 4 yumurta toplandi biri iyi durumd adegilmis 1 saat sonra dollendimi embriyo oldumu ony ogrenecegim birazcik umudum yok gibi ilk denemem yasin 29 ins hepimize nasip eder allah
Inşallah güzel sonuçlar elde edersin . Çok zor durum. Benim de psikolojim aşırı bozuk. Gerginim.Yoldayım ve muayeneye gidiyorum. Ona göre opu için zaman belirlenecek. Opu nasıl geçti ? Ağrı sızı anlamında. Bir de kaç dakika sürüyor işlem ? Güzel haberlerle inşallah

Ins tutar canim bebegini saglikla kicagina alirsin benmde dun opu oldu az once embriyolog aradi 4 yumurtadan 2 si dollenmis 3.gun transferi olcak dedi cok korkuyorum o kdr az ki yumurtam olusan embriyo ins olur hepimizin "(
İnşallah çekilen zahmet ve emeğin karşılığı olacaktır. Hayırlısı olsun canım. Gönlünce olsun...

Benim de 9 yumurta toplanmıştı ama 3ü olgundu döllendi 2 si iyiydi onlar konuldu rabbim tüm çocuk isteyenlerin ve bu amaç için emek verenlerin yardımcısı olsun

Stres yapma canım hiç 3. Gün embriyoları kolay tutunuyo anneye tutunmaya daha hevesliler iyi düşün sahiplen kahraman embriyonu

Sağıl benim hiç ğmidim yoktu yumurtalarım kalitesiz ve azdı inşallah tutunur da kıcağıma alabilirim
Alırsın merak etme iyi dusuncez iyi olsun ptesi test günüm benimde çok çok silik idrarda bsy gördüm gibi yarın tekrarlicam ins olumludur benim de yaa

Alırsın merak etme iyi dusuncez iyi olsun ptesi test günüm benimde çok çok silik idrarda bsy gördüm gibi yarın tekrarlicam ins olumludur benim de yaa
İnşallah pozitiftir. Ben idrara hiç girmedim tahammülüm yoktu yani çizgi çıktı mı çıkmadı mı 😳direkt kan testi yaptırdık

İnşallah pozitiftir. Ben idrara hiç girmedim tahammülüm yoktu yani çizgi çıktı mı çıkmadı mı 😳direkt kan testi yaptırdık
Biz eşimle inat ettik sürekli idrarda bakıp goremiyoruz ya bu sefer dedik Görcez orda görmeden kan vermek yok bizde zaten 5. Gün embriyosu benim 6.7. Gün çıkmış çoğunda ctesi kanda baktrcam idrarda koyulaşma olursa ins olur yaaa sbh ilk idrarla bakck yarın

Biz eşimle inat ettik sürekli idrarda bakıp goremiyoruz ya bu sefer dedik Görcez orda görmeden kan vermek yok bizde zaten 5. Gün embriyosu benim 6.7. Gün çıkmış çoğunda ctesi kanda baktrcam idrarda koyulaşma olursa ins olur yaaa sbh ilk idrarla bakck yarın
Aslında bende de bikaç test var ama 115 ti değerim çıkmaz herhalde bu kadar düşükle idrar da yarın da test yaptırayım da hayırlısıyla .benimki 9 da çıktıysa seninki 7 de rahat çıkar

Aslında bende de bikaç test var ama 115 ti değerim çıkmaz herhalde bu kadar düşükle idrar da yarın da test yaptırayım da hayırlısıyla .benimki 9 da çıktıysa seninki 7 de rahat çıkar
115 iyi değer kuzum bnce çıkar çok net hassas testlerde bile 15 olanlar çıkmış neyse bi net göreyim de gitcem kan vermeye ya çok heyecanli

Inşallah güzel sonuçlar elde edersin . Çok zor durum. Benim de psikolojim aşırı bozuk. Gerginim.Yoldayım ve muayeneye gidiyorum. Ona göre opu için zaman belirlenecek. Opu nasıl geçti ? Ağrı sızı anlamında. Bir de kaç dakika sürüyor işlem ? Güzel haberlerle inşallah
Merhaba umarm tedaviniz iyi gecer. Opu yaklasik yarim saatlik bir islem anestezi altinda yapiliyor. Hissetmiyorsun ama sonrasinda agri olabiliyor dayanilmayacak bir agri degil dun oldu bnm dun cok ayaga kalkamiodum ama bugun gayet iyiyim hafif bi agrim var. Korkulcak bi durum degil ztn gozunuzu aciosunuz tek dusundugunuz kac yumurta alindi oluyor . Dilerim kolay olur.az once embriyolog aradi 4den 2 fire vermisiz sdc2 tane embriyo olmaya baslamis . 2 tanecik bebegim ins yasar yarin kalitesini fln ogrenecrgim. Bakalim kismet zaman gecmiyor sanki

Back
X